boşanma süreci ve sonrasi kendini toparlamaca

nymph06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
161
74
73
Ankara
Basliktanda tahmin edebileceginiz uzere ne yapmaliyim? cok kisa süren bi evlilik yasadim ne yapmaliyim nasil toparlanmali kafa dagitmaliyim ? sevgili kk tavsiyelerinizi bekliyorum

Sosyalles.
Gez toz.
Ilk basta bi ise gir tabi.
Cocuklarin varmi?

Allah'a sigin, dua et..
gerekirse bi psikologa danis..
ailenle, sevdiklerinle ol..
sana faydali olacak kurslara gidebilirsin, belediyenin ucretsiz kurslari filan..
ve eski esinle ilgili seyleri cikar hayatindan..

Allah'a sigin, dua et..
gerekirse bi psikologa danis..
ailenle, sevdiklerinle ol..
sana faydali olacak kurslara gidebilirsin, belediyenin ucretsiz kurslari filan..
ve eski esinle ilgili seyleri cikar hayatindan..
Allah siğinmaktan baska çare yok.. ailem yanimda olmayacak ben baska bir sehire gidiyorum calismak icin :( aklimdan geciyordun lavantakokulusandik kesin yazar diye dusunmustum :)

Eğer maddi imkanın varsa bir haftalık tatile çık mutlaka.
Kendini yenile ve dön..

Eve kapatma kendini, iş çıkışları bile mümkün olduğunca arkadaşlarınla takıl..
Yemek yiyip yatağa gir o derece yoğun ol bence.

Ne kadar dolu olursan o kadar az düşünürsün bunları..

Ben de senin gibi bir evlilik yaşadım yaşım da baya küçüktü,20 gün falan beraber kaldıksonra biz de boşandık,ne ara evlendim nr ara boşandım anlayamamıştım baya depresyona girdim,hiç yaşanmamışvarsayarak çözdüm bu sorunu.çünkü salaklığımı düşündükçe kfamı dduvarlara vurasım geliyor.

Ben de senin gibi bir evlilik yaşadım yaşım da baya küçüktü,20 gün falan beraber kaldıksonra biz de boşandık,ne ara evlendim nr ara boşandım anlayamamıştım baya depresyona girdim,hiç yaşanmamışvarsayarak çözdüm bu sorunu.çünkü salaklığımı düşündükçe kfamı dduvarlara vurasım geliyor.
kendime mi uzuleyim senin yazdiklarini okuyunca sana mi... niye bosandiniz ozel degilse sebebi ?

kendime mi uzuleyim senin yazdiklarini okuyunca sana mi... niye bosandiniz ozel degilse sebebi ?
Benimkisi tam bi salaklıktı yani aynı seyleri 100 kez yaşasam yüz kez evlenmezdim herhalde.19,5 falandım zaten arada bir sürec oldu tak aileden gizli evlendik ertesi günü ben kahrolmaya başladım zaten ne yaptım ne yaptım diye.hicbirseyimiz uymuyordu,dünyada evlenecegim en son adamdı

uzlasarak mi yoksa çekismeli miydi ? benimki cekusmeli olacak zor bir sürece merhaba :( kac sene sürecek kimbilir..
cekismeli actim, eski esimin haberi yoktu acacagimdan, barisma pesindeydi o aklinca, alismisti cunku beni ikna etmeye.. sonrasinda anlasmaliya cevirdik.. sartlarimi kabul etmezse cekismeli olsun, uzasin dava dedim..

cekismeli actim, eski esimin haberi yoktu acacagimdan, barisma pesindeydi o aklinca, alismisti cunku beni ikna etmeye.. sonrasinda anlasmaliya cevirdik.. sartlarimi kabul etmezse cekismeli olsun, uzasin dava dedim..
off yine insan evladiymiş.. karsimdaki oyle biri degil..cok gecmis olsun.. herseyin hayirlisi olsun bizim icin..

Back
X