boşanma süreci

yyy_yy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
47
10
3
38
merhabalar ben yeni üye oldum. büyük derdim var sizlerle paylaşmak istiyorum.2010 yılında severek evlendim ilk iki yıl normal bir süreç işledi sonrasında yani 2013 yılından beri aldatılıyorum. bu senede artık ipler koptu sayılır. ailemin yanına taşındım 3 hafta oldu.davayı ben açtım 3 ay sonra da ilk duruşmam var. ama kendimi çok kötü hissediyorum. bazen çok iyi oluyorum bazen ise stresin dibini yaşıyorum. çok sorunlarla boğuştum.çok fedakarlıklar ettim. her defasında affettim. affetmemin sebebi ise hem sevgimin büyüklüğü hemde ikinci evliliğim olmasıydı. ama sonuç ne yuvamı kurtarabildim ne ayakta tutabildim. şuanda ise çok ağır bir dönemden geçiyorum. günüm günümü tutmuyor içimde bir sızı okadar mutsuzluk veriyorki anlatmak mümkün değil. evlilik süre içersinde 7 aylık bebeğimi kaybettim sıkıntı ve stresten yaşadığım onca sorunlardan dolayı bebeğimde öldü. böyle durumları olanlar varmı yada benzeri şeyler yaşayanınız varmı.

merhabalar ben yeni üye oldum. büyük derdim var sizlerle paylaşmak istiyorum.2010 yılında severek evlendim ilk iki yıl normal bir süreç işledi sonrasında yani 2013 yılından beri aldatılıyorum. bu senede artık ipler koptu sayılır. ailemin yanına taşındım 3 hafta oldu.davayı ben açtım 3 ay sonra da ilk duruşmam var. ama kendimi çok kötü hissediyorum. bazen çok iyi oluyorum bazen ise stresin dibini yaşıyorum. çok sorunlarla boğuştum.çok fedakarlıklar ettim. her defasında affettim. affetmemin sebebi ise hem sevgimin büyüklüğü hemde ikinci evliliğim olmasıydı. ama sonuç ne yuvamı kurtarabildim ne ayakta tutabildim. şuanda ise çok ağır bir dönemden geçiyorum. günüm günümü tutmuyor içimde bir sızı okadar mutsuzluk veriyorki anlatmak mümkün değil. evlilik süre içersinde 7 aylık bebeğimi kaybettim sıkıntı ve stresten yaşadığım onca sorunlardan dolayı bebeğimde öldü. böyle durumları olanlar varmı yada benzeri şeyler yaşayanınız varmı.
3 yıldır hayli fazla dayanmışsın.
pişman olmuşsun gibi gelebilir sana ama zaman geçtikçe neden bu kadar beklemişim diye pişman olacaksın.
kararlı ol, dik dur. sen doğrusunu yapıyorsun.
hiç bir kadın aldatılmayı haketmiyor.
önce kendi değerini bilmen en doğrusu

Kolay mı ne kadar zor bir dönem geçirmişsin .Hem aldatılmak hem de bebeğini kaybetmek ..Umarım en kısa sürede atlatırsın.İkinci evlilik olması önemli değil .Başkaları ne diyecek diye düşünmediğin için tebrik ederim .

evet haklısın çok inanarak güvenerek evlenmiştim. benim şuan rahat olmam gerekirken neden sıkılıyorum bunalıyorum bunuda anlamıyorum 29 yaşındayım ama sanki hayat tükenmiş gibi geliyor.

3 yıldır hayli fazla dayanmışsın.
pişman olmuşsun gibi gelebilir sana ama zaman geçtikçe neden bu kadar beklemişim diye pişman olacaksın.
kararlı ol, dik dur. sen doğrusunu yapıyorsun.
hiç bir kadın aldatılmayı haketmiyor.
önce kendi değerini bilmen en doğrusu

zaten bu kadar iyi olduğum için iyi niyetli düşündüğüm için bu kadar çektim galiba. biraz da kendim rahat olabilsem niye olamıyorum. çok güçlü bir kadınım ama bazen biri bişey sorduğunda ağlayabiliyorum engel olamıyorum çok zor

Su anda boyle duygular yasaman cok normal. Bosanan her kadin yasamistir bu duygulari.
2. Evliliğin olsa bile aldatma var işin icinde.
Seni gozden çıkarmış bir adam! Icin uzulmeye değmez.

Boşanacaksınız ve zamanla iyileşeceksiniz..
Ama iyileşmeyi istemeniz gerekiyor..
Geçmişe takılmamanız, tamamen yeni bir sayfa açmanız gerekiyor..
Haydi ayağa kalkın ve kendinizi güçlü hissetmeseniz bile güçlüşmüy gibi davranın..
Bir süre sonra inanacaksınız..
Siz isterseniz herşeyi başarabilirsiniz...

Su anda boyle duygular yasaman cok normal. Bosanan her kadin yasamistir bu duygulari.
2. Evliliğin olsa bile aldatma var işin icinde.
Seni gozden çıkarmış bir adam! Icin uzulmeye değmez.

evet gözden çıkarmış beni. defalarca aldatıldım ben. ona ragmen ayakta kalmaya çalıştım herzaman. şuandada tükendiğim halim işte. allaha sığınıyorum her gece dua ederek uyuyorum.

