Bosanma tartismasi peki ya velayet ?

Hemen bi darp raporu alin sakin ihmal etmeyin . Dr undan zaten bu konuyla ilgili rapor ister hakim ama su darp raporunu kesin al Allah yardımcın olsun
Birde esimde patalojik kıskançlık varbu yüzdende hiç anlasamadik. Esim özel sektörde abisi ve abisinin eşi devlet memuru 3 milyara yakın maaşları var .abisi kardeşine hep destek oluyor bu konuda da olacaktır . birde bana biz okuduk sen okumadnn senin durumun kötü biz iyiyiz sana vermezler dedi . kafamdan kaynar sular döküldü. Ben ne yapsam zeytin yağı gibiler fena bir aile . aşırı dilbazlar . babam kadrolu devlet işçisi 2 milyar maaş alıyor . bosandigimda babam bana destek olur her şekilde . baba evinde kalsam bende çalışıyor olsam babam bana ev için 5 kuruş harcatmaz . ozel sektorde 1 buçuk milyara calissam . hakimin gözünde esim ve ailesiyle kiyaslandigimda ( maddi açıdan ) ne derece şansım olur . zaten çalışacak olsam annem var ogluma bakacak Ablam var erkek kardesimde bakıyor kardeşime . of bilmiyorum ne yapacagim

Gidip darp raporu alın, şarjım az fakat yanıtlayayım. Maddi durumun olmaması, çocuğun anneden alınması için tek başına yeterli bir durum değildir. Anneye bağımlı bir çocuktan bahsediyoruz. Akıl hastası olmakla, ayırt etme gücünden yoksun olacak kadar büyük bir akıl hastalığına sahip olmak farklı şeylerdir ki, epilepsinin bu gruba dahil olduğunu sanmıyorum. Hep aynı şey hep, çocuğu almak için karım zaten bakire değildi diyeni bile görmüştüm. Korkmayın, tazminat da isteyin

Onların durumu iyiyse çocuk için nafaka bağlanır mis gibi bakarsın çocuğuna. Acil olarak rapor al ama gerçekten boşanacaksan.

Konuyu acarkende yazddigim gibi eşime ya tedavi olursun yada giderim demiştim. Tedavi olmaya karar verdi. Pişman olduğunu da dile getirdi. Bugün buluştuk oğlum esim ve ben. Uzerimde kırgınlık var ama hala affetmedim . ağladı yuvamız dağılmasından diye . " şeytan bir anda kanıma giriyor vur döv kufret diyor pismanim affet beni " dedi gerçekten tedavi olacak . beni evlenmeden önce çok severdi bu kadar değildi kıskançlığı ama yinede vardı . şimdi ise bu durum onda hastalık haline gelmiş . Gerçekten bu sefer ki kavgamiz çok büyüktü . ve ilk defa iki medeni insan gibi konusabildik. Beni anladı . gerçekten şuan aglamam geliyor :KK42:ikimizde bu kavgadan dolayı pismaniz . bana el kaldırdığı için pişman artık yapmayacak . bu kavga dün değil önceki gece olmuştu 1 gece ayrı uyuduk ben inat ettim yerde uyuyacagim diye . bugün ise baristik . bilmiyorum sonu ne olacak inşallah tedavi sonuç verir bana bir daha el kaldırmaz ve burada bosandik diye konu açmak zorunda kalmam ..s

çocuğunuz eğer küçükse alamazlar kesinlikle. 9 10 yaşlarındaysa, bu durumda da çocuğa sorulur kimde kalmak istiyor diye. Fakat daha küçükse kesinlikle velayeti size verirler yüzde yüz!! Ayrıca eşiniz de nafaka öder

Birde esimde patalojik kıskançlık varbu yüzdende hiç anlasamadik. Esim özel sektörde abisi ve abisinin eşi devlet memuru 3 milyara yakın maaşları var .abisi kardeşine hep destek oluyor bu konuda da olacaktır . birde bana biz okuduk sen okumadnn senin durumun kötü biz iyiyiz sana vermezler dedi . kafamdan kaynar sular döküldü. Ben ne yapsam zeytin yağı gibiler fena bir aile . aşırı dilbazlar . babam kadrolu devlet işçisi 2 milyar maaş alıyor . bosandigimda babam bana destek olur her şekilde . baba evinde kalsam bende çalışıyor olsam babam bana ev için 5 kuruş harcatmaz . ozel sektorde 1 buçuk milyara calissam . hakimin gözünde esim ve ailesiyle kiyaslandigimda ( maddi açıdan ) ne derece şansım olur . zaten çalışacak olsam annem var ogluma bakacak Ablam var erkek kardesimde bakıyor kardeşime . of bilmiyorum ne yapacagim
Canım benim önce bi sakin ol KORKMA hic bi halt yiyemez parası olana vermiyor hakim çocuğucabim
Canım önce sakin ol korkma ya çok paniksin şuan ama gerek yok inan ben seni çok iyi anlıyorum ayni korkuları yaşıyorum ama emin olduğum bisey var artik gerek KK daki kızlar gerek avukatim sağolsunlar çocuk küçükse ALAMAZ bi haltta yiyemez parası olana vermez hakim çocuğu küçükse anneye verir büyükse çocuğa sorar tarafların şartlarına bakar vs vs okumuş okumamış bunlara takılma onlar seni sindirmeye çalışıyorlar korkma sakin inanma da o adilerin tehditlerine söylediklerine. Allah büyük Rabbim yardımcın olsun darp raporunu al sakin ihmal etme sonrasını düşünme zaten inşallah Rabbim yardımcın olsun yolunu açık etsin korkma boşanınca okursunda calisirsinda çocuğuna da mis gibi bakarsinda dik dur ezilme çocuğunu kimse ALAMAZ!!!!

Canım benim önce bi sakin ol KORKMA hic bi halt yiyemez parası olana vermiyor hakim çocuğucabim

Canım önce sakin ol korkma ya çok paniksin şuan ama gerek yok inan ben seni çok iyi anlıyorum ayni korkuları yaşıyorum ama emin olduğum bisey var artik gerek KK daki kızlar gerek avukatim sağolsunlar çocuk küçükse ALAMAZ bi haltta yiyemez parası olana vermez hakim çocuğu küçükse anneye verir büyükse çocuğa sorar tarafların şartlarına bakar vs vs okumuş okumamış bunlara takılma onlar seni sindirmeye çalışıyorlar korkma sakin inanma da o adilerin tehditlerine söylediklerine. Allah büyük Rabbim yardımcın olsun darp raporunu al sakin ihmal etme sonrasını düşünme zaten inşallah Rabbim yardımcın olsun yolunu açık etsin korkma boşanınca okursunda calisirsinda çocuğuna da mis gibi bakarsinda dik dur ezilme çocuğunu kimse ALAMAZ!!!!
Aa siz cidden hakime değil miydiniz yaa :)) öyle sanmıştım ben

hakim paraya bakmaz heleki babasi boyle kadini doverken hic. BU HERYERDE BOYLEDIR ANNE SAGLIKLIYSA BEBEK ONA AITTIR.

Back
X