• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanma ve esya

• Konu Sahibi Konu Sahibi ykme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birde aldattigini adam ispatlarsa Ki bunun telefon kayitlari vs. Cikarsa zaten hakom velayeti sana vermeyebilir. Keske baska adam ugruna yapmasaydin. Nefis iste Allah en dogru karari verdirsin size...

yav velayet olmadan yurt dışına bile çıkaramazsın sen napıyorsun konu sahibi kendine gel..

okula kayıt ettirirken bile soruyorlar velayet evrağını kimliğini çıkartırken bile..

her gece tehdit edecek belki çocukları almakla çok uyanık bir eşin var hemen yırt at.. ve çekişmeli davaya döndür eğer boşanmıyorsa..

düğünde takılan altınları bile alma hakkın var sen napıyorsun kendine gel

Anladığım kadarıyla sen çok safsın eşin seni kandırıyor buna inanma. Ve boşanmayı bu şekilde kabul etme çocukların velayetini de al evi de al avukatına anlat bunları nedemek çalışmicaksın internet kullanmicakaın manyak mı bu adam

he he dedikçe istekleri bitmez
protokolden sildirdi ne demek silinmeyecek diye zıtlaşacaksın

her he deyişin ardından başka istekleri doğurur

madem aldattın ne diye itiraf edersin ki... hangi erkek affeder..

Adamı aldattığını ispatlayıp zaten dilediğini senden alabilir, bence ne istiyorsa yap. :dondurma:

Hem suçlu hem güçlü ....çocukların velayeti eşyalar ev hepsi oba veriliyor eeeee sen nesin bacım süsmü ....yeterki bitsin herseye razıyım diyorsun ama hu adam tilki kurnazligi yapıyo sanki seni rahat bırakmaz bence eğer istersen o evden çıkaramaz seni dişli bir avukat bulursan eğer geçen yıl boşanmak için basvurdugumda avk o evide arabanida düğün takilarininida nafaja tazminat herseyi alırım eşinden dedi uzaklaştırma da cikartirim tek celesede bosattiririm üstüne eşinin kurumuna yazı yazar rezil eder bu memlekette oturacak yüz bile birakmam demişti çok dişli bir avk ti....esin çokmu sorunlu biri boşanma sebebiniz nedir

Nasıl güveniyorsun ona? Eşyayı vermeyen senin dönüşünü beklicem 3 ay diyen adam çocukları verir mi???
Eşyayı bırak çocukların velayetini alıp öyle boşan Allah güç versin bi şekilde yine halledilir eşya
Ayrıca boşanır boşanmaz üzerine olan tüm faturaları iptal ettir
arkadaş haklı. bu şekilde çocukları da alır dön diye bahane eder çocukları

kısa ve oz arkadaslar 12yıllık evlıyım 8senesınde cezaevındeydı esımı malesef hata yapıp aldattım gıttım ıtıraf ettım sonra sıddetler basladı gececek duzelıcek dedı hıc bısekılde bosanmak ıstemıyor once cocuklarla aılemle tehtıt edıyordu anlatırım rezıl ederım dıye aıleme ben anlattım hıc bısey yapmadılar buyuk ogluma babası zaten soylemıs boyle oyle annen baskalaıyla dıye.... gecen ay evden kactım 4gun arkadasımda kaldım evden uzaklastırmasıda var suanda busekılde olmasa bosanmam dıye zarar verırım dıye tehtıtler edıyor zaten yıllardır tek basımayım oglum babayı ıstemıyor zaten baskada yol bulamıyorum arkadaslar...bosandıktan sonra bırıyle olursan kezzap atarım falan dıyor eger sıkayet edersen cıktıktan sonra cezasını cekersın dıyor boyle...

Şu an içerde anladığım kadarıyla
Zaten velayeti otomatik olarak sana verecekler hapisteki adama vekaletmi verilir. Eşyaları boşver artık bu işi uzatma zaten aldatmışsın adamı iş çekişmeliye dönerse daha zararlı çıkarsın

3 ay süre tanınacaksa 3 ay sonra boşanın veya o zamana kadar karar verin. Nasıl olcak, sen çocukları alcaksın gidiceksin falan ama kimse bilmicrk boşandığınızı. Velayeti verceksin ama çocuklar sende kalcak. Yarın çocuklarımı alıkoydu derse? Hem sende kalmasına razı olan velayeti de verirdi. Çok saçmalık var bu işte

arkadaslar cuma gunu bosanıyorum anlasmalı olarak ama esım protokolde esım ıcerdeyken benım aılp odedıgım esylarının benım alacagıma daır maddeyı sıldırdı ben cocuklarla aılemın yanında kalıcam oda benım tutugum kurdugum evde oturcakmıs hersey benım ustume sırf bosansın dıye kabul ettım ama sımdı dusununce o kadar emek harcadım herseyı sıfırdan aldıgım evı bırakmak ıstemıyorum sızce ne yapmalıyım ? 3ay evde beklıycem senın donusu olmadı esylarını verıcem dıyor ama ben ınanmıyorum bosanmdan sonra tekrara dava acılamazmı bılgısı olan yokmu ne yapmalıyım..

