bosanma ve esya

• Konu Sahibi Konu Sahibi ykme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu yazdıklarımı iyi oku.. zina kabul edilir birşey değildir yapmışsın bir hata ama eğer ki üzerinden 6 ay geçmişse mahkeme bunu 100 tane delilde olsa kabul etmiyor.. yani 6 ay geçmiş sesini çıkarmamışsın canın isteyince delil kullanamazsın af etmiş sayılırsın diyor. senin eşindeki deliller 6 aydan önceyse hiç korkmana gerek yok ezilip büzülme karşısında ama adamıda delirtme kadın cinayeti okumayalım cinnet getirtme adama bi kahve yap karşılıklı oturun usuluyle konuş kadın isterse herşey yaptırır adama unutma orta yolu bul bi şekilde. eşyalarıda boşver hemen ayrı eve cıkmayacağına göre yüklenip baba evinemi götürcen bırak kalsınlar özel elyalarını alır çıkarsın.

ayrıca o avukat eşinin avukatımı bilmiyorum ama çok yanlış yönlendiriyor seni haberin olsun. internetten araştır ücretsiz danış avukatlara en mantıklı bulduğunun fikrini uygula danışma ücretsizdir. ama velayeti sakın ha kaptırma çocuklara madem o baksın velayet sende dursun.
eşine şöyle diyebilirsin 2. evlendiğinde çocukların velayeti sende diye sıkıntı yapabilir yeni eşin lütfen bende kalsın vs. usuluyle konuşursan hallolur bence kavga gürültüyle bi yere varamazsınız

arkadaslar cuma gunu bosanıyorum anlasmalı olarak ama esım protokolde esım ıcerdeyken benım aılp odedıgım esylarının benım alacagıma daır maddeyı sıldırdı ben cocuklarla aılemın yanında kalıcam oda benım tutugum kurdugum evde oturcakmıs hersey benım ustume sırf bosansın dıye kabul ettım ama sımdı dusununce o kadar emek harcadım herseyı sıfırdan aldıgım evı bırakmak ıstemıyorum sızce ne yapmalıyım ? 3ay evde beklıycem senın donusu olmadı esylarını verıcem dıyor ama ben ınanmıyorum bosanmdan sonra tekrara dava acılamazmı bılgısı olan yokmu ne yapmalıyım..

bırde esım bosandıgımızı kımse bılmıycek calısmıycaksın ınternet kullanmıycaksın sureklı hala bırseyler ıstıyor ne yapabılırım acaba...
hadi yallahhhh de

Ben burdaki yorumlara çok güldüm, bu kadın zaten çocuk düşünmüyor hanımlar siz boşa konuşuyorsunuz. Tek derdi eşya ve boşandıktan sonra eski sevgili ile barışmak. Konu sahibi bu detayı nedense vermemiş; ama düşündüğü şey bu, "boşandıktan sonra eski sevgilim benle barışır mı, barışmaz mı?"

Son düzenleme:
Başlık çocukların velayeti değil eşya! Kadın eşyaları alabilir miyim diye soruyor çocuk istediği yok ki zaten. Enteresan :KK57:

sana neoldugunu anlamıyorum sorun ne acaba senın cocuklarım bende kalıyor ve velayetlerını alıyorum sana kalmadı yorum yapmak anladın ha buyukte konusma asla derım

sana neoldugunu anlamıyorum sorun ne acaba senın cocuklarım bende kalıyor ve velayetlerını alıyorum sana kalmadı yorum yapmak anladın ha buyukte konusma asla derım
Tebrik ederim seni. Aferin.
Çocukların velayetini al ve boşan.
Ev eşya hepsi zamanla olur.
Olumsuz yorumlara da çok takılma

Çocuklarınızı verirseniz tamamen kaybedersiniz.
Böyle değil denecek ama mahkeme çocuğun düzenini bozmayacak şekilde davranıyor
Ayrıca ben kadınsam çocuklarımla evde otururum erkek nereye giderse gider.

Yorumların tamamını okumadım ama sanırım aldatmışsınız ama sonra sizi affetmiş evliliğinize devam etmişsiniz. Aldatma durumu ortadan kalkmış. Aynı şeyden size boşanma davası açamaz
Ayrıca çocuğunuzu devlet hemen almaz sizin bakmanızı n iyi olmayacağını düşünürse . Çocuğun yüksek yararını düşünür

ya ımzayı atsın kurtulayım dıyorum cunku bosanmak ıstemıyor hala karar degısıyor altanda tehtıtler yardırıyor ne yapacagımı bılmıyorum
Havlayan köpek ısırması benim de eşim öyle bende de herşey bitmiş ama net karar alması daha ben almadim yani ona kalsa defol git diyor eşyalara gelince de bence ona dair paylastigin ne varsa çöpe at yenisi olur seni çok iyi anlıyorum dengesiz biri ile uğraşmak ölüm gibi eşyalar onun olsun emin olun allahım hayrını göstermez o esyana tenezzül edecek kadar ezik ve aciz se sende ona basının sadakasi olsun diye verecek kadar asil ol derim itle çuvala girilmez...

Çok saçma cevaplar yazmışsınız kadın bir an önce boşanmak istiyor boşanmadan sonra tekrardan velayet davası açabilir... çocuklarda anneye düşkünse hakim çocuklarım düşüncesinde alır herhangi bir sorun olduğunda... velayet anlaşmalı boşanmada kati bir kural değil...zina ise karşı taraf zina sebebiyle boşanma davası açamaz sadece ama her zaman aile birliğin bozulduğunu öne sürebilir haklı sebep olur boşanma için ama mahkemeye taşındığından yıpratıcı olur burada herkes avukat kesilmiş hayret !!!

yarın sabah 11de mahkemem var dua edın lutfen hayırlısıyla bosanıyım esım hala ıstemıyor bosanmak

yarın sabah 11de mahkemem var dua edın lutfen hayırlısıyla bosanıyım esım hala ıstemıyor bosanmak
Sonucu muhakkak bildir.
Maddelerde ne gibi değişiklik yaptın?
Keşke paylaşsaydın...
Velayeti verme sakın...

Back
X