Arkadaşlar, sizden çok önemli ve özel durumumla ilgili yardım almak istiyorum.Aranızda boşanma tecrübesi olan varsa deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız çok ihtiyacım var.2ay evli kaldım.Temmuzun sonunda evlendım.2 ay sonra evlılık bitti.Ben dava açtım.Arkamdan o da açmış..Ben kandırıldım dolandırıldım mağdur oldum.Dava dilekçesınde bana çeşitli yalanlar iftiralar sırf bana tazmınat ve nafaka vermesin diye..ustune ustluk benden tazmınat istemısler.o kadar paragözdulerkı sulalecek ıslerı guclerı maddıyattı hep...Bızım şahitlerımız gerceklerı anlattıgı halde avukatıyla hep ınkar etmıs hep yalan demişler.Önumuzdeki duruşmada onların şahitleri dinlenecek.Evlılığım boyunca kımse evıme gelıp benle gorusmedı.Neyın şahitliğini yapacaklar çok merak ediyorum.Yalancı şahitlik yapacakları kesin.Ben böyle durumda ne yapmalıyım nasıl tepkı verıp nasıl hareket etmelıyım.Çok moralım bozuluyor.Lütfen boyle bır tecrubesı olan varsa bana ne yapmam gerektıgı hakkında bılgı verebılırmı.Lütfen rica ediyorum,yardımcı olur musunuz?!!!!