Boşanma ve sonrası bekar anneler bakabilirmi

babanız destek olmayacak gibi anneniz de psikopatla evli diyorsunuz.onun derdi ona yetiyordur.kardeşiniz vs var mı?çocuklar çok küçük.iş yok güç yok.1-2 yıl idare edip bir işe girseniz para biriktirseniz daha iyi olur sizin için.işiniz veya destek olsaydı çocukların küçük olmasıda sorun olmazdı.eşinizlede fazla muhattap olmayın buarada çocuklara ve iş bulmaya odaklanın.

Ortada şiddet ve aldatma gibi sebepler yoksa, sizin şartlarınızda boşanmayı düşünmezdim ben açıkçası. Ortada iki çocuk varken olaylara gerçekçi yaklaşmak gerek.

Eşinizle anlaşamıyor olabilirsiniz ama biri henüz doğmamış iki çocuk var ortada. Belirgin bir işiniz yok, anne babanız ayrı, aile desteğinin de sağlam olacağını düşünmüyorum.

Şu durumda eğer olabilicek durumdaysa biraz idare etmelisiniz, bebeğiniz doğsun biraz büyüsün, oğlunuz anaokulu çağına gelsin. Siz yine çalışmaya başlayabilirseniz başlayın ama boşanma ilk sıralarda olmasın.

Saçma sapan yorum yapanlar defolup gitsin Bi zahmet ne yasadıgımı bilmiyorsunuz burda uzun uzun anlatmadım da sorularıma cevap verebilecek insan halinden anlayan arkadaslarıma soruyorum sizin egolarınızla uğrasamam hayat yolunda insanın basına herşey gelebilir bende bununla imtihan ediliyorum dilerim kınayan da aynı durumlara düşsün Baska bişey demiyorum size
Hakaret içerikli yazınız insanların hayatında hiç bir şeyi değiştirmiyor ayrıca defolup gidermisiniz ne demek?

babanız destek olmayacak gibi anneniz de psikopatla evli diyorsunuz.onun derdi ona yetiyordur.kardeşiniz vs var mı?çocuklar çok küçük.iş yok güç yok.1-2 yıl idare edip bir işe girseniz para biriktirseniz daha iyi olur sizin için.işiniz veya destek olsaydı çocukların küçük olmasıda sorun olmazdı.eşinizlede fazla muhattap olmayın buarada çocuklara ve iş bulmaya odaklanın.
Teşekkür ederim kardeşlerim cok küçük okuyorlar. Hemen yarın gideyim demiyorum ama kendime nasıl bir rota cizebilirim o konuda kafam karısık yüksek lisans için calısayım dedim sonra kpss mi denesem dedim yada muhasebe kursu falan daha mesleki bir alana mı yönelsem asıl sorum buydu aslında

Ortada şiddet ve aldatma gibi sebepler yoksa, sizin şartlarınızda boşanmayı düşünmezdim ben açıkçası. Ortada iki çocuk varken olaylara gerçekçi yaklaşmak gerek.

Eşinizle anlaşamıyor olabilirsiniz ama biri henüz doğmamış iki çocuk var ortada. Belirgin bir işiniz yok, anne babanız ayrı, aile desteğinin de sağlam olacağını düşünmüyorum.

Şu durumda eğer olabilicek durumdaysa biraz idare etmelisiniz, bebeğiniz doğsun biraz büyüsün, oğlunuz anaokulu çağına gelsin. Siz yine çalışmaya başlayabilirseniz başlayın ama boşanma ilk sıralarda olmasın.
Eşim cok sinirli bir insan siddet gördüm evet evi ortalığı da kırıyor sinirlenince aslında herşey güzeldi son 1 senedir aşama aşama durum gittikçe kötüleşti evimde kalmak istiyorum ama bazen hiç bitmeyecek düzelmeyecek gibi geliyor sabrediyorum herşeyden önce cocuklar için tabiki hiçkimse bosanmak için evlenmez benim de son temennim ama ihtimalleri göz önünde bulundurmak lazım maalesef 😔

