Boşanma davası ve korkularım

16 yıllık evliliğimi 4 çocuğumla bitiriyorum bende aynı sebeplerden dolayı. Cuma günü dava açtım o kadar mutluyum ki yeni hayatımı çok seviyorum ve 4 evladımla mutlu yarınlara adım attığım için çok umutluyum 😊
Eminim ki sizde öyle olacaksınız herşey bugünden daha güzel gelecek hayatınıza 💐

16 yıllık evliliğimi 4 çocuğumla bitiriyorum bende aynı sebeplerden dolayı. Cuma günü dava açtım o kadar mutluyum ki yeni hayatımı çok seviyorum ve 4 evladımla mutlu yarınlara adım attığım için çok umutluyum 😊
Eminim ki sizde öyle olacaksınız herşey bugünden daha güzel gelecek hayatınıza 💐
Umarım öyle olucağına inanıyorum tüm bu yolda olan bayanlar için mutlu güzel günler kapıdadır umarım

Elbette yetersin. Senin gibi güçlü bir kadın çocuğuna yeter. Ailende destekse ekstra rahat olur. Yeni hayatında mutluluklar
Evet ailem arkamda evlenirken istememelerine rağmen evlendim ama sağolsunlar her zaman yanımda oldular çok şanslıyım bu yüzden

Herkese iyi geceler 8 yıllık evliliğimi bitirme kararı aldım fazla bile dayandım şiddet küfür hakaret belki aldatma 2 yaşında ki oğlumun gözü önünde şiddete maruz kalmam gözümdeki perdeyi kaldırdı artık kendimi geçtim çocuğum için psikopatkocamdankurtulmalıyım dedim 20 gündür ailemin evindeyim pazartesi günü boşanma işlemlerini başlatıyorum boşanma tabiki çekişmeli olacak karşımda ki şahıs uzlaşabiliceğim biri değil umarım daha fazla yıpranmadan kurtulabilirim benim korkum ve çekincem sonrası için acaba oğluma yetebilirmiyim diye çok korkuyorum psikolojim çok bozuldu iyi bi psikiyatriye de gitmem gerekiyo boşanan çocuklu anneler sizin fikirlerinizi yaşadıklarınızı merak ediyorum desteklerinize ihtiyacım var
Merak etme boşanmak öcü deil.O çocuk o babayla yaşasa aynısını yarın oburgun kendı karısına yapacak.Ne gördüysen onu gösterırsın.Uzlaşma .Her sey şu anlınden daha guzel olucak merak etme.Çalışıomusun?

Merak etme boşanmak öcü deil.O çocuk o babayla yaşasa aynısını yarın oburgun kendı karısına yapacak.Ne gördüysen onu gösterırsın.Uzlaşma .Her sey şu anlınden daha guzel olucak merak etme.Çalışıomusun?
Evet çalışıyorum en büyük korkularımdan biri de oydu babasına benzemesi çünkü onun anneside çok dayak yemiş babasından gayet normal bişeymiş gibi görüyolar dayak atmayı kadının dayak yemesini

3 yasindaki ikizlerimle bosandim. Ailemin yanina,memleketime döndüm, tayin istedim.
Herkes 4 4luk mu bakiyor ki?
Ben hastaligiyla,okuluyla ilgileniyorum. Ustunu basini aliyorum,eksik birakmiyorum. Sicacik evleri var.
Acta acikta degiller. Benden iyi yasiyorlar.
Evliyken cok mu baba yuzu goruyorlardi sanki?
Neden yetemeyesiniz? Allah bu yola koyduysa, yol belliyse.. bal gibi de yaparsiniz
Allah dağına gore kar verir.
Siz de yaparsiniz pekala
Yolunuz acik olsun, sirtinizdaki yukten kurtuluyorsunuz.
Kendinize yeni bir yol cizin cocugunuzla.. uzulmeyin
Şiddetmi gördünüz sizde güçlü anne

Şiddet mi gördünüz sizde güçlü anne
Yok hayir.. senden sogudum dedi. cok kibar , hanimhanimciksin ben oyle istemiyorum dedi
Dostlugunu, muhabbetini ozlerim ama senle olmaz deyip gitti. Sonradan ogrendim ki sevgilisi varmis.
Yani aslinda planlarinda hic olmamisiz, degisen birsey olmadi hayatimizda. Sirtimizda yükmüş.
10 yilimi aldi ama olsun,bundan sonrasi guzel olacak insallah ben ve cocuklarim icin..

