Boşanma sürecinde iftira dedikodu ne yapabilirim.

Bu hanım bizden cirkeflik önerisi mi bekliyor?

onlara inat dik durun sizi yildirmaya calisiyorlar allaha havalr esin zira rabbim zulume gereken cevabi vrrir
dik duruyorum etrafa ama kendimle kalınca en çokta kendime kızıyorum.neden etrafımda bu insanlar var neden doğru insanları seçip hayatıma alamıyorum diye.teşekkür ederim 🙏

siz algılarınızı yoklayın nasıl böyle bir sonuca vardınız ? öyle birşey beklesem açıkca öyle bir konu açardım.öküz altında buzağı aramanıza gerek yok.
Allah aşkına bı yazdığın başlığa baksana?? Sen eksideki kadinmisin?

Allah aşkına bı yazdığın başlığa baksana?? Sen eksideki kadinmisin?
ne var başlıkta sizden başkada böyle düşünen olmadı nedense.bakış açınız da sizin sorununuz.sorunuzun cevabını çokta merak ediyorsanız konuyu baştan okuyun.orda bulursunuz cevabı.daha fazla size cevap vermicem.zaten sizin gibilerden kurtulmaya çalışıyorum.

Almanlarin bir lafı var: "domuzlarla kavgaya girme. Onlar çamura bulasirken sevk alırsın, sen kirlendiginle kalırsın".. Ona göre hareket edin. Yasal haklarınızı sonuna kadar kullanın tabi

merhaba hanımlar.boşanma sürecinde olduğum gereksiz herkese benim şizofren olduğumu, raporumun olduğunu aslında kendisin bir melek olduğunu :) ama benim şizorfen olduğum için herşeyi kafamda kurduğumu söylerek herkesten soyutlayıp, insanları benden uzaklaştırmaya çalışıp karalıyor.avukata sordum ama siz boşverin takmayın diyor.varsa söylediği bir şahidiniz dilekçe verelim diyor.kimsede gelip şahitlik yapmaz malesef.anca dedikoduya yeter güçleri.insanların bakışı bile değişti.resmen çevremden psikolojik şiddet görüyorum.bunu yaşamış olanlar varmı acaba.ve bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim sizce.
Dunyanın en ıyı erkegı bile bosanma asamasında çirkeflesir Malesef. Ve erkeklerin cogu evliyken olsun bosanma asamasında olsun esini delı olmakla sular kendileri cok akıllı ya. Benim esim kavgalarda bana hastasın delisin vs diyordu. Panik bozuklugum var. En son gel gidelim doktora varsa sızofrenım rapor alalım ilerde bir gun senı öldürürsem en azından ceza almam dedım. Randevu aldım gitmedi benı de goturmedı bir daha azını acamadı. Sıze tavsiyem bunu hem daha da soyleyım hemde cevreye sızı boyle tanıttığı ıcın tazminat davası acın. Gorsun bakalım iftira atmak neymıs

merhaba hanımlar.boşanma sürecinde olduğum gereksiz herkese benim şizofren olduğumu, raporumun olduğunu aslında kendisin bir melek olduğunu :) ama benim şizorfen olduğum için herşeyi kafamda kurduğumu söylerek herkesten soyutlayıp, insanları benden uzaklaştırmaya çalışıp karalıyor.avukata sordum ama siz boşverin takmayın diyor.varsa söylediği bir şahidiniz dilekçe verelim diyor.kimsede gelip şahitlik yapmaz malesef.anca dedikoduya yeter güçleri.insanların bakışı bile değişti.resmen çevremden psikolojik şiddet görüyorum.bunu yaşamış olanlar varmı acaba.ve bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim sizce.
Canım ben hukukçuyum. Benim boşanma aşamasında olduğum adam da bana neler söyledi. Umrumda değil. Sen de takma.

Back
X