Üzme kendini hamilesin kimseye aldırma hayat öyle bir hayat ki ummadıgın anda neler yasatıyor... yasadıgın her neyse cözümü var . Barodan ücretsiz avukat edin o seni cok.daha iyi yonlendirir Esinin evi varsa talep et yoksa nafaka talep et cocuklar icin al esyalarını kucuk bir sehire taşın kiralar daha uygun oluyor.. sonrasında kaymakamliga basvur tum yardimlardan yararlan sonra sosyal.il mudurlugune gelir bildirimi ver kisi bası geliriniz cocuklarda dahil asgari ucretin 4 te birini gecmez ise devlet duzenli maas veriyor. Evde incik boncuk.sarma.borek yap anlas bi okul kantini yada bir kurum ile yemeklerini sen pisir.ofis olan kurumlar yemek verir calisana oyle yerlerin yemegini yapabilirsiniz. Yada yasin gecmediyse devlet sinavlarina calis kendini kurtar uzulme caresiz dert yok . Ya da siginma evine gec belki esin seni kovmanin nasil birsey oldugunu anlar...en azindan duzelir birseyler...

Teşekkür ederim kardeşlerim cok küçük okuyorlar. Hemen yarın gideyim demiyorum ama kendime nasıl bir rota cizebilirim o konuda kafam karısık yüksek lisans için calısayım dedim sonra kpss mi denesem dedim yada muhasebe kursu falan daha mesleki bir alana mı yönelsem asıl sorum buydu aslında

Yaşınız kaç

Bana göre durumunuzda yüksek lisans ütopik bir yararı da yok

İki küçük çocukla yeniden okul tez uğraş ama sonunda kimse gel iş hazır demeyecek

Yine KPSS tabii çalışılır da düz memur olmak da a grubu da zor

Dün Twitter da trend tipik çalışması vardı İİBF nin aylardır hiç kontenjan açılmamış bile üstünde iki sınav geçmiş hala ellerindeki puan ile başvuru yapılamamış

Bu şartlarda olabilecek tek plan Bebek doğduktan sonra iş aramak olabilir

Ama biri 2 yaşında biri kundakta iki Bebek'le ve tecrübesizken iş bulmak da zor

Eşinizle sıkıntıları yazın belli ona bir önerimiz olabilir ama nasılsa nafaka verecek deyip kapıyı çarpıp çıkmayın zira dönmek daha ağır gelir

Maaşını bilmiyoruz ama vereceği nafaka kirayı dahi karşılamaz

Kararlıysanız iş bulun mümkünse kreşli olan yerlerle büyük fabrika vs görüşmeye çalışın

Bakıcı fiyatları da yüksek oğlum bebekken bakıcısı asgari ücret artı yol alırdı şimdi artı sigorta istiyorlar

Bu durumda da sizin maaşınızın en az 6-7 bin olması lazım ki bu da yeni başlayan için zor

Kolay gelsin sağlıkla kucağınıza alın

Hamile bir insanı ağlatıcak kadar kötülerse ben de lafımı esirgemem kusura bakmayın
Burada herkes herkesi eminim bir kere de olsa çok üzmüştür
Ama yazdıkları gerçek şimdi benim açtığım konulara da kötü yazanlar var....
Buraya yazma sebebınız objektiflik değil mi?
Budur işte o
Ayrıca sizin gibi hakaret eder tarzda yazmamışlar....

özel durumlarımız olabılır ama siz de aşırı ciddiye almayın...
Hepimizin özel durumları....

Burada herkes herkesi eminim bir kere de olsa çok üzmüştür
Ama yazdıkları gerçek şimdi benim açtığım konulara da kötü yazanlar var....
Buraya yazma sebebınız objektiflik değil mi?
Budur işte o
Ayrıca sizin gibi hakaret eder tarzda yazmamışlar....

