- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaş haklı. bu şekilde çocukları da alır dön diye bahane eder çocuklarıNasıl güveniyorsun ona? Eşyayı vermeyen senin dönüşünü beklicem 3 ay diyen adam çocukları verir mi???
Eşyayı bırak çocukların velayetini alıp öyle boşan Allah güç versin bi şekilde yine halledilir eşya
Ayrıca boşanır boşanmaz üzerine olan tüm faturaları iptal ettir
kısa ve oz arkadaslar 12yıllık evlıyım 8senesınde cezaevındeydı esımı malesef hata yapıp aldattım gıttım ıtıraf ettım sonra sıddetler basladı gececek duzelıcek dedı hıc bısekılde bosanmak ıstemıyor once cocuklarla aılemle tehtıt edıyordu anlatırım rezıl ederım dıye aıleme ben anlattım hıc bısey yapmadılar buyuk ogluma babası zaten soylemıs boyle oyle annen baskalaıyla dıye.... gecen ay evden kactım 4gun arkadasımda kaldım evden uzaklastırmasıda var suanda busekılde olmasa bosanmam dıye zarar verırım dıye tehtıtler edıyor zaten yıllardır tek basımayım oglum babayı ıstemıyor zaten baskada yol bulamıyorum arkadaslar...bosandıktan sonra bırıyle olursan kezzap atarım falan dıyor eger sıkayet edersen cıktıktan sonra cezasını cekersın dıyor boyle...
Boşan anahtarı al o evde yokken yükle gitarkadaslar cuma gunu bosanıyorum anlasmalı olarak ama esım protokolde esım ıcerdeyken benım aılp odedıgım esylarının benım alacagıma daır maddeyı sıldırdı ben cocuklarla aılemın yanında kalıcam oda benım tutugum kurdugum evde oturcakmıs hersey benım ustume sırf bosansın dıye kabul ettım ama sımdı dusununce o kadar emek harcadım herseyı sıfırdan aldıgım evı bırakmak ıstemıyorum sızce ne yapmalıyım ? 3ay evde beklıycem senın donusu olmadı esylarını verıcem dıyor ama ben ınanmıyorum bosanmdan sonra tekrara dava acılamazmı bılgısı olan yokmu ne yapmalıyım..
bırde esım bosandıgımızı kımse bılmıycek calısmıycaksın ınternet kullanmıycaksın sureklı hala bırseyler ıstıyor ne yapabılırım acaba...
Çocuklarından vazgeçmişsin öyle saçmalık mı olur velayeti alır nafakada vermez eşyayı zaten almışsın dava bitsin yeni konuların belli çocuğumu aldı veee haklı yazarım...bosanmak ıstemedıgı ıcın herseye evet dedım cocukların velayetını o alıcak ama benle kalıcaklar aılemın yanına gıdıcem ısten cıkıcaksın dıyor oyle boyle aılem arkamda degıl zaten ama o eve cok emek verdım su elektık hersey benım uzerıme zaten sen gıt evden dıyorum gıtmıyor kafayı yıycem
Eşi kanıtlarsa bu bi suçBoşan anahtarı al o evde yokken yükle git
Büyük konuşmak istemem ama şartlar ne olrsa olsun çocuğun velayetini vermem kurtulcam derken daha büyük sorun çıkar bu davadan sonra o çocuklarıda bi süre sonra alıp başka şehre götürür istediğin zaman görme hakkın yaramaz madem niye velayet bende olsun dedivelayet konusunda anne cocuklarını ıstedıgı gun ıstedıgı saat gorme hakkına sahıp yazdırdı bılıyorum barısmadıgında sorun cıkaracagını oyle bırsey yaparsada hemen dava acıcam cocuklarımı almak ıcın suan bıraz ısler karısık vermek zorundayım yokssa asla kurtulamıycam.
Bu kısmı nerde okudun kız:)başka bir adaMLA birlikte mi oldun? sadece yazıştın mı ne bileyim bakıştın mı bunu sana karşı kullanırsa mahkemede ispat edebilir mi..
sen itiraf ettikten sonra evliliğinize devam edebildiniz mi yani ne bileyim hangi erkek kabul eder ki? eşinizde sorunlu belli yani..
Bu kısmı nerde okudun kız:)
Olan yine çocuklara oldu tabii ki yazık madem yaptın bişey ortaya çıktı duyan duydu çocuklarını bırakma vicdan yapıp anlatmanın ne alemi var kihangi sayfa hatırlayamadım ama konu sahibi 12 senelik evliymiş eşi 8 yıl hapiste yatmış bu arada konu sahibi eşini aldatmış ve gitmiş itiraf etmiş. eşide tehdit ediyormuş ailene söylerim rezil olursun diye konu sahibide ailesine kendi itiraf etmiş..
bende diyorumki hangi erkek bunu kaldırabilir ki yaptın madem ne diye itiraf ediyorsun .. bir daha yapmayacağına kendi kendine söz ver geç git.
madem boşanmayı istiyordun başkasıyla birlijkte oluyordun adam hapisteyken hop diye boşanabilirdin diyorum