boşanma ve çocuk

Uniqueangel

Bi kahve alayım sade olsun...
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
665
738
88
37
merhaba hanımlar konuyu kısaca özet geçmeye çalışacağım. bana yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.4,5 yıllık evli 3,5 yaşında bir çocuk annesiyim. 2 gün önce eşimin telefonuna bakarken twitter dan bir bayana mesaj gönderdiğini gördüm mesajda kadına cinsel birliktelik teklifinde bulunmuş. kadının twitterda başkalarıyla cinsel birliktelik yaşarken çekilmiş videoları da var ve kadın benim bulunduğum şehrin 2 saat uzaklığındaki bir ilçede yaşıyor. bunu eşime sorunca bana şiddet uyguladı ve bende polise şikayette bulunup darp raporu aldım 3 ay uzaklaştırmsa aldı eve ve bize yaklaşması yasak. pazartesi boşanma davası dilekçesini vericem.ayrıca bu benim 2. darp raporum. şimdi size sorum şunlar ben bu mesajın resmini çekip delil olarak alamadım öyle bi fırsatım olamadı çünkü.tabiki oda mesajı sildi yok artık.bunu hakim değerlendirmeye alır mı yoksa delil olmadığı için üzerinde durmazmı ? diğer sorum eşim evlendiğimiz günden beri bana psikolojik ve fiziksel şiddet uygulayan biri sürekli küfür ve hakaret eden biri dediğim gibi 2 darp raporum mevcut elimde bunlar boşanma sürecimi kolaylaştırır mı? küçük bir ilçedeyim duruşma tarihini erkene verirler mi? polise verdiğim ifadede bu dava tek celsede biter dedi ama eşim eminim ayrılmak istemiyorum diyecek acaba hakim bunca şeye rağmen davayı ertelermi. ve en önemliside oğlum sürekli babasını soruyor neden yemeğe gelmedi neden ewde değil vs... buda beni çok üzüyor ona bu durumu nasıl açıklarım bana yardımcı olun lütfen

Sorulara malesef cevap veremiyorum, hiç bilgim yok.
Ama umarım bu süreci çabuk atlatırsınız ve bir an önce yeni bir başlangıç yapabilirsiniz hayatınıza...

Bende cevabı bilmiyorum ama yolunuz açık olsun.. Rabbim o haysiyetsizi de bildiği gibi yapsın.

Darp raporları kesinlikle işinizi kolaylaştırır. Ama delil almadığınız için onları bulabilir misiniz tekrar bilmiyorum onu avukatınıza danışmalısınız. Çok geçmiş olsun, umarım bir an önce o rezil kocanızdan kurtulursunuz.

Çocuk için pedagogtan yardım alın. branş bilgim yok ama bence darp raporların hızlandırır gibi geliyo bana. whatsup web ten takip edebilsen keşke bu süre içinde. kesin ordanda bi haltlar karıştırıyodur elinde delil olırdu.

İnternette bir sürü hukuk sitesi var.Arama motoruna darp raporu boşanma yazdığınızda bilgi edinebilirsiniz.

Ben şimdi yazdım bayağı gidişatı açıklayıcı bilgi var.Bir bakın.

Allah kolaylık versin.En kısa zamanda kurtulup evladınızla çok güzel bir hayat kurarsınız inşallah

Öncelikle hukukçu degilim belirteyim.
Bir an önce boşanmak için soruyorsanız darp raporunuz fazlasıyla yeterli olur diye düşünüyorum, duydugum örnekler o şekilde.
Ancak tazminat istediginizde aldatılma ve diger olaylar için ayrı ayrı degerlendirme yapılıyor mu bir bilgim yok.

