Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olaylar o kadar cirkinlesti ki.. bosaniyoruz.. pazartesi dava acilacak.. ve cekismeli olacakKesinlesti yani bosaniyormusun![]()
Allah siğinmaktan baska çare yok.. ailem yanimda olmayacak ben baska bir sehire gidiyorum calismak icinAllah'a sigin, dua et..
gerekirse bi psikologa danis..
ailenle, sevdiklerinle ol..
sana faydali olacak kurslara gidebilirsin, belediyenin ucretsiz kurslari filan..
ve eski esinle ilgili seyleri cikar hayatindan..
cok mu konusuyorumAllah siğinmaktan baska çare yok.. ailem yanimda olmayacak ben baska bir sehire gidiyorum calismak icinaklimdan geciyordun lavantakokulusandik kesin yazar diye dusunmustum :)
toplam 3 aylik bir evlilik ve sadece 40 gun birlikte yasadik.. cocuk yokSosyalles.
Gez toz.
Ilk basta bi ise gir tabi.
Cocuklarin varmi?
yok yahu :) bu süreci atlatmis biri olarak yazarsin tavsiyede bulunursun diye dusundum :)cok mu konusuyorum![]()
sormak istedigin olursa elimden geldigince yazarim canm.yok yahu :) bu süreci atlatmis biri olarak yazarsin tavsiyede bulunursun diye dusundum :)
post: 38941196 .!.:olaylar o kadar cirkinlesti ki.. bosaniyoruz.. pazartesi dava acilacak.. ve cekismeli olacak![]()
kendime mi uzuleyim senin yazdiklarini okuyunca sana mi... niye bosandiniz ozel degilse sebebi ?Ben de senin gibi bir evlilik yaşadım yaşım da baya küçüktü,20 gün falan beraber kaldıksonra biz de boşandık,ne ara evlendim nr ara boşandım anlayamamıştım baya depresyona girdim,hiç yaşanmamışvarsayarak çözdüm bu sorunu.çünkü salaklığımı düşündükçe kfamı dduvarlara vurasım geliyor.
ne kadar oldu bosanali ?sormak istedigin olursa elimden geldigince yazarim canm.
Benimkisi tam bi salaklıktı yani aynı seyleri 100 kez yaşasam yüz kez evlenmezdim herhalde.19,5 falandım zaten arada bir sürec oldu tak aileden gizli evlendik ertesi günü ben kahrolmaya başladım zaten ne yaptım ne yaptım diye.hicbirseyimiz uymuyordu,dünyada evlenecegim en son adamdıkendime mi uzuleyim senin yazdiklarini okuyunca sana mi... niye bosandiniz ozel degilse sebebi ?
hukuken yaklasik 4ay.. ama haziranda fiilen ayrilmistik..ne kadar oldu bosanali ?
uzlasarak mi yoksa çekismeli miydi ? benimki cekusmeli olacak zor bir sürece merhabahukuken yaklasik 4ay.. ama haziranda fiilen ayrilmistik..
cekismeli actim, eski esimin haberi yoktu acacagimdan, barisma pesindeydi o aklinca, alismisti cunku beni ikna etmeye.. sonrasinda anlasmaliya cevirdik.. sartlarimi kabul etmezse cekismeli olsun, uzasin dava dedim..uzlasarak mi yoksa çekismeli miydi ? benimki cekusmeli olacak zor bir sürece merhabakac sene sürecek kimbilir..
off yine insan evladiymiş.. karsimdaki oyle biri degil..cok gecmis olsun.. herseyin hayirlisi olsun bizim icin..cekismeli actim, eski esimin haberi yoktu acacagimdan, barisma pesindeydi o aklinca, alismisti cunku beni ikna etmeye.. sonrasinda anlasmaliya cevirdik.. sartlarimi kabul etmezse cekismeli olsun, uzasin dava dedim..