• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ve sonrasi

Cnm ywrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
1.130
832
53
Mrb hanımlar 3yillik evliliğimi bitirme kararı aldım cocugum için ben sustukça o tepeme bindi dayağını da yedim hakaretlerini de sineye çektim ama bıçak kemiğe dayandı en son ailemden biri gelmişti evime onun yanında o.c ejdadini bilmem napiyim senin diye süre gelen daha nice hakaretler küfürlere maruz kaldim ve ertesi günü evi terk ettim yarin boşanma dilekçesini vereceğim... bundan sonraki süreçte beni neler bekler çocuğumu alırlar mı bende kalirsa babasız bir yani buruk bi evlat yetiştireceğim yaralarını nasıl sararım en az hasarla nasıl atlatmasını sağlarım o kadar güçsüzumki sanki dünya yıkılmışda ben altinda kalmisim nasıl altından kalkicam ben bu enkazin

Cocuk kucukse sana vericekler zaten, boyle bi babanin yaninda oda kotu bi ahlakla buyuyecekti buradaki cogu kadindan daha medeni cesarete sahipsin..

Bak bende babasiz buyudum 6 yasindayken bosandilar suan 23 yasimdayim. Ama baba eksikligi ne demek hic bilmiyorum. Annem saolsun babaligin kralini yapti bize,
simdi anneme diyorum ki iyiki bosanmissiniz da bizi bu babayla buyutmedin diye. Cocuk 6 yasina kadar anne de canim bunu unutma

Cocuk kucukse sana vericekler zaten, boyle bi babanin yaninda oda kotu bi ahlakla buyuyecekti buradaki cogu kadindan daha medeni cesarete sahipsin..
Annem babam ayrıydı benim çok zorluklarla büyüdüm hep kendimi susturdum dedim sabret düzelecek iyi olacak çocuğun için dayan ama cocugum için boşanmalıyım artık dedim cesaretilimiyim bilmiyorum ama çok kırgınım hayata eski eşime inan ben bunları haketmedim tüketti beni 27 yaşındayım ama kendimi sanki 50 yaşında gibi hissediyorum düzelecek diyorum hayatım daha iyi olacak çocuğumu iyi yetiştireceğim Allahın izniyle... yavrum 2 yaşında 3yasina kadar alamazmis ama 3yasindan sonra alırız diyormuş avukatı

Bak bende babasiz buyudum 6 yasindayken bosandilar suan 23 yasimdayim. Ama baba eksikligi ne demek hic bilmiyorum. Annem saolsun babaligin kralini yapti bize,
simdi anneme diyorum ki iyiki bosanmissiniz da bizi bu babayla buyutmedin diye. Cocuk 6 yasina kadar anne de canim bunu unutma
Aklıma parka babasıyla gelen çocukları görünce bana sorarmi ki diye takılıyo ben annesi saçlarını ören kızlara özenirdim çocuğumda özenirmi diye ağlıyorum hep... 3 yaşına kadar kesin annedeymis sanirim

Aklıma parka babasıyla gelen çocukları görünce bana sorarmi ki diye takılıyo ben annesi saçlarını ören kızlara özenirdim çocuğumda özenirmi diye ağlıyorum hep... 3 yaşına kadar kesin annedeymis sanirim
6 diye biliyorum ben:-)
babam biz kucukken eve geldi bizi kacirdi. Annem isteyken sonra annem polislerle geldi ve aldi bizi. Hakim bize sordu babanla mi yasamk istiyosun annenle mi dedi. Bende yasamak ne kelime? Benim suratini gormeye tahammulum yok, bn annemle yasicam karar ne olursa olsun dedim . Daha 10 yasinda degildim bu sozleri kullanirken :-)
6 yasina kadar devlet cocugu anneden ayiramaz canim:-)

Annem babam ayrıydı benim çok zorluklarla büyüdüm hep kendimi susturdum dedim sabret düzelecek iyi olacak çocuğun için dayan ama cocugum için boşanmalıyım artık dedim cesaretilimiyim bilmiyorum ama çok kırgınım hayata eski eşime inan ben bunları haketmedim tüketti beni 27 yaşındayım ama kendimi sanki 50 yaşında gibi hissediyorum düzelecek diyorum hayatım daha iyi olacak çocuğumu iyi yetiştireceğim Allahın izniyle... yavrum 2 yaşında 3yasina kadar alamazmis ama 3yasindan sonra alırız diyormuş avukatı
Bak bizde herkezde hayatinda hic haketmedigi seyler yasiyor..

Ama bu yeni sayfa belki bambaska olacak dik dur hicbirseyden korkma..

Babaya verilmesi icin cok net cizgiler var onun harici 3 yas daha anne cocugu calis bir ise gir en azindan avukat baba daha iyi bi hayat vaat ediyordan yuruyemesinler..

