bosanma ,yeni biri ,belirsizlik

meliSSAnil

Cok sukur bin sukur
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.274
1.644
333
slm kizlar,
Karmakarisigim,daha oncede konu acmistim.Adatildim,kocam ve metresinin oyunlari derken bosandim az cok sular duruldu.Hala mal davasi suruyor ,odemem gereken yuklu kredi borcum var.Ama bir taraftanda bir cok gayri menkul var.Bende acilen ise girdim ve calisiyorum .
Otelde kahvalti servisi yapiyorum ama bir yandanda kredimi daha cabuk kapatayim diye temizlik sirketlerine basvurmustum ve suan emniyet mudurlugunde temizlik yapiyorum.
Sorunda bu zaten.
Hani once yeni bir nick alip konu acayim diye dusundum ama vazgectim.Yalan soylemekten hoslanmiyorum.
Bosanma sonrasi buyuk bir bosluk ,dengesizlik yasadim atlatamadim .Tum dunyam yikildi sandim.Kendimi daha iyi ifade edeyim diye detaylari yaziyorum.
Calistigim yerde bir komiser var ilk ise basladigim gunlerde benle cok ilgilendi .Bakislari ,gulusu,kibarligi ,saygisi beni oyle etkilediki...Elimde olmadan hep onu dusundugumu farkettim ama baslatan oydu.Belkide ilgi gostermeseydi ben farketmiycektim siradan biri olucakti.
Ben calistigim yerden tekrar otele gectim ama onu unutamadim.Durumu bilen bir arkadasiminda gazina gelerek onu aradim.
Hemde direk is yerinden burosunu aradim.
Ona size asigim dedim direk ...sacmaladim ,toparlayamadim oda sasirdi sonra hayatimda biri var yoksa sizinle olurdum dedi.Aradan 3 ay gecti .Kisaltarak yaziyorum.
2 hfatadir yine emniyette calisiyorum ve onu hergun goruyorum.Bazan dikkatimi cekmek icin ergen hareketleri yapiyor ,kasitli onumden gecmeler,gulumsemeler...Yani anlamiyorum
Nasil davranicagimi bilemedim hic bir sey olmamis gibi davraniyorum ama kalbim kut kut carpiyor.
Ben onun gozunde sadece bir temizlikcimiyim?diye dusunuyorum .Acaba diyorum bu sebebtenmi ?
Ama beni biliyor sirf kredilerimi kapatmak icin acilen is buldugumu,mal varligimi satmak istemedigim icin gecici olarak bu iste calistigimi biliyor.
Sonra orda calisan digerleri etrafimda donup duruyor ,oda bana gosterilen ilginin farkinda aslinda.
Fizigimle her zaman ilgi cekmisimdir ,ne yalan soyluyim kocamin onca yasattigindan sonra ozguvenim geldi yerine.Insanlarin ilgisi hosuma gitti ve hayatima biri girsin istiyorum bu bosanma psikolojisinden cikmak istiyorum .
Bilmiyorum nasil davranicam?Bir kac gun sonra isim bitiyor ve yine yer degistiricem onu uzun bir sure belkide bir daha gormuyceem.Bu canimi acitiyor
Gitmeden onunla konussammi diyorum?Hayatinda biri varsa benimle uzaktan neden flortlesiyor?
Yada isimden dolayimi uzak kaciyor ..Belki baska sartlarda karsilassaydik farkli olabilirmiydi?

Sacmaliyormuyum ?Akil verin lutfen bir seyler soyleyin.

Sizi ve yaşadıklarınızı az çok takip ediyorum. Çok zor şeyler yaşadınız ve yaptıklarınız takdire şayan.

Şu anki durumla ilgili söyleyebileceğim ise esas bu hislerinizin boşanma psikolojisinden olduğu. Lütfen acele etmeyin; hayatında siz varken hayatına başkasını alan eski eşiniz yüzünden yaşadıklarınızı unutmayın ve sevgilisi varken çevreye mavi boncuk dağıtan bu adamdan uzak durun.

ask o kadar kolay mı. direk aşığım dedi. Bence kalbin kırılır ilk önceliklerini hallet boşanmış psikolojisinden çık öyle yeni bi ilişki düşün derim.

Acele etme canım.boşluktasın ama bunu illa ki biriyle birlikte olarak atlatmaya çalışma.aktiviteler yap hobi edin.kimseyi yara bandı yapma.çünkü daha çok taze Yaran.
Ayrıca senin onu beğendiğinin farkında.hayatında biri varmış sen ısrarla konuşma bence zamana bırak bunu canım

ask o kadar kolay mı. direk aşığım dedi. Bence kalbin kırılır ilk önceliklerini hallet boşanmış psikolojisinden çık öyle yeni bi ilişki düşün derim.
Malesef dedim bir kere.
Ama bu psikolojiden baska sekilde kurtulamiycam gibime geliyor eski kocanin icimde kirintisi kalsin istemiyorum.

