Boşanma süreci

Oturduğunuz evi kim ödüyordu kim de kalacak boşanma sonrası?
Bir de en son kartınızdan altın çekildi demişsiniz şu an onun borçlarını mı ödüyorsunuz?

Pisikolojisi bozuk falan değil, adamın karakteri bu. O sizi terk etmese sİzin bir şey yapacağınızı yokmuş. Umarım geri döndüğünde tekrar birlikte olmak gibi bir hata yapmasınız.

Oturduğunuz evi kim ödüyordu kim de kalacak boşanma sonrası?
Bir de en son kartınızdan altın çekildi demişsiniz şu an onun borçlarını mı ödüyorsunuz?
Bir gün çalışırsa iki gün boştu zaten kazandığı onun arkasını toplamaya anca yeterdi. Çoğunlukla ben ödedim ev borcunu. Boşanma sonrası kime kalacağı mahkemenin taktirinde olacak
Evet şu anda kart borcunu ben ödüyorum. Adli süreç başladı ama zor uzun süreç

Pisikolojisi bozuk falan değil, adamın karakteri bu. O sizi terk etmese sİzin bir şey yapacağınızı yokmuş. Umarım geri döndüğünde tekrar birlikte olmak gibi bir hata yapmasınız.
Bu nedir yahuu basbayağı dolandırıcı bu adam Bankadan döküm alın bence savcılığa başvurun dolandırıcılık için resmen karttan para çalmış. İğrenç

Geldim geldim
Benden daha iyi durumdasın. Ben borç batağında evsiz barksız ahlaksız bir mikroptan boşandım. 3 yıl bitti. Kızım 11 aylıktı oğlum 8 yaş. Şimdi biz bize mutluyuz. Çocuklarımda mutlu çocuklar. Ben de toparlandım. O da buldu belasını. Her şey geçip gidiyor. Evini boş bırakma sakın. O eve çökmesin. Sana artık para gerek. Güzelce anlaşmalı çocuklara nafakalı bir boşanma gerçekleştir. Hepsi geçiyor

Muhteşemsiniz yorumunuzdan güç aldım

Evliliğiniz ne kadar sürdü? Ne zamandır ayrısınız? Zaman kavramından hiç bahsetmediğiniz için çok sağlıklı yorum yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…