yıllar önce ablam boşanma süreciyle uğraşmıştı. Ben o dönem evlenmemiştim ve evlilikten gerçekten korkmuştum. Sonrasında evlendim ve malesef benim de başıma geldi( Hemde aldatılmayla ( Kaderim mi böyle anlamıyorum.
kaderle alakası yok kardeşim iyi insanlara denk gelemiyoruz bir türlü. allah büyüktür diyeceğiz ne yapalım. bak bugün kadir gecesı bol bol dua edeceğiz. rabbim kimsenin kötülüğünü yanına bırakmaz. bende çok zor bir süreçteyim hala boşanmadım yani duruşmam hala görülmedi. süreç çok zor hele birde sevgin varsa dahada ağır geçiriyosun elden hiçbişey gelmiyo hemde hiçbişey
Yy ye sordugum sorulari sana da soruyorum canim.Ben ikinci evliligimi daha yapmadim.Acaba ben mi yazdım bunu dedim. Aynı şeyleri yaşıyorum.Benimde ikinci evliliğim bende aldatıldım ve ayrılıyorum. Bende bebeklerimi kaybettim karnımda öldüler ikizlerim. Çok zor. Bazen kendimi çok güçlü hissediyorum. Bazen dibe vuruyorum.
Allah bundan sonra yuzunu guldursun.Aldatmanin affi olmaz.Senin ikinci evliligindi.Onun da mi ikinci evliligiydi?Eski esinden neden ayrilmisti?Adamin cocugu var miydi?Onun yasi kac?
yaşıda 33benimde onunda ikinci evliliğiydi. onun bir kızı var ama yurtdışındaydı. ilk eşindeden kendisinin söyledğine göre çok kıskanç olduğu için sürekli kavga halinde oldukları için ayrıldıklarını sylerdi. fakat akbalar köylüler kadının eşimi defalarca kez aldattığını söylerlerdi hep. dolayısıyla bende eşim ne derse ona inanırdım. şimdi ise doğruluk payı veriyorum az çok.
merhabalar ben yeni üye oldum. büyük derdim var sizlerle paylaşmak istiyorum.2010 yılında severek evlendim ilk iki yıl normal bir süreç işledi sonrasında yani 2013 yılından beri aldatılıyorum. bu senede artık ipler koptu sayılır. ailemin yanına taşındım 3 hafta oldu.davayı ben açtım 3 ay sonra da ilk duruşmam var. ama kendimi çok kötü hissediyorum. bazen çok iyi oluyorum bazen ise stresin dibini yaşıyorum. çok sorunlarla boğuştum.çok fedakarlıklar ettim. her defasında affettim. affetmemin sebebi ise hem sevgimin büyüklüğü hemde ikinci evliliğim olmasıydı. ama sonuç ne yuvamı kurtarabildim ne ayakta tutabildim. şuanda ise çok ağır bir dönemden geçiyorum. günüm günümü tutmuyor içimde bir sızı okadar mutsuzluk veriyorki anlatmak mümkün değil. evlilik süre içersinde 7 aylık bebeğimi kaybettim sıkıntı ve stresten yaşadığım onca sorunlardan dolayı bebeğimde öldü. böyle durumları olanlar varmı yada benzeri şeyler yaşayanınız varmı.
hiç evlenmedim ama yazdığınıza göre çok zor şeyler atlatmışsınız şimdi böyle duygu karmaşaları yaşamnız normal boşanmak herkes için zor sizin için herşey bundan sonra daha güzel olur umarım
evet gerçekten çok zor. onca fedakarlığa karşı sürekli ihanet yalan dolan birtek şiddet yoktu yani. içim sızlıyormu çok çünkü hem ikinci evliliğim olması hem ona çok inanmam sarstı beni. allah yardımcım olsun. çok teşekkür ederim.
