Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben değilde teyzem boşandı o süreçte yakındık baya kendisiyle. Üstelik adi adam çocuğunu vermedi daha iki yaşındaydı teyzemi zorla anlaşmalıya ikna etti eğer çocuğu alırsan gözünün önünde seni öldürürüm dedi . Ki yapardıda daha önceden sabıkası var bu konu hakkında. Neyse teyzem eridi aktı resmen çok ama çok ağladı bide ikinci evliliğiydi daha sonra bir güç geldi resmen yeniden doğdu işe girdi çalıştı ilk evliliğinden olan çocuklarıyla birlikte iki katlı ev yaptırdı sonra o küçük çocuğunu görmeyi asla bırakmadı yani kendine sürekli meşguliyetler buldu ve yardım aldı. Şuan onunla ne kadar kötü günler geçirmiş olursanız olun hep iyi tarafları aklınıza gelecek, bir süre sonra ben bunu haketmedim diye öfke dolacaksınız ve son evre kabulleneceksiniz bir sabah uyanacaksınız ve artık canınınızın yanmadığını fark edeceksiniz ❤Arkadaşlar merhaba ben boşanma surecindeyim ama çok zor atlatiuoeum lütfen yardımcı olun duygu durum morelim çok bozuk ne yapmam lazım sürekli ağlamak istiyorum bana bir yol gösterin![]()
Boşanma sebebi aile düşkünlüğü kıskançlığıZor bir aüreç ağlayabilirsiniz, yardım almayı deneyin. Hepsi geçecek ama emin olun. Size destek olacak aileniz, arkadaşınız var mı? Çok özel değilse boşanma sebebiniz neydi?
Çok teşekkür ederim uygulamaya çalışacağım Allah razı olsunBen değilde teyzem boşandı o süreçte yakındık baya kendisiyle. Üstelik adi adam çocuğunu vermedi daha iki yaşındaydı teyzemi zorla anlaşmalıya ikna etti eğer çocuğu alırsan gözünün önünde seni öldürürüm dedi . Ki yapardıda daha önceden sabıkası var bu konu hakkında. Neyse teyzem eridi aktı resmen çok ama çok ağladı bide ikinci evliliğiydi daha sonra bir güç geldi resmen yeniden doğdu işe girdi çalıştı ilk evliliğinden olan çocuklarıyla birlikte iki katlı ev yaptırdı sonra o küçük çocuğunu görmeyi asla bırakmadı yani kendine sürekli meşguliyetler buldu ve yardım aldı. Şuan onunla ne kadar kötü günler geçirmiş olursanız olun hep iyi tarafları aklınıza gelecek, bir süre sonra ben bunu haketmedim diye öfke dolacaksınız ve son evre kabulleneceksiniz bir sabah uyanacaksınız ve artık canınınızın yanmadığını fark edeceksiniz ❤
Çok sağ olun inşallahAğlamak geliyorsa içinden ağla bir süre durumu sindir. İlk yoğun zamanlar geçtikten sonra dışarıya çıkmaya sosyal olmaya çalış çok iyi gelecektir.
Geçmeyecekmis gibi geliyor hicZor bir aüreç ağlayabilirsiniz, yardım almayı deneyin. Hepsi geçecek ama emin olun. Size destek olacak aileniz, arkadaşınız var mı? Çok özel değilse boşanma sebebiniz neydi?
Çalışıyorum da ama yine de fayda etmediAğlamak geliyorsa içinden ağla bir süre durumu sindir. İlk yoğun zamanlar geçtikten sonra dışarıya çıkmaya sosyal olmaya çalış çok iyi gelecektir.
Bende bu dönemi bir hafta önce yaşadım.Eski eşinizi aklınıza getirecek herşeyden uzak durun ve bol bol dua edin.Allah yardımcınız olsun.Arkadaşlar merhaba ben boşanma surecindeyim ama çok zor atlatiuoeum lütfen yardımcı olun duygu durum morelim çok bozuk ne yapmam lazım sürekli ağlamak istiyorum bana bir yol gösterin![]()
Nasılsın ? Boşandın mi?Bende bu dönemi bir hafta önce yaşadım.Eski eşinizi aklınıza getirecek herşeyden uzak durun ve bol bol dua edin.Allah yardımcınız olsun.
İnşallah benimde geçer sağ olun6 ay zorlu bir süreç benim de gözlerim dolu dolu geziyordum. şimdi hepsi geçti. bana kedim de çok iyi geldi![]()
Durmaya çalışıyorum ama çok zor amin sizin de Allah yardımciniz olsunBende bu dönemi bir hafta önce yaşadım.Eski eşinizi aklınıza getirecek herşeyden uzak durun ve bol bol dua edin.Allah yardımcınız olsun.
İnsallah o günleri çok bekliyorumgeçiyor bu süreci bende yaşadım dibine kadar sonra aklına bile gelmiyor inan bana nefes alıyorsun