• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

Sevcan51

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2025
10
2
1
31
Merhaba ben 15 yıllık evliyim eşimi başka bı kadınla konuşurken yakaladım sonra kavgalarimiz başladı eşimi o kadar çok seviyordum ki onunda beni çok sevdiğini sanıyordum çünkü çok iyiydi bana karşı neyse kavgalar başladı sonra bana karşı tavırları değişti yani aslında hatalı oydu bana göre ama o tavırlarını değiştirmeyi seçti bana kötü davranmayi seçti bende boşanma davasi açtım yani açmak zorunda kaldım diyelim beni yok sayıyordu evin içinde 6 aydır ayrıyız davamız devam ediyor en son konuştugumuzdada ben artık senj istemiyorum vazgeçtim dedi ben çok kötüyüm boşanmam gerekiyor ama nasıl atlatacağımi bilmiyorum sanki eroin bağımlılari olur ya krize girerler sanki öyleyim çok zor atlatabilcekmiyim bunlar geçecekmi geçer mi yani hep böyle kalmaktan korkuyorum

Seni aldattigina odaklan mis gibi geçer. Sana kıymet vermeyen adam için paralama kendini. Bı 15yil daha şans ver istersen, farklı sonuç almayacaksin, yapan yine yapar, sende vakit kaybettiğinle kalirsin. Bı ömür daha yasamayacaksin. Yaşadığın günün kıymetini bil böyle biri için vaktini harcama.

Eski nisanlim beni aldatmıştı. Kendime 'adam başkası ile çatır çatır sevisiyorken sen burda ezikler gibi ağlayacak misin?' demiştim. Hayat çok kısa ve dünyadaki tek erkek kocan değil. Daha iyisi olur, kötüsü olmaz. Zira aldatan adamdan daha kötüsüne denk gelmedim henüz.

elbette atlatacaksın. Kadınlar ayrılığın ilk aşamasında zorlanıyor sonra durumu kabullenince oh mis gibi yoluna bakıyorlar. boşver gün geçtikçe daha iyi olacaksın

Merhaba ben 15 yıllık evliyim eşimi başka bı kadınla konuşurken yakaladım sonra kavgalarimiz başladı eşimi o kadar çok seviyordum ki onunda beni çok sevdiğini sanıyordum çünkü çok iyiydi bana karşı neyse kavgalar başladı sonra bana karşı tavırları değişti yani aslında hatalı oydu bana göre ama o tavırlarını değiştirmeyi seçti bana kötü davranmayi seçti bende boşanma davasi açtım yani açmak zorunda kaldım diyelim beni yok sayıyordu evin içinde 6 aydır ayrıyız davamız devam ediyor en son konuştugumuzdada ben artık senj istemiyorum vazgeçtim dedi ben çok kötüyüm boşanmam gerekiyor ama nasıl atlatacağımi bilmiyorum sanki eroin bağımlılari olur ya krize girerler sanki öyleyim çok zor atlatabilcekmiyim bunlar geçecekmi geçer mi yani hep böyle kalmaktan korkuyorum
Umarın aldattığına dair delilleri toplamışsınızdır ve hepsini mahkeme sürecinde kullanıp gerekli tazminatı vs. Alırsınız

Back
X