özel durumlarımız olabılır ama siz de aşırı ciddiye almayın...
Hepimizin özel durumları....
Vardır

Şartlarınıza göre boşanma kararınızı uzun bir süre ertelemeniz gerekiyor. Anne ve babanızın da bir hayatları var, belki kendilerini bile zor geçindiriyorlardır. O yüzden onlara size bakmadıkları için laf söylemeye hakkınız yok .

Yüksek lisans ve kpss konularına gelince artık atanmak o kadar zor ki üstelik iki çocukla gerektiği şekilde hazırlanmanız bana göre mümkün değil.

Gerçekçi olmak lazım,çoğu kişiye boşan diyoruz ama sizin işiniz, maddi gücünüz ve arkanızda aileniz yokken iki çocukla boşanmaya kalkmanız sadece kendinizi ve çocukları mağdur eder. Sabredip doğumunuzu beklemeniz en doğrusu şuan, çocuklar büyüyünce belki bir şeyleri değiştirebilirsiniz.

Sizin yerinizde olsam, bebek doğup biraz büyüyünceye kadar beklerdim. Bu esnada KPSS’ye hazırlanıp atanmaya çalışırdım. Olmasa bile başka iş de bulabilirsiniz. Çocuklar için nafaka alırsınız. Geçinip gidersiniz. Bu esnada maddi durumunuzu bilmiyorum ama biraz para biriktirirseniz iyi olur. Aileniz de destek olur.

Mantıklı bakın olaya daha doğmamış bir bebek ve 2 yaşında başka bir bebekle ne yapabilirsiniz?
Hem sadece olay küslükse buna çözüm arayın karı koca olarak. 2 çocuğa da bunu yaşatmaya hakkınız yok onlar da iyi bir aileyi hak ediyor. Yine de olmuyorsa elinizi güçlendirmeye çalışın. Düz memurluğa falan hazırlanın ama çok yüksek puan yapmanız lazım. Diğer türlü boşanıp 2 çocukla kendinizi idare etmeniz çok zor. İkisini kreşe verip çalışsanız zaten maaşın hepsi kreşe gider. Babanın vereceği nafaka bişeye yetmez.

en kısa yoldan nasıl meslek sahibi olabilcekseniz o yolu seçin derim.Allah yardımcınız olsun.

Farkındayım 😔 velayeti nasıl alabiliyor ki 7 yasında küçük cocuklarınki annede oluyor diye biliyorum ben baba nafaka ödemek zorunda değilmi?? cocuklarımdan ayrı kalamam suan cok küçük zaten oğlum benden Baska kimsede durmuyor iş mevzusu konusunda kendime bir rota cizsem herşey daha güzel olcak
Bazı özel durumlarda velayet babaya verilebiliyor. Hukukçu değilim o yüzden o durumların ne olduğunu bilemiyorum.
nafaka mecburiyet ama ödemek istemiyorlar. Kadınlar için olanı zaten vermek istemiyorlar. Çocuklar için olanı da vermek istemeyen çok. mecburi olsa bile sorun çıkartıyorlar. Dediğim gibi saldırganlaşAnlar oluyor. Boşanmayanlar. Hatta daha kötü durumlarda olabiliyor.
zaten çocuklar için olan az bir para diye biliyorum.
o yüzden dikkatli olun. Bu ihtimaller var malesef. Anlaşmalı boşanmayı kabul eder mi eşiniz. O zaman işiniz daha kolay olur.

Bir arkadaşım aynı bölümden mezun oldu, 2 çocuğuyla boşanma davası açtı çekilmeli sürüyor. Bu sırada kataloglardan sipariş vermek gibi iş ile geçimini sağlamaya çalıştı. Dava açılınca çocuklara nafaka bağlandı. Korkmayın. Elbette zor ama sizi kovup duran bir adamla yaşamaktan daha zor olacağını sanmam. Kuru ekmek yeseniz de huzurlu olursunuz en azından. O arkadaşım şu anda uzaktan eğitim sistemi ile sağlık personeli olmak için yıllar sonra yeniden öğrenci oldu bu arada. Siz isteyin her şey yoluna girer zamanla.