Oğlunuz ilerde "Benim güçlü annem ,bana tek başına baktı büyüttü okuttu " diyecek ve sizinle gurur duyacak. Çocuğunun yanında karısını döven adamdan zaten çocuğuna ne hayır gelecek. Siz içinizi ferah tutun güzel bir hayat sizi bekliyor :KK200:

Yok hayir.. senden sogudum dedi. cok kibar , hanimhanimciksin ben oyle istemiyorum dedi
Dostlugunu, muhabbetini ozlerim ama senle olmaz deyip gitti. Sonradan ogrendim ki sevgilisi varmis.
Yani aslinda planlarinda hic olmamisiz, degisen birsey olmadi hayatimizda. Sirtimizda yükmüş.
10 yilimi aldi ama olsun,bundan sonrasi guzel olacak insallah ben ve cocuklarim icin..
10 yıl dile kolay. 😔

Oğlunuz ilerde "Benim güçlü annem ,bana tek başına baktı büyüttü okuttu " diyecek ve sizinle gurur duyacak. Çocuğunun yanında karısını döven adamdan zaten çocuğuna ne hayır gelecek. Siz içinizi ferah tutun güzel bir hayat sizi bekliyor :KK200:
Umarım öyle olur iyi bi şekilde vatana millete hayırlı bi evlat olarak büyütebilirim

Evet çalışıyorum en büyük korkularımdan biri de oydu babasına benzemesi çünkü onun anneside çok dayak yemiş babasından gayet normal bişeymiş gibi görüyolar dayak atmayı kadının dayak yemesini
O yuzden çocugunu kaç kurtar onun elinden .Kocasız kimse ölmüyor .Uzaklastırma aldır .Yeterlı delılın var mı ?

O yuzden çocugunu kaç kurtar onun elinden .Kocasız kimse ölmüyor .Uzaklastırma aldır .Yeterlı delılın var mı ?
Malesef darp raporu almadım ama avukatım gerek olursa uzaklaştırma alırız hemen dedi o yönden bi korkum yok

Çocuğun küçükmüş devlet neden sana vermedi çocuğu bi anne için çocuğundan ayrı kalmak zorunda olup ayrılmak daha zor Allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda kavuşursun yavruna
Amin inşallah boşanma davasınınyenı açtık bu sure zarfında oğlum onlarla ilk duruşma daha görülmedi ama inşallah rabbımjn izniyle kavuşurum oğlumu istedim ama bende aldılar

Herkese iyi geceler 8 yıllık evliliğimi bitirme kararı aldım fazla bile dayandım şiddet küfür hakaret belki aldatma 2 yaşında ki oğlumun gözü önünde şiddete maruz kalmam gözümdeki perdeyi kaldırdı artık kendimi geçtim çocuğum için psikopatkocamdankurtulmalıyım dedim 20 gündür ailemin evindeyim pazartesi günü boşanma işlemlerini başlatıyorum boşanma tabiki çekişmeli olacak karşımda ki şahıs uzlaşabiliceğim biri değil umarım daha fazla yıpranmadan kurtulabilirim benim korkum ve çekincem sonrası için acaba oğluma yetebilirmiyim diye çok korkuyorum psikolojim çok bozuldu iyi bi psikiyatriye de gitmem gerekiyo boşanan çocuklu anneler sizin fikirlerinizi yaşadıklarınızı merak ediyorum desteklerinize ihtiyacım var
Çok zor bir süreç benimde bire bir aynısı 1 yıl oldu boşandım emin ol daha ii olacak herşey sen içini ferah tut canım

kesinlikle güçlü durun çocuğunuza öyle bir aile ortamında daha yetersiz kalırsınız elinizden geleni yaptıktan sonra herşey 4 4 lük olacak diye bir şey yok ilahi eksiklikleri de olacaktır ailenizde yanınızda ise bence daha ne olsun boşverin keşke aranız böyle kötüyken çocuk düşünmeseydiniz neyse hayırlısı olsun sizin gibi bir sürü kadın çok gÜzel duruyor ayakları üstünde çocuğuna da krallar gibi bakıyor

Back
X