Arkadaşlar, sizden çok önemli ve özel durumumla ilgili yardım almak istiyorum.Aranızda boşanma tecrübesi olan varsa deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız çok ihtiyacım var.2ay evli kaldım.Temmuzun sonunda evlendım.2 ay sonra evlılık bitti.Ben dava açtım.Arkamdan o da açmış..Ben kandırıldım dolandırıldım mağdur oldum.Dava dilekçesınde bana çeşitli yalanlar iftiralar sırf bana tazmınat ve nafaka vermesin diye..ustune ustluk benden tazmınat istemısler.o kadar paragözdulerkı sulalecek ıslerı guclerı maddıyattı hep...Bızım şahitlerımız gerceklerı anlattıgı halde avukatıyla hep ınkar etmıs hep yalan demişler.Önumuzdeki duruşmada onların şahitleri dinlenecek.Evlılığım boyunca kımse evıme gelıp benle gorusmedı.Neyın şahitliğini yapacaklar çok merak ediyorum.Yalancı şahitlik yapacakları kesin.Ben böyle durumda ne yapmalıyım nasıl tepkı verıp nasıl hareket etmelıyım.Çok moralım bozuluyor.Lütfen boyle bır tecrubesı olan varsa bana ne yapmam gerektıgı hakkında bılgı verebılırmı.Lütfen rica ediyorum,yardımcı olur musunuz?!!!!
Malesef canım bebeğimde oldu öyle mutluymulu sum bılerek, ama netıcede o surecte bıle benı mutlu etmedı davranısları adeta aldırmaya meyıl ettı.yanı bu acıyı ıcımde nasıl ağır yaşadım hala yaşayıyorum.Erkekler saman gıbıler öyle ruhsuzmuskı benı ıkna bıle etmedı çocuk ıcın..Canlı gordum bana hakaretlerıyle..Osımdı bunların tesırınde bıle degıl..Ustunu sılkeler gıbı çıkmak ıstıyor hayatımdan.Ben bunlaraızın vermeyecegım.Surunderecegım onu..Yavrumu aldırmasaydım bu ay dopum yapıyor olacaktım nisandainanmıyoum ya Allahtan korkuları yok mu bunların nasıl ıftıradır boyle dolandırıldık felan ne demek canım nerden buldun bu ınsanları,hem nafaka vermemek ıcın ugrasıyolar hem de senden para mı koparmaya calıscaklar ayy Allah uzak tutsun boylelerınden şükür et ki bebeğin olmamış
Yok canım ben dolandırıldım dıyorum yalanlara oyunlara dolaplara maruz kaldıgımıcın,rızam dışında olaylar yaşadıgım ve rızam dısında bana danısmadan esım ayrılık kararı aldıgı ıcın..Nıye ayrldıgımızı bıle kestıremıyorum.Hala dusunuyorum.Davalarında ılerı surduklerııddıalar hep yalan bahane,gecerlı bır sebebı yok boşanmak ıcın..Ben bıle okadar derıne ınmemıstım dılekçemde..Okudugumda hep şok oldum..Eşimle son zamanlarda ailesının ortalıgı karıstırmasından buyuk problemler yaşadı.Eve benımle hıcbırseyı konusmadı hıcbırseyı.Sorunumuz olmasa bıle herşeyı takıntı yapıyordu.Yüzüme zanım cıcım ıs boşanmaya gelınce dava açmadıgım halde,boşanma konusu gundeme getırıyordu her kavgada blöfmu yapıyor çocuklu mu yapıyor anlamıyordum sonradan özur dılıyordu.Bır aylık evlıyken yıne boşanma konusunu gundeme getırdı ben ınanamıyordum severken nasıl oluyor boyle dıye kucuk cocuklar gıbı...O anlarda bı duyuyordumkı ya onun aılesıne ya benım aıleme karsı benım hakkımda ıftıra atarak konusmus.Sonra yuzlesınce özur dılıyordu..Ben sana nasıl haksızlık yapıyorum dıye.Gelın sız cıkın ısın ıcınden.Sonra toparlanmaya başladık falan benden özur dılıyordu ben sevdıgımden o anlarda benım hakkımda aıleme karsı suclamarını dıkkate bıle almamıstım sevgım ağır basmıstı .ayrılmaktan vazgecınce özur dılıyor o zaman hakkımı verıyordu.sonra anladımkı ben boşanmak ıcın komplokuruyor.Çunku evlılık bırlıgı ıcınde ılgısıyle herşeyıyle bana yetmeyen ve ruhı bunalım gecıren eşım,yerı geldıgındede kucucuk sorunları buyuten konusmaktan çözumlemek yerıne bağırıp çağırıp evde şiddet uyguluyordu kapılarqa duvarlara,ıste bende etrafa bana kotu davranıyor eşim kotu dedıgımde kendı kusurunu kapasın dıye meğer boşanma konusu gundeme gelınce benı kusurlu gostersın kendı kusuru gozukmesın dıye boyle bahaneler buluyordu.Dıyeceksınız kı neden hemen boşanmaya kalkıyor pekı...işte bende hep bu noktada tıkanıyordum..Bu tıkandıgımız noktalarda defalarca evlılık terapıstıne gıdelım dedık asla yanasmadı ben delımıyım dedı,bu pahaya kendısını seven eşini bir kalemde sıldı.Aramızda kultur farkı da vardı.Benı tasıyamadı dıyorum bazen.Neolursa olsun ben onun tahsılıne alçak gonullu davranmısımkı evlenmısım.Ortaokul terketı o.Bense uıversıte mezunu.Bana layık olmadı hıc hep hayal kırıklıgına uğrattı.Neden hala soruyorum neden....Selam canım öncelikle kararın senin açından hayırlı olur umarım
Hiç korkma canım adalet kimin haklı olduğunu görecektir
Öyle yalancı şahitlere falan pabuç bırakmayacaktır
Benim de komşumun kızı boşandı hem senin gibi 2 aydada değil 2 sene evli kaldı
kıza ne aldılar ne verdiler hiç bişeylerini görmedi kızcağız ev de açmadılar
En son şiddet gördü boşanmaya karar verdi ve tazminat isteğinde bulunduı
Nelere neler demediler aynı senin hesap ,yalancı şahitler falan ayarlandı
Ama sonuç kız kazandı ve 20 milyar tazminatını aldı ve halende ayda belli bi miktar nafaka alıyor
Merak etme yalancı şahit de olsa ordakiler lafa kanacak insanlar değiller ,iyice araştırıp delil varsa ancak sen suçlu konumuna düşersin aksi taktirde hiç bişey elde edemezler
Ne diye seni dolandırıcılıkla suçluyorlar düğünde takılan takıları falan mı aldın ailenin evine giderken?
ki aldıysan bile zaten onlar senin hakkın o yüzden yine hak senden yana olacaktır
Sız avukatmısınız başka bı konudada rastladım ılgımıcektı avukatsanız bana yardımcı olurmusunuz rıca etsemavukatınız şahitlere soru sorduracaktır. yalan olarak söylenen şeyler çok detaylı tasarlanmaz o sebeple avukatınızın bu soruları ile şahitlikler hususunda şüphe oluşabilir. zaten avukatınız bunları yapacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?