bosanma ve esya

• Konu Sahibi Konu Sahibi ykme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ykme

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
180
43
18
38
arkadaslar cuma gunu bosanıyorum anlasmalı olarak ama esım protokolde esım ıcerdeyken benım aılp odedıgım esylarının benım alacagıma daır maddeyı sıldırdı ben cocuklarla aılemın yanında kalıcam oda benım tutugum kurdugum evde oturcakmıs hersey benım ustume sırf bosansın dıye kabul ettım ama sımdı dusununce o kadar emek harcadım herseyı sıfırdan aldıgım evı bırakmak ıstemıyorum sızce ne yapmalıyım ? 3ay evde beklıycem senın donusu olmadı esylarını verıcem dıyor ama ben ınanmıyorum bosanmdan sonra tekrara dava acılamazmı bılgısı olan yokmu ne yapmalıyım..

bırde esım bosandıgımızı kımse bılmıycek calısmıycaksın ınternet kullanmıycaksın sureklı hala bırseyler ıstıyor ne yapabılırım acaba...

Zorbaya bak sen ayrılıyorsun artık ona ne ki ?
Eşyaların paylaşımıyla ilgili bilgim yok ama hakkın neyse onu iste tabi ki.

ya ımzayı atsın kurtulayım dıyorum cunku bosanmak ıstemıyor hala karar degısıyor altanda tehtıtler yardırıyor ne yapacagımı bılmıyorum

bosanmak ıstemedıgı ıcın herseye evet dedım cocukların velayetını o alıcak ama benle kalıcaklar aılemın yanına gıdıcem ısten cıkıcaksın dıyor oyle boyle aılem arkamda degıl zaten ama o eve cok emek verdım su elektık hersey benım uzerıme zaten sen gıt evden dıyorum gıtmıyor kafayı yıycem

bosanmak ıstemedıgı ıcın herseye evet dedım cocukların velayetını o alıcak ama benle kalıcaklar aılemın yanına gıdıcem ısten cıkıcaksın dıyor oyle boyle aılem arkamda degıl zaten ama o eve cok emek verdım su elektık hersey benım uzerıme zaten sen gıt evden dıyorum gıtmıyor kafayı yıycem
Çocukların velayeti niye onda kalacak problem çıkarmasın ilerde? Niye işten çıkacakmışsın çocuklara nasıl bakacaksın nafaka verecek mi?

Ne yaparsan yap çocukların velayetini verme. Velayet kimseyse çocuk onda kalır. Velayet birinde kalma birinde diye bir şey yok. Devlet zaten velayet kimseyse çocuğun adresini oraya kaydediyor. Velayet olan veli dışında kimse kimlik bile değiştiremez.

Nasıl güveniyorsun ona? Eşyayı vermeyen senin dönüşünü beklicem 3 ay diyen adam çocukları verir mi???
Eşyayı bırak çocukların velayetini alıp öyle boşan Allah güç versin bi şekilde yine halledilir eşya
Ayrıca boşanır boşanmaz üzerine olan tüm faturaları iptal ettir

Bunu asla yapma

Boşanma evli kal boşanıp velayeti verip
Çocukların sende kalmasından iyidir

Yeni yeni bir sürü davanız olur

Bu iş oyuncak değil çocuk kimde ise velayet onda olmalıdır

Ada'm bir gece içip çocukları kaçırdı diye şikayetçi olsa ne olacak

Bunlar hep yalanan şeyler sırf kadına eziyet olsun diye zorla alıyorlar çocukları sonra

Asla velayeti bu şartlar altında verme

velayet konusunda anne cocuklarını ıstedıgı gun ıstedıgı saat gorme hakkına sahıp yazdırdı bılıyorum barısmadıgında sorun cıkaracagını oyle bırsey yaparsada hemen dava acıcam cocuklarımı almak ıcın suan bıraz ısler karısık vermek zorundayım yokssa asla kurtulamıycam.

velayet konusunda anne cocuklarını ıstedıgı gun ıstedıgı saat gorme hakkına sahıp yazdırdı bılıyorum barısmadıgında sorun cıkaracagını oyle bırsey yaparsada hemen dava acıcam cocuklarımı almak ıcın suan bıraz ısler karısık vermek zorundayım yokssa asla kurtulamıycam.

