Boşanma travmasi

Pembeagac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
33
15
3
42
Ağır depresyondayım kizlar.bosanmak travma imiş.evliligi ben bitirmek istedim.evet kocamin da hataları vardı.benim de.buna rağmen düzen bozuluyor.cevren yok oluyor.evin herşeyiyle ben uğraşıyorum vs.hayata karşı tek basimayim.barismam mümkün değil.artik olmaz.tat vermez.sonuna kadar tukettik ilişkiyi ikimiz.
Burası küçük yer.beni garipsiyorlar.fark ediyorum.
Kocamın tayini çıkacak.ailem de yok.neyapacagim buralarda bilmiyorum.
Bu eve alışmıştık.kirasi çok yüksek.yeni bir eve taşınmak gerek.kocam bizim eşyaları vereceğini söyledi.is ciddiye binince olmaz diyor.verse de isteyerek vermeyecek eşyaların tümünü o almıştı.o evde de o eşyalarla yaşamak istemiyorum.zira her yer hatıra dolu.daha çok psikolojim bozulabilir.
Boşanmak bu kadar zor muydu kizlar ya

Cocuk varmi? Bence bosandiginizda yeni ev yeni esya yeni hayat cok daha saglikli. Ben ayrilirken ev ve esyalar bende kaldi. Ayni kurulu duzende yasamaya devam ederken buyuk bir bosluk icindeydim. Tasinmaya karar verdim. Simdilik annemdeyim ama tasinma karari bile beni cok rahatlatti. Esyalarimida yavas yavas degistirmeyi dusunuyorum. Maddi durumum elverse hicbir esya sokmam yeni evime sifirdan alirdim.

Normal insana boşanmak o kadar zor değil sevgili sarımanolyam, ilkbaharıbekliyorum, soğukçay(hala bundan emin değilim) ve yeni pembeağaç ama sana zor. Çünkü sen çok zayıf, erkek olmadan hayatını sürdürmekten ölümüne korkan bir kadınsın.
Hiç alakası yok.dizenin bozuluyo.alistigin evin kocan herşey herşey.bu anlatilmaz.ben de inanmazdim.sanki ölüm acısı gibi

Cocuk varmi? Bence bosandiginizda yeni ev yeni esya yeni hayat cok daha saglikli. Ben ayrilirken ev ve esyalar bende kaldi. Ayni kurulu duzende yasamaya devam ederken buyuk bir bosluk icindeydim. Tasinmaya karar verdim. Simdilik annemdeyim ama tasinma karari bile beni cok rahatlatti. Esyalarimida yavas yavas degistirmeyi dusunuyorum. Maddi durumum elverse hicbir esya sokmam yeni evime sifirdan alirdim.
Eşyaları sana veririm dedi ama.ben o evde daha çok cozuturum.bu ilçe de bile kalmak istemiuorim

Evet boşanmak herkes için travma. Mesele erkeksiz kalmak değil ailesiz (eş ve çocuktan oluşan aileyi kastediyorm) kalmak. Mesele o adamla aile olmak yada olamamak da değil. Sadece senin hayal ettiğin yuvayı bulamamış olman ve gelecekte de bulabilme umudunun acı tecrübenle zedelenmiş olması.. Acının azalarak hafiflemesini dliyorum, Allah yardımcın olsun.

Normal insana boşanmak o kadar zor değil sevgili sarımanolyam, ilkbaharıbekliyorum, soğukçay(hala bundan emin değilim) ve yeni pembeağaç ama sana zor. Çünkü sen çok zayıf, erkek olmadan hayatını sürdürmekten ölümüne korkan bir kadınsın.
Nasıl anlıyorsunuz hemen? :KK48:

Hemen nasıl anladınız ☺️

Reis boşanma travması diye başlık açmışsın da sen hiç travma geçiriyor gibi bir izlenim vermiyorsun.
Yorumlardan ve eski konularından da anladığım kadarıyla daha boşanma gerçekleşmeden yeni ilişkilere yelken açma derdindesin?
Bu ne çeşit bir travmaaa ey kralımız?

Back
X