Boşanma sürecinde üst üste yaşadığım olumsuzluklar.

Ya neden art niyetlisinizki? Dua
Buyur buradan yak. İlginç bir başlık atayım da millet konuma üşüşsün kafası mi, dini bir başlık atayım bu daha çok tutar kafası mi anlamadım.
Hayatınız zaten yolunda degilken olumsuzluklari okuduğunuz duaya bağlamak nedir yahu.
Ya neden art niyetlisinizki? Dua yüzünden demek istemedim ki hiç alakası yoktu duanın hayırlısı tabiki bu sormak istediğim tam olarak olacak olanı hizlandirir yaziyodu nette okuduğumda ve hayatınızdan kötü şeyler çıkar bi sebeple bu sebepten mi demek istedim..Neden ilgi çekmek için o başlığı atayım ya nasi kötü bı kalptir bu ?

Yüksek ihtimalle, davayı sizin kazanacağınızı düşündüler.
Tazminat istediniz mi? Altınlar? Nafaka zaten var.
Ondan bu üçbuçuk haller gibi geldi bana. Avukatınıza söylediniz mi sizi arayıp böyle konuştuğunu?
Evet söyledim onların muhatabı sen değilsin artık benim beni arasınlar dedi..

Hayatınızdaki herşeyi böyle birbirine bağlarsanız erken yaşlanırsınız, söyliyim.

Ne alaka yani...

Ya neden art niyetlisinizki? Dua yüzünden demek istemedim ki hiç alakası yoktu duanın hayırlısı tabiki bu sormak istediğim tam olarak olacak olanı hizlandirir yaziyodu nette okuduğumda ve hayatınızdan kötü şeyler çıkar bi sebeple bu sebepten mi demek istedim..Neden ilgi çekmek için o başlığı atayım ya nasi kötü bı kalptir bu ?

Öncelikle şunu bilmenizde fayda var, tefriciye salavattır, anlamı da aşağıdaki gibidir;

Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”

Yani bahsettiğiniz olaylarla ilgili negatif bir anlamı yok, insanlar hacetleri için 4444 kere okumayı adet edinmiştir lakin bunu emreden bir sure, ayet vs yoktur, dua edilir ve ümit edilir sonuçlanıp sonuçlanmayacağı Allahın bildiği bir iştir. Bazı duaları dünyada kabul ettiği bazılarını ahirete sakladığı bilinir. Yaşadıklarınız boşanmanın doğal süreci maalesef

Dini içerikli bir konu açamazsınız yasak, dini içerikli konu yasak olduğundan başlığı dini yazayım duanın nette okuduğum etkisini de topik içinde aralarda yazacağım yorumlarla sorarım diye düşündüyseniz yine yasak, yok boşanma aşamasında kayınvalidenizin boşanırken bir şey istemeyeceksin demesinden, eş ve eş ailesinin mahkemede yapacaklarını düşünüp akıl almak için konu açtıysanız da başlık içerikten bağımsız ve dini.

Bu sebepledir ki kusura bakmayın banlandınız, ben de kötü kalpli olabilirim ama kuralları eğip bükmeye çalışma çabalarına ve üyelerin konunun başlığı nedeniyle otomatikman dini içerikli yazmalarına sebep olmanıza kayıtsız da kalamayız, site kuralları işleyişi bu yönde çünkü.

Ben boşanma surecindeydim daha önce konu acmisdim o zamandan bu yana baya toparlamisdim ama yinede bı yolumu bulamiyodum..Dün salati tefriciyeye başladım Rabbim bana hayırlı bı kapı aç diye ertesi gün başladı olumsuzluklar ilginç bı şekilde.Kaynanam aradı sabah mahkemede bişey istemiceksin diye falan bı sürü olaylar,iki ay snra olan ilk durusmam bu cumaya çekilmiş avukatimin talebiyle hepsi bı gün içinde oldu daha denilenler edilenleri saymıyorum.Pisirik eski kocama tam yaziyodum o anlık sinirle beni saniyelik engelledi aylardır engellemmis insan..Bide herkese çok pişmanım diye agliyomus ama hala cirkeflesiyolar acayip modum düştü sanki o kadınla bosaniyorum ya deliricem..Mahkeme sürecinde cirkeflesicekler ama anladım bişey alamazsın diyo da durduk yere niye bana saldırıyo bunlar yine..
Sakın hıcbır hakkını bırakma o kaynananda kudursun it gibi.

Eee hızlanmış işte bu haftaya alınmış dava ne istiyorsunuz başka.

Bu yasadiklarini her bosanan kadin yasiyor. Kayinvalidenle neden gorusuyorsun ki bosanma mmasamasinda? O kim ki birsey istemeyeceksin diyor? Esin ve esinin ailesi hatta esinle ortak kim varsa gorusme, acma telefonlarini, gerekirse engelle hepsini. Sosyal medyadan cikar. Ortak herkes laf getirip laf goturur. Bundan sonra seninle degil avukatinla gorussunler. Esinle barisma umudun mu var da davanin tarihinin erkene alinmasina uzuldun?

Back
X