Çocukların velayeti eşyalardan çok çok daha büyük bir problem sakın öyle birşey yapmayın. Bu adam tekin değil belli

Arkadaşım şakamısınız siz ya. Böyle işmi olur? Çocuklarınızın velayetini vermeyi nasıl kabul edersiniz? Bende kalacaklar diyosunuz. Buna nasıl inandınız? Adam bildiğin kandırmış sizi. Ne çocukları verir ne evi ne eşyaları. Kabul etmeyin böyle boşanmayı. Çocuklarınıza emeklerinize yazık değil mi? Anlaşmalımı boşanmak zorundasınız illaki? Bide tehdit ediyor boşanma sonrası hayatınıza karışmaya çalışıyor. Boşandığınızı kimse bilmeyecek, internet kullanmayacaksınız, çalışmayacaksınız..vs.vs. Başka bir isteği varmıymış acaba beyefendinin? Oldu olacak boşanma sonrası beraber yaşamaya devam edin. Bu ne yahu? Kim oluyor bu adam? Ne cürretle hangi hakla sizden bunları istiyor? Haddini bildirmeniz lazım. Boşanmaya kadar geldiyseniz bu kadar ezik olmamalısınız.

Çocukların velayetini vermeyin, çok pişman olursunuz.

Yeni protokol hazırlayın. Cekismeliyse çekişmeli. Sakın işten çıkmayın. Sizi sindirmeye çalışıyor.

Boşanma nedeniniz ne bilmiyorum ama haklı bir gerekceniz varsa öylece herseyden vazgeçmeyin. Ailenizin yanına dönmek istemiyorsanız dönmeyin, kalın evinizde.

kısa ve oz arkadaslar 12yıllık evlıyım 8senesınde cezaevındeydı esımı malesef hata yapıp aldattım gıttım ıtıraf ettım sonra sıddetler basladı gececek duzelıcek dedı hıc bısekılde bosanmak ıstemıyor once cocuklarla aılemle tehtıt edıyordu anlatırım rezıl ederım dıye aıleme ben anlattım hıc bısey yapmadılar buyuk ogluma babası zaten soylemıs boyle oyle annen baskalaıyla dıye.... gecen ay evden kactım 4gun arkadasımda kaldım evden uzaklastırmasıda var suanda busekılde olmasa bosanmam dıye zarar verırım dıye tehtıtler edıyor zaten yıllardır tek basımayım oglum babayı ıstemıyor zaten baskada yol bulamıyorum arkadaslar...bosandıktan sonra bırıyle olursan kezzap atarım falan dıyor eger sıkayet edersen cıktıktan sonra cezasını cekersın dıyor boyle...

Allah aşkına gidin başkasını kandırın yahu...çocukların velayetini ona bırakıp eşya derdine düşmeyin.seni her konuda tehtid eden çocuklar için etmeyecek mi...saf mısın yoksa işine mi geliyor anlamadım

Adam seni boşanırsan süründürmek için velayeti istemiş bir de çocuklar sende kalacak yalanını uydurmuş ama ben olsam asla inanmam.

Seni geri döndürmek için uğraşan adam bunu da kullanacaktır illa ki, nasıl inandın?

Kurtulamam demişsin de kurtulman çocuklarından vazgeçmene sebep olabilir farkında mısın?

Eşyalar noluyorsa olsun ama asla velayetten vazgeçme, yeni anlaşma yaptırın, yoksa da cuma günkü davada ben boşanmak istemiyorum de, boşanma.

çocuklarım 12 ve 7yasında ıkı erkek daha rezıllık cıkarmasın dıye yakamdan sussun dıye kabul ettım aılem hala bosanma dıyor

Back
X