Bosanma tartismasi peki ya velayet ?

Kristalbyn23

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
152
228
18
Kizlar esimle kk yuzunden kavga ettim . oglum icin sabrettim ama bicak kemige dayandi 3 kere bos ol dedim . artik en ufak tartismada bagirmaya katlanamiyorum beni sizlerden kiskandi bu seferde bahanesi bu oldu . hemde ailesinin yaninda bunu yapti bize misafirlige geldiklerine . ben giyindim gecenin 12si anneme gidecektm oglumu goturemezsin diye tehdit etti . abisi ortaligi yatistirdi gitmemem icin mani oldu . sorunlarinizi halledin bu bebek annesiz babasiz nasil buyur dedi . bende eger x bir doktora gorunmezse gercekten gidecegim dedim . biraz yatisti ortalik sonra tekrar bir laf soyledi . bende gidiyom dedim abisi bu sefer taraf degisti . ya emir dedi . bende benle gelecek oglumu size mi birakacagim dedim . dedi biz birakmayizcsrn nereye gidiyorsan git seni timarhaneye tiktiracagm dedi . bende esimin bana bicak cektiginide soyledim onlar hani biz gormedik diye yalanci sahitlik yapacaklarmis. Mesele eger yalanci sahitlik olursa oglumu alabilirlermi. Eger ben calissam babam arkamda hep benden zerre para almaz gittigm zaman . bunlari sunsam mahkemeye . bilmiyorum bir akil verin mahkemede nasil oglumu alirim ... Not : bunlari baska bur bilgisayardan aktardm aksama kadar evde olmayacagm aksam bakabilirm goruslerinizi bekliyorum

Birinci derece akrabaların şahitliğine göre hakim karar vermez. Boşanacaksan bir avukata danışsan seni daha iyi aydınlatır.
Çocuk küçükse alamazlar senden.

darp izi varsa gidin darp raporu alın hemen beklediğiniz hata..
ufak çocuklar anneye verilir merak etmeyin..

Kızlar birde şu var . ben 10 yıl boyunca epilepsi ilacı kullandim . bazı epilepsi hastalarının akıl sağlığı yerinde olmuyor . ama benim akıl sagligm hep yerindeydi . birde akıl sagligimin iyi olmadığını öne sureceklermis 10 yıllık doktorum beni çocukluğumdan beri sever onu şahit gosterebilirmiyim

Hemen bi darp raporu alin sakin ihmal etmeyin . Dr undan zaten bu konuyla ilgili rapor ister hakim ama su darp raporunu kesin al Allah yardımcın olsun

Kk yüzünden mi boşanma anlayamadım. Siz üç kere boşol dediyseniz nikah düşmez. Eşinin demesi gerekir bildiğim kadarıyla

Bana bicak bile cekti ne yapacağım. Ispatlayamiyorum ama vucudumda ciddi darp izleride var

Darp raporu aldın mı? Almadıysan mutlaka al. Elinde başka ne delil varsa hepsini avukata göster.

Kızlar birde şu var . ben 10 yıl boyunca epilepsi ilacı kullandim . bazı epilepsi hastalarının akıl sağlığı yerinde olmuyor . ama benim akıl sagligm hep yerindeydi . birde akıl sagligimin iyi olmadığını öne sureceklermis 10 yıllık doktorum beni çocukluğumdan beri sever onu şahit gosterebilirmiyim

Epilepsiyle akıl sağlığının ne alakası var? Ben de 2007'den bu yana epilepsi ilacı içiyorum bunu ilk defa duydum.
Bu hastalık ruhsal değil beyindeki sinirleri etkileyen fiziksel bir hastalık bunu kullanmalarına izin verme.

Kizlar esimle kk yuzunden kavga ettim . oglum icin sabrettim ama bicak kemige dayandi 3 kere bos ol dedim . artik en ufak tartismada bagirmaya katlanamiyorum beni sizlerden kiskandi bu seferde bahanesi bu oldu . hemde ailesinin yaninda bunu yapti bize misafirlige geldiklerine . ben giyindim gecenin 12si anneme gidecektm oglumu goturemezsin diye tehdit etti . abisi ortaligi yatistirdi gitmemem icin mani oldu . sorunlarinizi halledin bu bebek annesiz babasiz nasil buyur dedi . bende eger x bir doktora gorunmezse gercekten gidecegim dedim . biraz yatisti ortalik sonra tekrar bir laf soyledi . bende gidiyom dedim abisi bu sefer taraf degisti . ya emir dedi . bende benle gelecek oglumu size mi birakacagim dedim . dedi biz birakmayizcsrn nereye gidiyorsan git seni timarhaneye tiktiracagm dedi . bende esimin bana bicak cektiginide soyledim onlar hani biz gormedik diye yalanci sahitlik yapacaklarmis. Mesele eger yalanci sahitlik olursa oglumu alabilirlermi. Eger ben calissam babam arkamda hep benden zerre para almaz gittigm zaman . bunlari sunsam mahkemeye . bilmiyorum bir akil verin mahkemede nasil oglumu alirim ... Not : bunlari baska bur bilgisayardan aktardm aksama kadar evde olmayacagm aksam bakabilirm goruslerinizi bekliyorum
biribci derece yakınların şahitlikleri önmesenmez hem hemen gidip darp raporu alın çocuğunuzu n.h görür hemde daha kolay boşanırsınız eşiniz havasını alır.

Cocugunuz kucuk anlaşılan sen istemediğin surece babaya vermezler.Darp raporu al ihmal etme.

Kk yüzünden değil bu işin bahanesi
Siz zaten anlaşamıyormuşsunuz
Atıyolar inanma küçük çocuklar anneye verilir

mahkemede sahit ve deliller cok onemli.birde iyi avukatin oldumu hic korkma canim.genelde kucuk cocuklar anneye verilir.Allah yardimcin olsun.

Back
X