Boşanacaksınız ve zamanla iyileşeceksiniz..
Ama iyileşmeyi istemeniz gerekiyor..
Geçmişe takılmamanız, tamamen yeni bir sayfa açmanız gerekiyor..
Haydi ayağa kalkın ve kendinizi güçlü hissetmeseniz bile güçlüşmüy gibi davranın..
Bir süre sonra inanacaksınız..
Siz isterseniz herşeyi başarabilirsiniz...

bahsetmiş olduğunuz zamanın hemen geçmesini inanın okadar çok istiyorum ki anlatamam. çok yıprandım çok üzüldüm ve halada üzülmeye devam ediyorum buna hiç anlam veremiyorum. ailem sonuna kadar destek ama sanki bişeyler eksik gibi geliyor. her akşam işten çıkıp anneme giderken bile çok garip hissediyorum. sırf yol güzergahım değiştiği için belki çok basit şeyler düşünüyorum ama engel olamıyorum.

bahsetmiş olduğunuz zamanın hemen geçmesini inanın okadar çok istiyorum ki anlatamam. çok yıprandım çok üzüldüm ve halada üzülmeye devam ediyorum buna hiç anlam veremiyorum. ailem sonuna kadar destek ama sanki bişeyler eksik gibi geliyor. her akşam işten çıkıp anneme giderken bile çok garip hissediyorum. sırf yol güzergahım değiştiği için belki çok basit şeyler düşünüyorum ama engel olamıyorum.

Kolay olmayacak elbette ki..
Benim anlatmak istediğim bu sürecin kısalması sizin elinizde..
Boşanmayı ve geçmişte yaşadıklarınızı aklınıza getirmemek için elinizden geleni yapın..
Çok fazla düşünmemeye çalışın..
Birlikte yaptığınız hiçbirşeyi yapmayın..
Gerçek dostlarınızla vakit geçirin..
Ve boşanarak güçlü olduğunuzu, kendinize saygınız olduğunu görün..
Bitmesi gerekiyordu..
Bitti..
Neyse ki bitti..

desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederim. inşallah başaracağım ama zaman ilerledikçe acım biraz daha gececek birazdaha birazdaha derken olacak sanırım başkada yapacak hiçbirşey yok malesef :( allah yardımcım olsun

evet haklısın çok inanarak güvenerek evlenmiştim. benim şuan rahat olmam gerekirken neden sıkılıyorum bunalıyorum bunuda anlamıyorum 29 yaşındayım ama sanki hayat tükenmiş gibi geliyor.

Hayat tükenmedi.Yaşadıklarınızdan sonra bunları hissetmeniz çok normal o yüzden bu süreçte kendinizi sevin,saygı gösterin,kendinizle gurur duyun.Çoğu bitmiş azı kalmış.Kararı vermişsiniz .Bunu yapamayan milyonlarca kadın var.Siz güçlüsünüz.

Hayat tükenmedi.Yaşadıklarınızdan sonra bunları hissetmeniz çok normal o yüzden bu süreçte kendinizi sevin,saygı gösterin,kendinizle gurur duyun.Çoğu bitmiş azı kalmış.Kararı vermişsiniz .Bunu yapamayan milyonlarca kadın var.Siz güçlüsünüz.

çok teşekkür ederim. ilginiz için destk olduğunuz için. okadar zor şeylerki allah kimseye yaşatmasın. belki bundan 1 veya 2 sene sonra güleceğim bu hallerime. ama yaşadığım ruh halim şuan böyle. umarım herşey zamanla çok daha iyi olur benim için ve yıkıntıya uğramış bütün kadınlarımız için.

Acaba ben mi yazdım bunu dedim. Aynı şeyleri yaşıyorum.Benimde ikinci evliliğim bende aldatıldım ve ayrılıyorum. Bende bebeklerimi kaybettim karnımda öldüler ikizlerim. Çok zor. Bazen kendimi çok güçlü hissediyorum. Bazen dibe vuruyorum.

En çok canımı yakan da anne olamamam. Her iki evliliğimde de beni ağlatan tek şey doğuramadığım bebeklerim. Kocaymış erkekmiş midemi bulandırıyor artık. Ahh keşke bebeğimi koklayabilseydim diyorum. Şuanda bile konunu okuyunca aklıma ilk gelen kaybettiğim bebeklerim oldu..

çok teşekkür ederim. ilginiz için destk olduğunuz için. okadar zor şeylerki allah kimseye yaşatmasın. belki bundan 1 veya 2 sene sonra güleceğim bu hallerime. ama yaşadığım ruh halim şuan böyle. umarım herşey zamanla çok daha iyi olur benim için ve yıkıntıya uğramış bütün kadınlarımız için.

Ben de aldatıldığım için ilk evliliğimi bitirdim iki çocukla hem de .Çok zordu ama geçti bitti .Şimdi çok iyi hissediyorum eminim siz de öyle olacaksınız.

merhaba allah seninde benimde yardımcım olsun elden hiçbişey gelmiyor üzülüyosun affediyosun yuvam diyosun herşeyi yapıyosun ama bir bakıyosun karşında duyarsız merhametsiz vicdansız bencil bir insan var. resmen kullanıldığını düşünüyosun. adamın kafasında hep ayrılık varmış galiba hamileliğimin 4. ayına kadar aldıracaksın diye üstüme geldi düşünsene hamileyim diye tadını bile çıkaramadım çocuğumu koruyacağım diye. allahından bulsun ne bir yuva bulabilsin nede huzur. bende senin gibi çok güçlü olabiliyorum bazende dediğin gibi dibe vuruyorum okadar zorki böyle şeyler yaşamak. dilerim yaşatanlarda yaşasınlar

Ben de aldatıldığım için ilk evliliğimi bitirdim iki çocukla hem de .Çok zordu ama geçti bitti .Şimdi çok iyi hissediyorum eminim siz de öyle olacaksınız.

sizede çok büyük geçmiş olsun o halde. zaman herşeyin ilacı ama ateş yanacakki kül olsun mecburen bu aşamayı yaşayamak zorundayım.

Back
X