Okuduğunuz bölümle ilgili iş bulmanız çok zor. İki bebekle iş bulmanız daha da zor. KPSS’ye çalışma süreci ise hepsinden zor. Babanızın da hayrı olmayacak belli ki. Bu süreçte yapabileceğiniz en iyi şey şartlar olgunlaşana kadar boşanmamanız. Ama dikkat edin, lütfen tekrar hamile kalmayın. Korunun mesela.

Eşim cok sinirli bir insan siddet gördüm evet evi ortalığı da kırıyor sinirlenince aslında herşey güzeldi son 1 senedir aşama aşama durum gittikçe kötüleşti evimde kalmak istiyorum ama bazen hiç bitmeyecek düzelmeyecek gibi geliyor sabrediyorum herşeyden önce cocuklar için tabiki hiçkimse bosanmak için evlenmez benim de son temennim ama ihtimalleri göz önünde bulundurmak lazım maalesef 😔
Allah'indan bulsun o kocan olacak p. Slk. Sen cikma evinde suan sartlarin buna uygun degil. Git evine otur onu kov baktin cikmiyor polisi cagir uzaklastirma al. Gelemesin eve. Evde yapabilicegin bi is bul cok para kazanmazsin ama bi sure idare edersin

Arkadaşlar hala bazı kişiler neden cocuk yaptın diyip duruyor insanların özel durumunu bilmeden yorum yapmayın bu konuyu eleştirinize sunmadım ilk cocugum 3 senenin sonunda tedaviyle oldu ve ozaman hiçbir sıkıntımız yoktu bu da Allahın işi korunurken oldu hala neden cocuk yaptın diyen arkadaslar okusun madem Bi zahmet aynı şeyi söyleyip durmayın lütfen. Kpss ye calısmanın cok zor oldugunu farkındayım muhasebe kursuna gitmeyi düşünüyorum en azından mesleki olarak da kendimi geliştirme sansım olur ufaklık da abisinin yaşına gelince calısmaya baslarım suanda evi terketme gibi bir durumum söz konusu değil idare etmeye çalışıyorum ama dediğim gibi her ihtimale hazırlıklı olmalıyım gerek kendim gerek cocuklarım için son temennim bosanma dır Allah gitmek zorunda bırakmasın

Arkadaşlar hala bazı kişiler neden cocuk yaptın diyip duruyor insanların özel durumunu bilmeden yorum yapmayın bu konuyu eleştirinize sunmadım ilk cocugum 3 senenin sonunda tedaviyle oldu ve ozaman hiçbir sıkıntımız yoktu bu da Allahın işi korunurken oldu hala neden cocuk yaptın diyen arkadaslar okusun madem Bi zahmet aynı şeyi söyleyip durmayın lütfen. Kpss ye calısmanın cok zor oldugunu farkındayım muhasebe kursuna gitmeyi düşünüyorum en azından mesleki olarak da kendimi geliştirme sansım olur ufaklık da abisinin yaşına gelince calısmaya baslarım suanda evi terketme gibi bir durumum söz konusu değil idare etmeye çalışıyorum ama dediğim gibi her ihtimale hazırlıklı olmalıyım gerek kendim gerek cocuklarım için son temennim bosanma dır Allah gitmek zorunda bırakmasın

Bence Doğumu bekle Doğumdan bir süre sonra
Eğer imkanın varsa çocukları bırakacağın birileri varsa dil, muhasebe programları olabilecek tüm kurslara git geliştir kendini
Yani önünde en az iki üç yıl var demekte bu
Bu süreyi iyi değerlendir
Belki sen güçlendikçe eşinde insafa gelir

Back
X