Boşanma ve Tazminat

Topladığın delilleri bilmem de sen sadece bunları sözlü beyan etsen bile kazanırsın diye düşünüyorum. Ciddi hakaretler bunlar. Eminim dava sırasında da saçma sapan konusacaklardır. Tutamaz böyle insanlar kendilerini. Ele verirler düşüncelerini ve birebir sözlü delil olur işte. Cahil ve kötüler belli. Ayrıca bir evliliği bir sağlık sorunu sebebi ile oluşan görüntüden bitirmek istedigini söylemesi ve ailesinin kapına gelip kandırıldım diye sözlü beyanı da oldukça onur ve gurur kırıcı bir durum. Mahkeme de böyle degerlendirecektir. Hakkında hayırlısı olsun canım. Peşini bırakma bu durumun.

Ses kaydı delil sayılmıyor diye biliyorum ama yine de allah yardımcınız olsun.
Düşmez kalkmaz bir allah, size yaptıkları hiç doğru değil baştan beri rahatsizliginiz oldugunu bildikleri halde.
İnternetten araştırdım delil sayıldığı yerler var. Özellikle boşanma davalarında ve ceza davalarında. Teşekkür ederim.

Topladığın delilleri bilmem de sen sadece bunları sözlü beyan etsen bile kazanırsın diye düşünüyorum. Ciddi hakaretler bunlar. Eminim dava sırasında da saçma sapan konusacaklardır. Tutamaz böyle insanlar kendilerini. Ele verirler düşüncelerini ve birebir sözlü delil olur işte. Cahil ve kötüler belli. Ayrıca bir evliliği bir sağlık sorunu sebebi ile oluşan görüntüden bitirmek istedigini söylemesi ve ailesinin kapına gelip kandırıldım diye sözlü beyanı da oldukça onur ve gurur kırıcı bir durum. Mahkeme de böyle degerlendirecektir. Hakkında hayırlısı olsun canım. Peşini bırakma bu durumun.

Gerçekten sizin tanımladığınız gibi. Cahil ve kötüler. Cahil olmasa laf anlatabileceksin, kötü olmasa vicdanı olacak ve kendini sorgulayacak ama ikisi de yok hem eşimde hem de onu yetiştiren annesinde.

Şimdi sorsan sağlık sorunu yüzünden bitirdiğini bile inkar eder eşim. Der ki ne alakası var canım ben senin huyun yüzünden boşanıyorum der. Ve bu insan 4 aya yakın işsiz kaldı ve ben ağzımı açıp tek bir şey söylemediğim halde dilimi bahane eder. Öğlene kadar yatar sonra da iş arardı. Kendi aileme bile yeri geldi savunduğum oldu işsizliğini ama değmeyecek bir adammış işte.

İnşaAllah mahkeme haklı olduğumu anlar. Teşekkür ederim size de, desteğiniz için❤

Tazminat kazansanız bile miktara çok güvenmeyin. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama miktar çektiğiniz strese, geçecek zamana değmez. Saydığınız şeyler çok büyük şeyler değil mahkeme için.

Tazminat kazansanız bile miktara çok güvenmeyin. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama miktar çektiğiniz strese, geçecek zamana değmez. Saydığınız şeyler çok büyük şeyler değil mahkeme için.

Yani şiddet var. Evli olduğu halde evli değilim diye başkalarıyla mesajlaşması var. En önemlisi bana hakareti var. Çok büyük şey olması için ne olması lazım peki?

Back
X