Boşanma sureci

Hytagac

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2023
744
932
23
29
Arkadaşlar merhaba ben boşanma surecindeyim ama çok zor atlatiuoeum lütfen yardımcı olun duygu durum morelim çok bozuk ne yapmam lazım sürekli ağlamak istiyorum bana bir yol gösterin

Zor bir aüreç ağlayabilirsiniz, yardım almayı deneyin. Hepsi geçecek ama emin olun. Size destek olacak aileniz, arkadaşınız var mı? Çok özel değilse boşanma sebebiniz neydi?

Ağlamak geliyorsa içinden ağla bir süre durumu sindir. İlk yoğun zamanlar geçtikten sonra dışarıya çıkmaya sosyal olmaya çalış çok iyi gelecektir.

Arkadaşlar merhaba ben boşanma surecindeyim ama çok zor atlatiuoeum lütfen yardımcı olun duygu durum morelim çok bozuk ne yapmam lazım sürekli ağlamak istiyorum bana bir yol gösterin
Ben değilde teyzem boşandı o süreçte yakındık baya kendisiyle. Üstelik adi adam çocuğunu vermedi daha iki yaşındaydı teyzemi zorla anlaşmalıya ikna etti eğer çocuğu alırsan gözünün önünde seni öldürürüm dedi . Ki yapardıda daha önceden sabıkası var bu konu hakkında. Neyse teyzem eridi aktı resmen çok ama çok ağladı bide ikinci evliliğiydi daha sonra bir güç geldi resmen yeniden doğdu işe girdi çalıştı ilk evliliğinden olan çocuklarıyla birlikte iki katlı ev yaptırdı sonra o küçük çocuğunu görmeyi asla bırakmadı yani kendine sürekli meşguliyetler buldu ve yardım aldı. Şuan onunla ne kadar kötü günler geçirmiş olursanız olun hep iyi tarafları aklınıza gelecek, bir süre sonra ben bunu haketmedim diye öfke dolacaksınız ve son evre kabulleneceksiniz bir sabah uyanacaksınız ve artık canınınızın yanmadığını fark edeceksiniz ❤

Zor bir aüreç ağlayabilirsiniz, yardım almayı deneyin. Hepsi geçecek ama emin olun. Size destek olacak aileniz, arkadaşınız var mı? Çok özel değilse boşanma sebebiniz neydi?
Boşanma sebebi aile düşkünlüğü kıskançlığı

Çok teşekkür ederim uygulamaya çalışacağım Allah razı olsun

Geçmeyecekmis gibi geliyor hic
Ağlamak geliyorsa içinden ağla bir süre durumu sindir. İlk yoğun zamanlar geçtikten sonra dışarıya çıkmaya sosyal olmaya çalış çok iyi gelecektir.
Çalışıyorum da ama yine de fayda etmedi

6 ay zorlu bir süreç benim de gözlerim dolu dolu geziyordum. şimdi hepsi geçti. bana kedim de çok iyi geldi

Bende bu dönemi bir hafta önce yaşadım.Eski eşinizi aklınıza getirecek herşeyden uzak durun ve bol bol dua edin.Allah yardımcınız olsun.

geçiyor bu süreci bende yaşadım dibine kadar sonra aklına bile gelmiyor inan bana nefes alıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…