Yaa keşke şurdan edeceğimiz beddualar çarpsa da yıkılıp geberse pislikler:/Çocukların beyanı önemli değil mi eğer yaşları uygunsa? Erkeklerin son çirkin hamlesi de bu yazıklar olsun aynısı benim başımda da var 4 aylık bebeğin velayetini alacak güya
Babaanne başına atacak evet ama çocukları benden alarak beni cezalandırmak amacı:/Çocukları alsa bakıp ilgilenebilecek mi? Neye güveniyor tam olarak babanne başına falan mı atacak?
Büyük konuşmayayim ben analigimi yaparım ilerde illa babam derse gider yaşar görür bağlayacak değilim bağrıma taş basarim yikilirim deliririm belki ama zorla tutamam ne acı su dusunceler yasananalar çocuk yaptığımız adamlara bakın resmen yataktaki düşmanmisYaa keşke şurdan edeceğimiz beddualar çarpsa da yıkılıp geberse pislikler:/
Az önce boşanmış/çok badire atlatmış bir arkadaşım çok da güvenme “çocuklar öyle dedi” diye söyleyince iyice kötü oldum şu an midem pertkendisi de benzer bir konuda canı yanmış çocukla ilgilş
Çok acı evet:/Büyük konuşmayayim ben analigimi yaparım ilerde illa babam derse gider yaşar görür bağlayacak değilim bağrıma taş basarim yikilirim deliririm belki ama zorla tutamam ne acı su dusunceler yasananalar çocuk yaptığımız adamlara bakın resmen yataktaki düşmanmis
Kızlar selam,
Eşimle 3 aydır ayrı ve farklı illerdeyiz. 2 tane küçük çocuğumuz var. Boşanmayı anlaşmalı olacak diye beklerken tak diye show yapıp kendi/küçük memleketinden çekişmeliye çevirdi süreci. Çocukların velayetini talep etmiş yanımda ihmal ve istismar edildiğine dair..dün adalet bakanlığından bir erkek yetkili geldi: çocuklara direkt “annenizle mutlu musunuz burda, kalmak istiyor musunuz” diye sordu(soruyu direkt sorması bu şekilde çok abes geldi bana:/
Çocuklarım çok net bir şekilde “biz annemle mutluyuz, burda kalmak istiyoruz” dediler..şartlar burda çocuklar adına çok elverişli bana göre ama diğer tarafta da eşimin kendi evi olmamasına rağmen “babaya velayet verilebilir” raporu düzenlenmiş dedi bana gelen yetkili.
Şöyle ki dava açılan yer eşimin memleketi, hakimi etkiler, yalancı şahitlerle ikna eder, çocukları alır diye korkuyorum. İnsanın kafası basmıyor gerçekten böylesi durumlardabir öneriniz olur mu acaba
Canım yesacımCanim nobahari
Her şey gonlunce olsun demeye geldim
Hiç korkma içini ferah tut inşallah çok iyi olur her şey hayatında
Evet eşim kendi memletinde, davayı o ordan açtığı için orda görülecek.Eşiniz o dediğiniz memlekette mi ikamet ediyor peki ?
Sağolun ama insan korkuyor:/ inşallah hayırlısıyla bir an evvel atlatırım şu süreciHanımefendi, adalet oyuncak değil. Hakimler de kimsenin kuklası değil. İstisnalar kaideyi bozmaz. Sizi cezalandırmak, intikam almak için ufacık çocukları bilmem kaç yaşında babane eline atacak bir baba her haltı yemeye müsaittir ancak bazı şartlar ve sağlam deliller olmadan babaya velayet verilme ihtimali yüzde beş diyebilirim.
Yüz kızartıcı bir iş ya da suçunuz yoksa ve umuyorum ki herhangi bir istismar söz konusu değilse ve ciddi kanıtları yoksa hakimin kanısı değişmez. Kendi memleketinde dava açtı diye dava Hakimi de çocukluk arkadaşı değil herhalde allasen. Bu kadar kafanızda yazıp çizmeyin, çocuk meselesi çok hassas ancak kötüyü düşünmek üstüne çekmek oluyor biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?