Canim ilgilenen oydu ilk baslarda ben degildim .Hatta oyle ilgiliydiki kesin bana bir seyle hissediyor diye dusunmustum.
Eşiniz sizi aldatmış. Bu adamda hayatımda biri var diyor ve size ışık yakıyor. Şimdi adamın eşinizden farkı ne ve sizin konumunuz burada ne oluyor? Amacım size hakaret etmek değil sadece farkında olmadığınızı düşünerek yazdım son cümleyi

Acele etme canım.boşluktasın ama bunu illa ki biriyle birlikte olarak atlatmaya çalışma.aktiviteler yap hobi edin.kimseyi yara bandı yapma.çünkü daha çok taze Yaran.
Ayrıca senin onu beğendiğinin farkında.hayatında biri varmış sen ısrarla konuşma bence zamana bırak bunu canım
Canim aktiviteye hic vaktim yokki tum gun calisiyorum eve gelincede iki kucuk cocuk .
Ama gizlemiyorum ben kendime yara bandi ariyorum iyilesmek ,unutmak istiyorum.

Ben de önceki konularınızı okudum.

Uzun zamandır zaten sıkıntı çektiniz üstünüzde ölü toprağı vardı. Bence yaşama zamanınız gelmiş geçiyor bile:) Flört edin,hoşlanın güzel şeyler bunlar insanı mutlu ediyor. Uygun biri olursa da ilşkiniz olsun tabi.

Hayatında başka biri olmasa sizi düşünürmüş demek ki sizi beğenerek bakmış ama sizin için doğru kişi olduğunu sanmıyorum . Sizinle birlikte olsa demek ki başkasına da şu an size baktığı gözle bakacak . o_O

Son düzenleme:
Polisler genel olarak çapkındır.Tamamını bu kapasama almamakla birlikte genel durum bu yönde.Ek olarak sonuçta evlenip boşanmış birisiniz.Hemen hayatınıza birini istemeniz çok garip geldi bana ve yanlışta geldi açıkcası.Hemde adamın haatında biri olduğuna göre onun yaptığı herşeye kayıtsız kalarak görmezden gelerek onun bu tavırlarını durdurabilirsiniz.Zaten hayatında biri olduğu halde başka kadına ilgi gösteren bir adamdan hiç bişey beklenmezki buda polisler çapkındır cümlemi destekler nitelikte.Bugün size ilgi gösteren yarın o kişi sizin için bıraksa birgün sizede aynı şeyi yapıcaktır. İnsanların geçmişi onların gelecekte yapıcaklarının göstergesidir aslında illede yaşayıp görmeye gerek yok bunu anlamak için.O yüzden ben çok boş bir hayale ve duyguya kapıldığınız inancındayım ve bence kendinizi toplamanız gerekli. Biz gençler bile (Yaşım 22) sevgilisinden ayrılalı daha çok kısa bir zaman olmuş bir arkadaşımızın bile hemen başkasıyla görüşmesinden dolayı araya mesafe koyuyorsak (çirkin bulduğumuz için) sizin için de aynı şeyin düşünülmesi kaçınılmaz. Ha bazı şeyler kısmettir karşılıklı bir aşk yaşanır bir anda hayat bu herşey insanlar için, ama sizin karşınızda size kur yapıp hayatımda başka biri var diyen bir adam var.Umarım konumu tam olarak anlatabilmişimdir.Bu arada gerçekten sizinle ilgileniyor olsaydı zaten verdiği cevap bu şekilde olmazdı. İşimden mi şundan mı bundan mı diye düşünmeniz de çok anlamsız bence o yüzden.

