- 27 Mayıs 2008
- 278
- 0
- 96
13 seneye yakındır evliyim.yıllarca darp aldım çok ağır küfürler duydum. ama sadece son 2 senedir.şikayetçi oldum.halen devam eden 2 mahkememiz var.ayrıca eşim 6 ay uzaklaştırmada almıştı.son 1 senedir.yurt dışında ama halen ordanda psikolojik olarak baskı yapmakta küfür etmektedir.ve bütün olaylar çocuklarımın gözü önünde yaşanmaktaydı.çocuklar büyüdükçe olaylar daha fazla etkilediği için boşanma kararı almıştım.kızlarımın "anne son bir şans ver" demesi üzerine son bir şans verdim.ama olmadı. tekrar kavgalar sorunlar devam etmekteydi.bana sürekli"sen beni mahalleye rezil ettin polis beni kapıdan aldı senden nefret edecem "dedi durdu.ama kendisi bana sürekli (affınıza sığınaraktan)o.....ç....... p..ç gibi hatta çok daha ağır küfürler ediyordu.yazamadım. bir seferinde anana selam söyle f....anana uğrayacam diye bina içinde bağırmıştı.normaldede sokakta dahi küfür eden biridir.namusuma dil uzatmaya varana kadar haddini aştı.bir gün bana "2. şahıs söyledi 3. şahıstan teyit alacam sen beni aldattın boşayacam çocukları alacam seni öldürecem" gibi sözler söyledi.biri beni sorsa "selin nerde diye" "o....yapmaya gitti " diyordu komşularımın konuşurken duyunca şok oldum. tek cevabım oldu" alnım açık teyit alma getir 2 sinide yüzleşelim" ama nedense getiremedi.ve bu sözleri 2 hafta sonra söylemeyi bıraktı.sonradan öğrendim.kendisinin 3. şahıs diye bahsettiği kişiden öğrendim olayı 2.şahıs dediği kişinin sözleri onaylanmamıştı.en son kendisiyle internetten skypeden görüştüğümüzde artık boşanmak istediğimi bir çok olayı unutamadığımı bir çok sözü sineye çekemediğimi halen küfürlerinin devam etmesinden rahatsız olduğumu söyledim.bana direk "hayatında başkasımı var gidebilirsin"dedi.olmadığını söyledim.en son 4-5 gün önce facebooktan beni silmiş engellemiş ve çocuklarıma bir açıklama yazmıştı aynen şu "annenizin profilinde evli yazmıyor arkadaşları gizli bir halt yiyor"profilimde evli yazmakta ve ilk profil açtığım andan itibarende arkadaşlarım gizlidir.istese açacağımı çokta iyi bilir gizlim saklım yok benim.şuan çocuklarıma sürekli ben sizi alacam mutlu olacaz yeniden evlenecem gibi sözler söylemekte.benim tek derdim çocuklarımı almak yaşları büyük kızım haziranda12 olacak küçük kızım temmuzda 11 olacak oğlum 5 buçuk yaşında ben çalışıyorum ama sigortam yok.şuan bize maddi destek vermemekte zaten.hakkındaki davalar ve öncesinde gördüğü davaları yazayım:
1- benle devam eden 2 şiddet davası
2-çalıştığı şirkete haciz geldiğinde haciz memurlarının yazdığı malların altına yediemin olarak imza atmış ve haciz memurları geldiğinde mallar ortada olmadığı ve haber vermeden yurtdışına çıktığı için hakkında güveni suistimal etmekten dava açılmıştır.bu bir şirketin davası böyle 40 yakın kağıda imza attığınıda söylemekte..
3-Atatürk'e hakaretten hakkında bir dava açılmıştı(sonucu ne oldu bilmiyorum çünkü eski bacanağı ile birlikte hakaret edildiği söylenmiş ama o mahkemeye gelmediği için dava ertelenmişti.sonrasından haberim yok )
4- önceden imam nikahlı eşinin annesini dövmekten mahkeme görmüş.tahrik var diyerekten para cezası almıştı.
5-yine imam nikahlı eşinin annesinin evini abisi abisinin kaynı ile basmaktan davası vardı.para cezası almıştı.
yaşadıklarımın sadece yarısı bile değil yazdıklarım. benim için nafaka tazminat 2. planda geliyor.en büyük arzum çocuklarımı alabilmek ve alabilme şansım nedir?
1- benle devam eden 2 şiddet davası
2-çalıştığı şirkete haciz geldiğinde haciz memurlarının yazdığı malların altına yediemin olarak imza atmış ve haciz memurları geldiğinde mallar ortada olmadığı ve haber vermeden yurtdışına çıktığı için hakkında güveni suistimal etmekten dava açılmıştır.bu bir şirketin davası böyle 40 yakın kağıda imza attığınıda söylemekte..
3-Atatürk'e hakaretten hakkında bir dava açılmıştı(sonucu ne oldu bilmiyorum çünkü eski bacanağı ile birlikte hakaret edildiği söylenmiş ama o mahkemeye gelmediği için dava ertelenmişti.sonrasından haberim yok )
4- önceden imam nikahlı eşinin annesini dövmekten mahkeme görmüş.tahrik var diyerekten para cezası almıştı.
5-yine imam nikahlı eşinin annesinin evini abisi abisinin kaynı ile basmaktan davası vardı.para cezası almıştı.
yaşadıklarımın sadece yarısı bile değil yazdıklarım. benim için nafaka tazminat 2. planda geliyor.en büyük arzum çocuklarımı alabilmek ve alabilme şansım nedir?