O kadar olumsuz örnekler okudum ki forumda... Gururunuza sahip cıktıgınız ve net davranışınız için tebrik etmek istedim.
Umarım her şey gönlünüzce olur...

polisle konuşurken delil alamadığımı ama bunu hakime söyleyip mahkeme kararıyla sosyal medya üzerinden konuşma dökümanlarını isteyeceğimi söyledim.ama polis kesinlikle facebook whatsapp ve twitter daki silinmiş konuşmalrın mahkeme kararı olsa bile alınamayacağını öyle bişeyin mümkün olmadığını bu taraz olaylarda direkt ekran görüntüsünü alıp delil niteliğinde sunulması gerektiğini söyledi.yani silenen konuşmalara ulaşılamıyor. oda inkar edecek eminim sanırım kendimi inandıramayacağım.ondan kurtulmak tek dileğim keşke bir mucize olsa 1 günde herşey bitse ama ne mümkün.tazminat falanda istemiyorum sadece oğlumun nafakasını ödesin yeter allaha havale ettim.

darp raporu basli basina bosanma sebebi diye biliyorun yani esiniz istemesede hakim bosayabilir. mesaji alsanizda biseye yaramaz sanirim zina artik suc sayilmiyor

oncelikle gecmis bitmis olsun cocugunla sana hayirli omur diliyorum. coktan batan bi gemiyi son taş dibe oturtmus resmen. tazminat kesinlimle isteyin. darp raporu cok cok onemli. hakime son yakaladgnz o konuyu anlatin. kanit yoksa da hakim degerlendirecektir. sonucta iftira atmiyosunuz.

lütfen bana dua edin önüme bir engel çıkmadan iş uzamadan tez zamanda bitsin iş.inş ilk celsede boşar hakim. bende bian önce oğlumla iyi temiz bir hayata başlarım bian önce pazartesi gelsede başvurumu yapsam diye bekliyorum.okadar stresim varki ne yemek yiyebiliyorum ne uyku uyuyabiliyorum.midem de bi bulantı başımda ağrı sadece oğlum için çabalıyorum.

darp raporu basli basina bosanma sebebi diye biliyorun yani esiniz istemesede hakim bosayabilir. mesaji alsanizda biseye yaramaz sanirim zina artik suc sayilmiyor

Evlilik birligi icerisinde sadakat kabul edilen yükümlülüklerden biri.
Dolayısıyla aldatma nedeniyle boşanma davası açılabilir, ya da aldatılma şüphesiyle.

Ancak dediginiz gibi darp raporu varken şiddet nedeniyle kolaylık dava da açılır, tazminat da alınır her şey olur yani.
Başka nedenler gösteremiyor diye konu sahibinin üzülmesine gerek yok.

Konu sahibi,
bir avukata danışın bence. Dilekçeniz ve raporunuz yeterli olur fakat o size bu kadar kötü şeyler yaşatmışken nafakanızdan, tazminatınızdan "yırttım" diye düşünmesine izin vermeyin.
Siz istemeseniz de o sizin hakkınız. Az bir meblag dahi olsa o hovardalık yapacagına siz evladınızın gelecegi için yatırım yapmış olursunuz.

Evlilik birligi icerisinde sadakat kabul edilen yükümlülüklerden biri.
Dolayısıyla aldatma nedeniyle boşanma davası açılabilir, ya da aldatılma şüphesiyle.

Ancak dediginiz gibi darp raporu varken şiddet nedeniyle kolaylık dava da açılır, tazminat da alınır her şey olur yani.
Başka nedenler gösteremiyor diye konu sahibinin üzülmesine gerek yok.

Konu sahibi,
bir avukata danışın bence. Dilekçeniz ve raporunuz yeterli olur fakat o size bu kadar kötü şeyler yaşatmışken nafakanızdan, tazminatınızdan "yırttım" diye düşünmesine izin vermeyin.
Siz istemeseniz de o sizin hakkınız. Az bir meblag dahi olsa o hovardalık yapacagına siz evladınızın gelecegi için yatırım yapmış olursunuz.
dava acabilir tabi aldatildigi icin ama seyri cok uzun gidin bidaha dunun 3 ay sonra gelini var bunun sanirim ama darp raporu altin vurus diye biliyorum

dava acabilir tabi aldatildigi icin ama seyri cok uzun gidin bidaha dunun 3 ay sonra gelini var bunun sanirim ama darp raporu altin vurus diye biliyorum

Zina suc degil yazdıgınız için aldatılmak boşanma nedeni olarak kabul edilmiyor şeklinde anladım yazdıgınızı, o yüzden açıkladım.

