- 8 Mayıs 2018
- 96
- 122
- 93
- 30
- Konu Sahibi morlavinia
G
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnternetten araştırdım delil sayıldığı yerler var. Özellikle boşanma davalarında ve ceza davalarında. Teşekkür ederim.Ses kaydı delil sayılmıyor diye biliyorum ama yine de allah yardımcınız olsun.
Düşmez kalkmaz bir allah, size yaptıkları hiç doğru değil baştan beri rahatsizliginiz oldugunu bildikleri halde.
Topladığın delilleri bilmem de sen sadece bunları sözlü beyan etsen bile kazanırsın diye düşünüyorum. Ciddi hakaretler bunlar. Eminim dava sırasında da saçma sapan konusacaklardır. Tutamaz böyle insanlar kendilerini. Ele verirler düşüncelerini ve birebir sözlü delil olur işte. Cahil ve kötüler belli. Ayrıca bir evliliği bir sağlık sorunu sebebi ile oluşan görüntüden bitirmek istedigini söylemesi ve ailesinin kapına gelip kandırıldım diye sözlü beyanı da oldukça onur ve gurur kırıcı bir durum. Mahkeme de böyle degerlendirecektir. Hakkında hayırlısı olsun canım. Peşini bırakma bu durumun.
Tazminat kazansanız bile miktara çok güvenmeyin. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama miktar çektiğiniz strese, geçecek zamana değmez. Saydığınız şeyler çok büyük şeyler değil mahkeme için.