Boşanma süreci

ela_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
297
133
Günaydın kızlar
benim iki buçuk yıl süren evliliğim bugün bir hiç uğruna bitiyor sizden birsey öğrenmek istiyorum bu süreci nasıl atlattıniz bebeğim iki yaşında yanımda kalacak ben ve eski eşim kamuda memur nekadar nafaka talep edebilirim tazminat hakkım varmı en önemlisi babasiz çocuk büyütmek çok zormu suan is yerindeyim dayanmak çok zormus

Bir hiç uğruna evliliği bitirmeseniz sanırım bu sıkıntıların hiç biriyle uğraşmazsınız. sorun ne bilemiyorum ama bir hiç uğrunaysa bitmesin diye uğraşmanız daha az yorucu olur sanki.

Babasız çocuk büyütme kısmı babadan babaya değişiyor açıkcası zaten ilgilenen bir baba değilse varlığı yokluğu sizin için bir olur. ama çocuk için kolay değil tabi.

hiç uğruna değildir elbet.. mutlaka geçerli sebepleriniz vardır. şimdi lütfen neden bu duruma geldiğinizi bu adamın sana neler çektirdiğini düşün! kolay kolay hiç bi kadın 2 yaşındaki bebesiyle boşanma meraklısı olmaz dimi

hiç uğruna evlilik bitmez hanımefendiciğim..sadece çocuğa nafaka bağlanır siz çalışıyorsunuz..

insan hic ugruna bosanmaz. demekki basit sebepleri buyuttunuz buyuttunuz koca bir balon oldu. bosanmak istemiyorsaniz biraz cocugunuz buyuyene kadar alttan alin esinizi ikna edin. davulun sesi uzaktan hos gelir derler ama babasiz cocuk buyutmek elbetteki zor olacak.

tazminat almanız karşı tarafın suçlu olup olmamasına bağlı, konuyu bilmediğimizden yorum yapamayız. çocuk için nafaka verir, o da gelir seviyesine göre alınacağı için bir memur maaşından kesilecek nafaka elbette öyle ahım şahım olmayacak... fakat benim anlamadığım neden olayın maddi boyutundasınız? bunlar çalışan bir kadın için teferruattır bana kalırsa. siz çocuğunuza her şekilde maddi olarak yetersiniz. babasız çocuk büyütmek diye bir şey de tam olarak doğru bir kavram değil, çocuğunuzun babası ölmedi neticede. sadece boşandınız. bu onun babalık vazifesini elinden almaz. kendisi ilgilenmek istemiyorsa zaten o ayrı.. böyle bir kişi evlilikte de babalık yapamazmış zaten kaybedecek bir şey yok.

Günaydın kızlar
benim iki buçuk yıl süren evliliğim bugün bir hiç uğruna bitiyor sizden birsey öğrenmek istiyorum bu süreci nasıl atlattıniz bebeğim iki yaşında yanımda kalacak ben ve eski eşim kamuda memur nekadar nafaka talep edebilirim tazminat hakkım varmı en önemlisi babasiz çocuk büyütmek çok zormu suan is yerindeyim dayanmak çok zormus
"Iyi geceler kızlar benim bir derdim var inşallah anlatabilecem. 1,5 yıl oldu evleneli ama çok mutsuzum evlendiğim adamla anlasamiyorum.yemeklerimi beğenmez beni beğenmez başkalarıyla kıyaslar bebek ile ilgilenmez ayrı uyur ayrı gezer.. belki şiddet uygulamiyor ama hiç sevgi saygı kalmamış.çok isteyenim sevenim vardı nasıl oldu bende anlamadım aşık olmadığım halde kabul ettim çok pişmanım.yerimde olsaydinix nasıl bir yol izlerdiniz"

Bir sene önce açtığınız konuyu alıntıladım. 3 ay falan ayrı yattığını da söylemişsiniz. Bir hiç'ten fazlası var sanki. Hakkınız da en hayırlısı olsun inşallah.

"Iyi geceler kızlar benim bir derdim var inşallah anlatabilecem. 1,5 yıl oldu evleneli ama çok mutsuzum evlendiğim adamla anlasamiyorum.yemeklerimi beğenmez beni beğenmez başkalarıyla kıyaslar bebek ile ilgilenmez ayrı uyur ayrı gezer.. belki şiddet uygulamiyor ama hiç sevgi saygı kalmamış.çok isteyenim sevenim vardı nasıl oldu bende anlamadım aşık olmadığım halde kabul ettim çok pişmanım.yerimde olsaydinix nasıl bir yol izlerdiniz"

Bir sene önce açtığınız konuyu alıntıladım. 3 ay falan ayrı yattığını da söylemişsiniz. Bir hiç'ten fazlası var sanki. Hakkınız da en hayırlısı olsun inşallah.

arkadaşın da dediği gibi bana da pek hiç uğruna gelmedi..

Allah yardımcın olsun..
Bir hiç uğruna boşanmak derken???
nafaka,maaşın 1/4üne bağlanır..
olay nedir bilmiyorum ama,
kimse boşu boşuna,boşanmayı aklından geçirmez..

Günaydın kızlar

Merhaba bnim de bir ay önce kocam eve sık sık geç gelmeye başladı daha sonra ben peşine düştüm ve bi gazino kadınıyla yakaladım eve gelince inkar etmek yerine bnden ayrılmak istediğini söyledi bende şokmetkisi yaratınca baya üstüne gittim ve evden çıktı gitti gazinoya tekrar bu sefer başka bir kadınla tanıştı kadın ertesi günü ülkesine döndüğü için skyptan konuşmaya devam etti ben başlamadan bitir dedikçe devam etti ve boşanma isteğini tekrarladı bn kadın tr ye dönene kadar belki vazgeçiririm diye düşündüm nafile daha sonra iyice arsızlaşıp bni evden kovdunçünkü kadın geldi ve onu eve alacaktı ben direndin gitmedim bu sefer o gitti otele ve beraber oldular bn tekrar evden gitmiorum dedikçe evdn kovdu bende kadını bulup konultum evli o dedm peşini bırak eger bugünde bulluşularsa. 3. Görüşmeleri olucak sizce vazgeçer mi bu kadından bi ibsan 1 aynskypta konuştuğu ve 3 kere gördüğü kadına aşık olabilir mi olamaz kı

Merhaba bnim de bir ay önce kocam eve sık sık geç gelmeye başladı daha sonra ben peşine düştüm ve bi gazino kadınıyla yakaladım eve gelince inkar etmek yerine bnden ayrılmak istediğini söyledi bende şokmetkisi yaratınca baya üstüne gittim ve evden çıktı gitti gazinoya tekrar bu sefer başka bir kadınla tanıştı kadın ertesi günü ülkesine döndüğü için skyptan konuşmaya devam etti ben başlamadan bitir dedikçe devam etti ve boşanma isteğini tekrarladı bn kadın tr ye dönene kadar belki vazgeçiririm diye düşündüm nafile daha sonra iyice arsızlaşıp bni evden kovdunçünkü kadın geldi ve onu eve alacaktı ben direndin gitmedim bu sefer o gitti otele ve beraber oldular bn tekrar evden gitmiorum dedikçe evdn kovdu bende kadını bulup konultum evli o dedm peşini bırak eger bugünde bulluşularsa. 3. Görüşmeleri olucak sizce vazgeçer mi bu kadından bi ibsan 1 aynskypta konuştuğu ve 3 kere gördüğü kadına aşık olabilir mi olamaz kı
hala vazgeçermi diyosunn ya..

Ne aşkı arkadaşım ya? Kadınla neden görüştüğü ortada değil mi zaten?

X