slm kizlar,
Karmakarisigim,daha oncede konu acmistim.Adatildim,kocam ve metresinin oyunlari derken bosandim az cok sular duruldu.Hala mal davasi suruyor ,odemem gereken yuklu kredi borcum var.Ama bir taraftanda bir cok gayri menkul var.Bende acilen ise girdim ve calisiyorum .
Otelde kahvalti servisi yapiyorum ama bir yandanda kredimi daha cabuk kapatayim diye temizlik sirketlerine basvurmustum ve suan emniyet mudurlugunde temizlik yapiyorum.
Sorunda bu zaten.
Hani once yeni bir nick alip konu acayim diye dusundum ama vazgectim.Yalan soylemekten hoslanmiyorum.
Bosanma sonrasi buyuk bir bosluk ,dengesizlik yasadim atlatamadim .Tum dunyam yikildi sandim.Kendimi daha iyi ifade edeyim diye detaylari yaziyorum.
Calistigim yerde bir komiser var ilk ise basladigim gunlerde benle cok ilgilendi .Bakislari ,gulusu,kibarligi ,saygisi beni oyle etkilediki...Elimde olmadan hep onu dusundugumu farkettim ama baslatan oydu.Belkide ilgi gostermeseydi ben farketmiycektim siradan biri olucakti.
Ben calistigim yerden tekrar otele gectim ama onu unutamadim.Durumu bilen bir arkadasiminda gazina gelerek onu aradim.
Hemde direk is yerinden burosunu aradim.
Ona size asigim dedim direk ...sacmaladim ,toparlayamadim oda sasirdi sonra hayatimda biri var yoksa sizinle olurdum dedi.Aradan 3 ay gecti .Kisaltarak yaziyorum.
2 hfatadir yine emniyette calisiyorum ve onu hergun goruyorum.Bazan dikkatimi cekmek icin ergen hareketleri yapiyor ,kasitli onumden gecmeler,gulumsemeler...Yani anlamiyorum
Nasil davranicagimi bilemedim hic bir sey olmamis gibi davraniyorum ama kalbim kut kut carpiyor.
Ben onun gozunde sadece bir temizlikcimiyim?diye dusunuyorum .Acaba diyorum bu sebebtenmi ?
Ama beni biliyor sirf kredilerimi kapatmak icin acilen is buldugumu,mal varligimi satmak istemedigim icin gecici olarak bu iste calistigimi biliyor.
Sonra orda calisan digerleri etrafimda donup duruyor ,oda bana gosterilen ilginin farkinda aslinda.
Fizigimle her zaman ilgi cekmisimdir ,ne yalan soyluyim kocamin onca yasattigindan sonra ozguvenim geldi yerine.Insanlarin ilgisi hosuma gitti ve hayatima biri girsin istiyorum bu bosanma psikolojisinden cikmak istiyorum .
Bilmiyorum nasil davranicam?Bir kac gun sonra isim bitiyor ve yine yer degistiricem onu uzun bir sure belkide bir daha gormuyceem.Bu canimi acitiyor
Gitmeden onunla konussammi diyorum?Hayatinda biri varsa benimle uzaktan neden flortlesiyor?
Yada isimden dolayimi uzak kaciyor ..Belki baska sartlarda karsilassaydik farkli olabilirmiydi?

Sacmaliyormuyum ?Akil verin lutfen bir seyler soyleyin.
Saçmalıyorsun!. Bak seni de konularını çok iyi biliyorum. Bu komiser Türk değil, öyle di mi? Onların kültürleri farklıdır, sana uymayabilir. Daha büyük bir yıkım yaşamanı istemem.

Saçmalıyorsun!. Bak seni de konularını çok iyi biliyorum. Bu komiser Türk değil, öyle di mi? Onların kültürleri farklıdır, sana uymayabilir. Daha büyük bir yıkım yaşamanı istemem.
evet sendercim adam fransiz.
Ama zaten asla bir turk le birliktelik dusunmem hepsi olmasada kaba saba odunlar bizim erkekler.
Biliyorum kulturu farkli ,ama yasadigim bosluktanmidir nedir hersey onemsiz geliyor
Nerdeyse 2.5 yil oldu ayrilali ama hala bir yanim aciyor artik bitsin istiyorum ,yoruldum.

evet sendercim adam fransiz.
Ama zaten asla bir turk le birliktelik dusunmem hepsi olmasada kaba saba odunlar bizim erkekler.
Biliyorum kulturu farkli ,ama yasadigim bosluktanmidir nedir hersey onemsiz geliyor
Nerdeyse 2.5 yil oldu ayrilali ama hala bir yanim aciyor artik bitsin istiyorum ,yoruldum.

Lütfen çivi civiyi söker diyip acele etme

Hersey hakkıyla yaşanmalı diye düşünüyorum, acı da sevinçte hüzün de nefret de...yaşa noktayı koy ve sıradaki olaya geç hayat aksın gitsin, şu an boşandın mutsuzsun, böyle olsun bu dönem, ağla bağır çağır söv ana avrat nasıl rahatlayacaksan ama unutmalıyım eski eşim içimde kalmamalı gibi bir ruh haline girme, o hayatına devam ediyo ben de ille bir ilişki yaşamalıyım gibi olmasın, şimdi bu acıyı yaşayıp bitirmezsen ilerde olur olmaz karşına gelecek kendini ota b.ka ağlarken bulacaksın

Hislerin çok insani, aldatılan her kadın sanırım özgüven çöküşü yaşar ve ilgi hoşuna gider, lakin direk size aşığım demen belli ki egosunu okşamıs, biriyle birlikteyim ama istersen seninle de takılırım gibi bir hava sezdim sağlam ayakkabı değil bence
bilemiyorum canim gercekten erkekleri anlayamiyorum hem benle takilmak istediginide sanmiyorum.Oyle olsaydi karsilik verirdi ,ama bu uzaktan flortlesiyor liseliler gibi bakisip gulusmeler..

Back
X