- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.107
- 1.123
Hasta şerefsizEvet çıkarken diyor ki: Kesin birini buldun o yüzden beni boşadın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hasta şerefsizEvet çıkarken diyor ki: Kesin birini buldun o yüzden beni boşadın.
Kesinlikle böyle yapar eminim.Ondan da Sana der biletlerini sen Al diye, yada gelip sende kalim öyle görüselim diye
Teşekkür ederimHayırlı olsun hakkınızda . Sevindim sizin adınıza![]()
Dün kardeşime onu seviyorum. Keşke vazgeçse demiş ama davranışları hiç öyle demiyor.Eşiniz kendi 1 sene içinde evlenecektir siz önce evlenirsiniz diye korkuyor. Bu erkeklerin de aklı başka birşeye ermiyor cidden çocuklarını dert edeceğine![]()
Hayır kabul etmedim. Otelde kaldı.Sizin sehrinize dava için geldiğinde sizde mi kaldı ?
Sadece kendini seviyor evlensin naparsa yapsın sizlik birşey yok ama mutlu olma ihtimalinizi kıskanıyor net. Sanki sadece evlenince mutlu olacaksınız vizyonsuz salak işte.Dün kardeşime onu seviyorum. Keşke vazgeçse demiş ama davranışları hiç öyle demiyor.
Onun tek düşüncesi maaşımı başkası yer diye.Sadece kendini seviyor evlensin naparsa yapsın sizlik birşey yok ama mutlu olma ihtimalinizi kıskanıyor net. Sanki sadece evlenince mutlu olacaksınız vizyonsuz salak işte.
Sessiz fırtına çıktın resmen. Adam siz evden giderken bile haberi yoktu makarna diyorduOnun tek düşüncesi maaşımı başkası yer diye.
Millet konuşur durur. Çok da umurumda değil.Ataninca ne de güzel bosadin herifi beee benim içim soğudumillet parayı buldu boşadı diyecek ama ne derse desin bosveeer.
![]()
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun began. Yeni hayatında çocuklarınla kocaman mutluluklar sizin olsun.