boşanma vakası

kredi kartı kredi borçları hepsi ev için harcanmış.. aralarında ne geçti ekstra bilemiyoruz. ama biz bayanın gitme tarzını çözümleyemedik

Kapalı kapılar ardında neler geçti bilmiyorsunuz, tek bildiğiniz adamın size anlattıkları, 10 milyar borç 1milyar gelirle ödenmez ve hatta 3 çocuk varsa kadın da çalışsa hadi 2 milyar olsun gelir, onunla bile zor. Maddi sıkıntılar insanları gerer. Belki tartıştılar, belki fiziksel bir şey geçti aralarında, belki tatsız şeyler yaşandı, adamın anlattığı kadar biliyorsunuz sadece.

bence kadının gidişini sorgulamayın sonuçta gitmiş yakınınız için dua edin ve bir daha evlenmeye kalkacaksa önce borçlarını bitirmesini söyleyin.

dua ediyoruz tabi ödenmeyecek trilyon bir borç değil karı koca çalışsa 5 ay da bitecek bir borçtu

Konu sahibi adamın anlattığı kadar, biz de konu sahibinin anlattığı kadar bilirken parky sen nasıl bu kadar kesin konuştun :)

dövmekle çözülseydi herşey eşşek katip olurdu

Konu sahibi adamın anlattığı kadar, biz de konu sahibinin anlattığı kadar bilirken parky sen nasıl bu kadar kesin konuştun :)

parky esasında doğru özetlemiş istanbulun en güzel semtinde sıfır daire sıfır eşya 20 ye yakın bilezik bir dediği iki edilmez istediği yere gider istediğini yer içer borçlar katlandığı halde.. baktı daha lüks istiyorum gitsin başkasına

Bütün bunları 1 milyar maaşla mı yaptı? O nasıl oldu ben de formülünü merak ettim şimdi.

Ben 3 çocuklu bir annenin sırf borç için eşini terk ettiğine inanmıyorum.. Bence aralarında farklı bir şeylerde geçmiştir.. Borcun ev için olduğuna emin misiniz?, Belki başkasının borcu ve kadında bu borcu ödemek için çalışmak istememiştir..

olabilirde olmayabilirde..herkesin sıkıntıyı atlatma şekli farklıdır..

Bütün bunları 1 milyar maaşla mı yaptı? O nasıl oldu ben de formülünü merak ettim şimdi.

Canım borcu borçla kapatırsan ne olur çek bir kredi kartından nakit avans öbürüne yatır kalanını harca. tüm ek hesapları kullan sonra kredi çek kartları kapat sonra tekrar kartları kullanmaya başla...

o kadın başkasına para yedirir mi kendi daha doymamışken..

Bu cevabınız hiç bir şey anlatmıyor yalnız. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz? Ben diyorum ki ne yaşandı bilmiyorsunuz. O yüzden suçlanacak taraf hangisi bilemezsiniz.

daha detayı var da anlatırsam belki yarın birgün buraya girer kendinin olduğunu anlar

Konuyla alakasız olacak ama asgari ücretle nasıl geçiniyorlarmış... 3 çocukla..

Boşanma davası açan kim? Borç üstüne borç yapan kim?

Boşanma davası açan kim? Borç üstüne borç yapan kim?

konuda geçen benim yakınım yani erkek... borç üsütüne borç yapan kadının yüzünden adam.

not: kadın sosyal ağları fazla kullandğından detaya giremedim

İyi de bunlardan size ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…