Haklısınız, darp raporu varken süreci hızlandırmak için bence de başka delile gerek yok, kolaylıkla boşanır.

Zina suc degil yazdıgınız için aldatılmak boşanma nedeni olarak kabul edilmiyor şeklinde anladım yazdıgınızı, o yüzden açıkladım.

Haklısınız, darp raporu varken süreci hızlandırmak için bence de başka delile gerek yok, kolaylıkla boşanır.
yok yani eskiden zina icin yuklu tazminatlar alinabiliyordu iki tarftanda ama bunu kaldirdilar anlaminda davanin seyrini etkileyecek kuvvetli bir delil degil zaten adamin ne mal oldugu ortada yani

merhaba hanımlar konuyu kısaca özet geçmeye çalışacağım. bana yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.4,5 yıllık evli 3,5 yaşında bir çocuk annesiyim. 2 gün önce eşimin telefonuna bakarken twitter dan bir bayana mesaj gönderdiğini gördüm mesajda kadına cinsel birliktelik teklifinde bulunmuş. kadının twitterda başkalarıyla cinsel birliktelik yaşarken çekilmiş videoları da var ve kadın benim bulunduğum şehrin 2 saat uzaklığındaki bir ilçede yaşıyor. bunu eşime sorunca bana şiddet uyguladı ve bende polise şikayette bulunup darp raporu aldım 3 ay uzaklaştırmsa aldı eve ve bize yaklaşması yasak. pazartesi boşanma davası dilekçesini vericem.ayrıca bu benim 2. darp raporum. şimdi size sorum şunlar ben bu mesajın resmini çekip delil olarak alamadım öyle bi fırsatım olamadı çünkü.tabiki oda mesajı sildi yok artık.bunu hakim değerlendirmeye alır mı yoksa delil olmadığı için üzerinde durmazmı ? diğer sorum eşim evlendiğimiz günden beri bana psikolojik ve fiziksel şiddet uygulayan biri sürekli küfür ve hakaret eden biri dediğim gibi 2 darp raporum mevcut elimde bunlar boşanma sürecimi kolaylaştırır mı? küçük bir ilçedeyim duruşma tarihini erkene verirler mi? polise verdiğim ifadede bu dava tek celsede biter dedi ama eşim eminim ayrılmak istemiyorum diyecek acaba hakim bunca şeye rağmen davayı ertelermi. ve en önemliside oğlum sürekli babasını soruyor neden yemeğe gelmedi neden ewde değil vs... buda beni çok üzüyor ona bu durumu nasıl açıklarım bana yardımcı olun lütfen
google'ın ön bellek diye bir uygulaması var. bazen silinsede bazı sayfaların daha önceki orjinal hallerine ulaşabiliyorsun. bir de o şekilde aramanı tavsiye ederim. ayrıca 2 tane darp raporun varken buna bile gerek kalmaz. ama yine de dilekçede bunu yaz derim.
eşin eve alınmayınca daha da şiddete başvurabilir. bence kendini koru derim. daha kötü şeyler yapmasın.
ilk celsede biteceğini sanmıyorm ama çok uzamaz diye düşünüyorum. çünkü şiddet var ortada.

Ya belki biraz saçma olacak ama mesaj attığı kadına siz mesaj atıp eşinizin kullanıcı adını söyleyip eğer mesajı silmediyse ss alıp size göndermesini söyleyebilirsiniz ben olsam yapardım. Sizde bir deneyin ne kaybedeceksiniz ki kadınlar birbirine arka çıkmalı belki gönderir.

silinen konuşmaları bulamazlar muhtemelen çünkü siteye mahkeme kararı gitmesi gerekiyor, site de o konuşmayı geri yollaması gerekiyor ki bunu twitter özellikle yapmaz bence, çünkü kişisel güvenlik konusunda hassas bir site olduğunu duydum.

konuştuğu kadının kullanıcı adını hatırlıyorsanız, en azından onu avukatınıza verebilirsiniz, sanırım twitterda böyle paylaşım yapan kadınlardan açık saçık vs.

belki kadından yardım isteyebilirsiniz dicem o size konuşmanın görüntüsünü atar mı ama sanmıyorum atacağını.

Back
X