Boşanma süresinde erkekler

Lavinia125

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2018
51
24
3
35
birde şunu merak ediyorum. Kadınlar bu süreçte ağlıyo kendini cehennemde hissediyo. Peki erkekler? Sizce o şuan ne durumda neler hissediyo? Ne zaman pişmanlık duyuyor?

Boşanma öncesi ve sonrasında onlar bi mutlu oluyorlar şu an sizin gibi dağıldığını üzüldüğünü hiç zannetmiyorum. Siz bu durumu atlatıp toparlandığınız da ona yeni yeni vurur bence ayrılık acısı. Hiç dert etmeyin herkes hakettiğini alır bu hayatta siz sağlam durun üzülmeniz gerekse bu dönem de üzülün ama perişan etmeyin kendinizi hiç.

Boşanma öncesi ve sonrasında onlar bi mutlu oluyorlar şu an sizin gibi dağıldığını üzüldüğünü hiç zannetmiyorum. Siz bu durumu atlatıp toparlandığınız da ona yeni yeni vurur bence ayrılık acısı. Hiç dert etmeyin herkes hakettiğini alır bu hayatta siz sağlam durun üzülmeniz gerekse bu dönem de üzülün ama perişan etmeyin kendinizi hiç.
Yaşattıklarının yarısını yaşasa bile bana yeter

İşte bazen öyle düşünceler beni buluyor ki ya başkasına sarılırsa ya başkasına dokunursa diye içim içimi yiyip tükeniyorum
Hayatın gerçeklerinden kaçınılmaz.
O da sarılacak, sen de.
Zaman
Zaten zamanında çiftler birbirine sarılsa her konuda, boşanma olmaz.
Zamanı gelince unutulur herşey.

="Lavinia125, post: 55648482, member: 885780"]İşte bazen öyle düşünceler beni buluyor ki ya başkasına sarılırsa ya başkasına dokunursa diye içim içimi yiyip tükeniyorum
Ya başkasına şiddet gösterirse diye de içiniz içini yiyip tukeniyor musunuz?

Back
X