bırde esım bosandıgımızı kımse bılmıycek calısmıycaksın ınternet kullanmıycaksın sureklı hala bırseyler ıstıyor ne yapabılırım acaba...
Boşan anahtarı al o evde yokken yükle git

bosanmak ıstemedıgı ıcın herseye evet dedım cocukların velayetını o alıcak ama benle kalıcaklar aılemın yanına gıdıcem ısten cıkıcaksın dıyor oyle boyle aılem arkamda degıl zaten ama o eve cok emek verdım su elektık hersey benım uzerıme zaten sen gıt evden dıyorum gıtmıyor kafayı yıycem
Çocuklarından vazgeçmişsin öyle saçmalık mı olur velayeti alır nafakada vermez eşyayı zaten almışsın dava bitsin yeni konuların belli çocuğumu aldı veee haklı yazarım...

velayet konusunda anne cocuklarını ıstedıgı gun ıstedıgı saat gorme hakkına sahıp yazdırdı bılıyorum barısmadıgında sorun cıkaracagını oyle bırsey yaparsada hemen dava acıcam cocuklarımı almak ıcın suan bıraz ısler karısık vermek zorundayım yokssa asla kurtulamıycam.
Büyük konuşmak istemem ama şartlar ne olrsa olsun çocuğun velayetini vermem kurtulcam derken daha büyük sorun çıkar bu davadan sonra o çocuklarıda bi süre sonra alıp başka şehre götürür istediğin zaman görme hakkın yaramaz madem niye velayet bende olsun dedi

sakın ha böyle bir anlaşmalı protokolü imzalamın adam resmen sizi saf bulmuş afedersiniz sizi hop kapı önüne koymayı planlamış üstelik inandırıcı gelmesede velayeti onda olan çocuklarla..
bacım cumaya az kalmış sakın imzalama geri dönüşü olamaZ bu işin anlattıkların ve kocanın istekleri tamamen onun lehine ve senin aleyhine şeyler.

protokolden bile haberin yokmuş sanırım istediği gün saat görebilir yazdırdı demişsin..
şimdi bu adam cumadan sonra 2 hafta daha bekleyecek sen itiraz etme diye.. ve sonrada ayıkla pirincin taşını ne çocuk bırakır sana ne eşya.. ha şöyle olabilir eşyalarla senin düzdüğün evde çoluk çocuk karı yok gününü gün eder sizde bu arada baba evinde 5 parasız çırpınır çocuk bakarsınız sonra beyfendinin keyfi tutar çocukları hop alıverir öyle baka baka kalırsın elindende bişey gelmez..

sakın ha bu taşın altına girme sakın çocuklarını düşün

başka bir adaMLA birlikte mi oldun? sadece yazıştın mı ne bileyim bakıştın mı bunu sana karşı kullanırsa mahkemede ispat edebilir mi..

sen itiraf ettikten sonra evliliğinize devam edebildiniz mi yani ne bileyim hangi erkek kabul eder ki? eşinizde sorunlu belli yani..

başka bir adaMLA birlikte mi oldun? sadece yazıştın mı ne bileyim bakıştın mı bunu sana karşı kullanırsa mahkemede ispat edebilir mi..

sen itiraf ettikten sonra evliliğinize devam edebildiniz mi yani ne bileyim hangi erkek kabul eder ki? eşinizde sorunlu belli yani..
Bu kısmı nerde okudun kız:)

Niye bırakıyorsun ki benim fikrim ben bırakmazdım işine gelmezse çekişmeli ye sonsun

Bu kısmı nerde okudun kız:)

hangi sayfa hatırlayamadım ama konu sahibi 12 senelik evliymiş eşi 8 yıl hapiste yatmış bu arada konu sahibi eşini aldatmış ve gitmiş itiraf etmiş. eşide tehdit ediyormuş ailene söylerim rezil olursun diye konu sahibide ailesine kendi itiraf etmiş..

bende diyorumki hangi erkek bunu kaldırabilir ki yaptın madem ne diye itiraf ediyorsun .. bir daha yapmayacağına kendi kendine söz ver geç git.

madem boşanmayı istiyordun başkasıyla birlijkte oluyordun adam hapisteyken hop diye boşanabilirdin diyorum

hangi sayfa hatırlayamadım ama konu sahibi 12 senelik evliymiş eşi 8 yıl hapiste yatmış bu arada konu sahibi eşini aldatmış ve gitmiş itiraf etmiş. eşide tehdit ediyormuş ailene söylerim rezil olursun diye konu sahibide ailesine kendi itiraf etmiş..

bende diyorumki hangi erkek bunu kaldırabilir ki yaptın madem ne diye itiraf ediyorsun .. bir daha yapmayacağına kendi kendine söz ver geç git.

madem boşanmayı istiyordun başkasıyla birlijkte oluyordun adam hapisteyken hop diye boşanabilirdin diyorum
Olan yine çocuklara oldu tabii ki yazık madem yaptın bişey ortaya çıktı duyan duydu çocuklarını bırakma vicdan yapıp anlatmanın ne alemi var ki

Back
X