- 14 Kasım 2014
- 665
- 738
- 88
- 37
- Konu Sahibi Uniqueangel
merhaba hanımlar konuyu kısaca özet geçmeye çalışacağım. bana yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.4,5 yıllık evli 3,5 yaşında bir çocuk annesiyim. 2 gün önce eşimin telefonuna bakarken twitter dan bir bayana mesaj gönderdiğini gördüm mesajda kadına cinsel birliktelik teklifinde bulunmuş. kadının twitterda başkalarıyla cinsel birliktelik yaşarken çekilmiş videoları da var ve kadın benim bulunduğum şehrin 2 saat uzaklığındaki bir ilçede yaşıyor. bunu eşime sorunca bana şiddet uyguladı ve bende polise şikayette bulunup darp raporu aldım 3 ay uzaklaştırmsa aldı eve ve bize yaklaşması yasak. pazartesi boşanma davası dilekçesini vericem.ayrıca bu benim 2. darp raporum. şimdi size sorum şunlar ben bu mesajın resmini çekip delil olarak alamadım öyle bi fırsatım olamadı çünkü.tabiki oda mesajı sildi yok artık.bunu hakim değerlendirmeye alır mı yoksa delil olmadığı için üzerinde durmazmı ? diğer sorum eşim evlendiğimiz günden beri bana psikolojik ve fiziksel şiddet uygulayan biri sürekli küfür ve hakaret eden biri dediğim gibi 2 darp raporum mevcut elimde bunlar boşanma sürecimi kolaylaştırır mı? küçük bir ilçedeyim duruşma tarihini erkene verirler mi? polise verdiğim ifadede bu dava tek celsede biter dedi ama eşim eminim ayrılmak istemiyorum diyecek acaba hakim bunca şeye rağmen davayı ertelermi. ve en önemliside oğlum sürekli babasını soruyor neden yemeğe gelmedi neden ewde değil vs... buda beni çok üzüyor ona bu durumu nasıl açıklarım bana yardımcı olun lütfen