6 diye biliyorum ben:-)
babam biz kucukken eve geldi bizi kacirdi. Annem isteyken sonra annem polislerle geldi ve aldi bizi. Hakim bize sordu babanla mi yasamk istiyosun annenle mi dedi. Bende yasamak ne kelime? Benim suratini gormeye tahammulum yok, bn annemle yasicam karar ne olursa olsun dedim . Daha 10 yasinda degildim bu sozleri kullanirken :-)
6 yasina kadar devlet cocugu anneden ayiramaz canim:-)
Inşaallah ya

Düzelecek deme,düzelmez!

Ben 3 aylıkken ayrılmış benim annem ve babam.Babaannem büyütmüş beni ve iyi ki de öyle olmuş.
Demem o ki,cocuk her sekilde büyüyor.Önemli olan da anne ve babasının yanında büyümesi degil,huzurlu bir ortam da büyümesi.
Yeni bir iş,yeni bir yaşam size zamanla mutlulugu getirecektir.
Elbette zorlanacagınız dönemler olacak ama inanın şuan ki yaşadıklarınızdan kötü olamaz.

Bak bizde herkezde hayatinda hic haketmedigi seyler yasiyor..

Ama bu yeni sayfa belki bambaska olacak dik dur hicbirseyden korkma..

Babaya verilmesi icin cok net cizgiler var onun harici 3 yas daha anne cocugu calis bir ise gir en azindan avukat baba daha iyi bi hayat vaat ediyordan yuruyemesinler..
Ondan yürüyecekler zaten eminin maddi durumu iyi... kuaför dükkanı açıcak babam inşallah... çocuğu benden almasinlarda artık hayattan çok fazla bi beklentim yok bir daha evlenmek falaan Allah korusun başımdaki belayı bir defetsem hayattan soğuttu beni resmen

Düzelecek deme,düzelmez!

Ben 3 aylıkken ayrılmış benim annem ve babam.Babaannem büyütmüş beni ve iyi ki de öyle olmuş.
Demem o ki,cocuk her sekilde büyüyor.Önemli olan da anne ve babasının yanında büyümesi degil,huzurlu bir ortam da büyümesi.
Yeni bir iş,yeni bir yaşam size zamanla mutlulugu getirecektir.
Elbette zorlanacagınız dönemler olacak ama inanın şuan ki yaşadıklarınızdan kötü olamaz.
Duzelecek derken evliligimden bahsetmiyorum canim zira adam pişman dahi deyil ki ne düzelmesi adam arayıp dön p8smanom zirvaliklarina bile kalkismadi ki zaten farketmezdi fakat benim işimi daha da kolaylaştırdı

O Konuda kendinizi geliştirseniz o zamsn çok guzel olur . Hem kuaförler iyi de kazanıyor . Nerde yasayacaksınız peki
Ailemin yanında yaşayacağım evliliğimiz döneminde araba almıştı yarısını veriyormuş devlet tabi satmadıysa onunla bir iş kurarım bide ev tutarim diye dusunuyorum babam kuaför acmasada oo para benim hayallerimi gerçekleştirir sanırım

Çocuğunu falan alamaz daha çok küçük. Helal olsun sindirmeden kararını vermişsin. Madem ailen de arkanda hiç pişman olma yoluna bak bir an önce işini kur. Çocuğun daha mutlu olacak inan.

Ailemin yanında yaşayacağım evliliğimiz döneminde araba almıştı yarısını veriyormuş devlet tabi satmadıysa onunla bir iş kurarım bide ev tutarim diye dusunuyorum babam kuaför acmasada oo para benim hayallerimi gerçekleştirir sanırım
Olmadı bi süre ailenin yanında yaşarsın . Sonrasında da bir işe girer çalışırsın .
Ailen çocuğun için onu getirme falan diyorlar mı ?

Çocuğunu falan alamaz daha çok küçük. Helal olsun sindirmeden kararını vermişsin. Madem ailen de arkanda hiç pişman olma yoluna bak bir an önce işini kur. Çocuğun daha mutlu olacak inan.
Inşallah canım aklımı birsey kurcalıyor benim ben çalışsam şuan asgari ücretli bir yerde çocuğumu da kreşe versem burada varmış ingilizce eğitim falan verilen bir yer velayet acısından daha mi iyi olur?yoksa zaten çalışıyo çocuğa bakamiyo bizim yanımzda hayat standartlari dahi olur derlerse

Olmadı bi süre ailenin yanında yaşarsın . Sonrasında da bir işe girer çalışırsın .
Ailen çocuğun için onu getirme falan diyorlar mı ?
Yok oyle birşey derlerse benide bir daha göremezler zaten çocuğumu kabul etmeyen beni de kabul etmesin... zamanında teyzemler anneme demişti getirme çocuklarını diye o geldi şimdi aklıma... fakat üvey annem var evde bi sıkıntımız yok ama cocugum kiracak dökecek diye diken üstünde hissediyorum kendimi

Back
X