Hiç alakası yok.dizenin bozuluyo.alistigin evin kocan herşey herşey.bu anlatilmaz.ben de inanmazdim.sanki ölüm acısı gibiNormal insana boşanmak o kadar zor değil sevgili sarımanolyam, ilkbaharıbekliyorum, soğukçay(hala bundan emin değilim) ve yeni pembeağaç ama sana zor. Çünkü sen çok zayıf, erkek olmadan hayatını sürdürmekten ölümüne korkan bir kadınsın.
Eşyaları sana veririm dedi ama.ben o evde daha çok cozuturum.bu ilçe de bile kalmak istemiuorimCocuk varmi? Bence bosandiginizda yeni ev yeni esya yeni hayat cok daha saglikli. Ben ayrilirken ev ve esyalar bende kaldi. Ayni kurulu duzende yasamaya devam ederken buyuk bir bosluk icindeydim. Tasinmaya karar verdim. Simdilik annemdeyim ama tasinma karari bile beni cok rahatlatti. Esyalarimida yavas yavas degistirmeyi dusunuyorum. Maddi durumum elverse hicbir esya sokmam yeni evime sifirdan alirdim.
Nasıl anlıyorsunuz hemen?Normal insana boşanmak o kadar zor değil sevgili sarımanolyam, ilkbaharıbekliyorum, soğukçay(hala bundan emin değilim) ve yeni pembeağaç ama sana zor. Çünkü sen çok zayıf, erkek olmadan hayatını sürdürmekten ölümüne korkan bir kadınsın.
Hemen nasıl anladınızNormal insana boşanmak o kadar zor değil sevgili sarımanolyam, ilkbaharıbekliyorum, soğukçay(hala bundan emin değilim) ve yeni pembeağaç ama sana zor. Çünkü sen çok zayıf, erkek olmadan hayatını sürdürmekten ölümüne korkan bir kadınsın.
Hemen nasıl anladınız
Ben diğer konusuna bakınca hemen anladım ama bu konu da hemen kavrayamadımÇok bariz ya, siz nasıl anlamadınız?
.....Hiç alakası yok.dizenin bozuluyo.alistigin evin kocan herşey herşey.bu anlatilmaz.ben de inanmazdim.sanki ölüm acısı gibi
Hala daha ağzı dolu dolu kocam diyen bir üye varsa tabii ki ilkbaharı bekleyen hatundur o.Ben diğer konusuna bakınca hemen anladım ama bu konu da hemen kavrayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?