- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.368
- 333
Merhaba Necdet bey, 2013 yilinda cekismeli bosanma davasi actim, avukatima parayi pesin odedim ve bu dava 2015 te sonuclandi.. avukatim uzerine dusen gorevleri yerine getirmedi, icraya vermek icin 6 ay bekledi onuda benim soylememle yapti .. bosanma gerceklestikten sonra ortadan kayboldu.. bana hic bir sekilde bilgi vermedi.. su an hem maddi tazminat hem manevi tazminat hemde nafaka kazanmis durumdayim, dosyam ne durumda onu bile bilmiyorum.. ben yurt disinda kaliyorum, avukatim ise Turkiye'de.. su an kendisine ulasmaya calisiyorum hic bir sekilde cevap yok, geri donus yok..karsi taraf calistigi halde birikmis olan tedbir nafakami tazminatlarimi odemiyor.. ben bu isten hic bisey anlamadim ? Nerede bu avukat ? Ne yapmam lazim ? Magdurum Necdet Bey elimden birsey gelmiyor.. yurt disindan arayabilecegim bir hukuk kurumu varmidir Turkiye'de ?.. lutfen bir yol gosterin.. bir kac avukata danistim, avukatiniz isini yapmamis, gerekirse sikayet edebilirsiniz, bazi konularda uzerine dusenleri yapmamis dediler ..