Bencede en zor kısmı karar vermek onu basarmışsınız ne mutlu sizeHayat tükenmedi.Yaşadıklarınızdan sonra bunları hissetmeniz çok normal o yüzden bu süreçte kendinizi sevin,saygı gösterin,kendinizle gurur duyun.Çoğu bitmiş azı kalmış.Kararı vermişsiniz .Bunu yapamayan milyonlarca kadın var.Siz güçlüsünüz.
rabbim neyi hayırlı kılarsa neyi nasip ederse ona razıyım ben her halime çok şükürumarım karşınıza doğru bir kişi çıkar onunla mutlu olursnuz
Geç kalınmış bir karardı hep düşünülen ama birturlu verilemeyen bir karardı. Zor bir süreçten geçiyorum bazen canimda çok yaniyo ama ne yazıkki sabır etmekten başka bişey yok hayirlisiBencede en zor kısmı karar vermek onu basarmışsınız ne mutlu size
Çok zor şeyler yaşamışsınız umarım en kısa zamanda toparlanırsınız.
Bence üzülmemek adına hep şu şekilde düşünün. Siz bir zamanlar -belki de hala- bu adamı çok sevdiniz ama bu adam bile isteye size çok ciddi kötülükler yapmış. Hani istemeden vs değil uzun bir süre aldatmış sizi ve (acınızı
deşmiş olacağım için üzülüyorum) ama ona karşı kin duyun diye de söylemiyorum sadece hiç umursamayın.. bırakın sizi bebeğinizi bile düşünüp hadi sevmeyi geçtim merhamet etmemiş. Onun ölümüne bir nevi neden olmuş. (İnşallah ileride çok daha mutlu ve huzurlu bir yuva kurup bebeğinizi kucağınıza alacağınız günleride yaşarsınız.) İnsanın elinde değil diyeceksiniz belki ama tam tersi ona inat sizi mutsuz etmesine zamanınızı harcamasına inat eskisinden çok daha mutlu ve güçlü olmalısınız. Bizlere kötülük yapan birilerinin üzerimizde bizi mutsuz edecek kadar önemi ve gücü vermemeliyiz. Biliyorum uzaktan konuşmak kolay gibi geliyor ama inanın hayatta size sizden başka dost olmadığını ve kendinizden başka hiç kimseye en yakınıza bile güvenmemeniz gerektiğini, insanların bizleri her zaman hayal kırıklığına uğratacağını düşünüp kimseye fazladan değer verip kutsiyet atfetmez ve herkesten her şeyi, her hatayı ve kötülüğü beklersek bu ihtimali hayatımızın her anında aklımızda tutarsak insanlar bizi incitemiyor. İnsanlar kusurlu, bencil ve çıkarcıdır. Bir kere geldiğiniz bu hayatta tek bir anınızı dahi kötü bir insan yüzünden heba etmememiz gerek. Ayrıca hiç kimsenin yaptığının da yanına kaldığına kalacağına inanmıyorum. Herkes yaptığını çeker.
Çalışıyorum evet annemle birlikteyim meslek on muhasebe ofis işleri sekreterya yani.çok şükürCalışıyor musunuz meslek nedir
Duygularına tercüman olmuşsunuz. Sizin konuyu açtığınız gün 22 haziranda benim de boşanma günüm . Her yönden bitmesinin mantıklı olduğunu bildiğiniz bir evliliğin canınızı yakmasına üzülüyor insan. Kendi içinizde mücadeleye giriyorsunuz. Zor bir durum!.evet haklısın çok inanarak güvenerek evlenmiştim. benim şuan rahat olmam gerekirken neden sıkılıyorum bunalıyorum bunuda anlamıyorum 29 yaşındayım ama sanki hayat tükenmiş gibi geliyor.
Duygularına tercüman olmuşsunuz. Sizin konuyu açtığınız gün 22 haziranda benim de boşanma günüm . Her yönden bitmesinin mantıklı olduğunu bildiğiniz bir evliliğin canınızı yakmasına üzülüyor insan. Kendi içinizde mücadeleye giriyorsunuz. Zor bir durum!.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?