Boşanma, Yenidoğan velayet

Ben de çocuğuma bakınca ağlıyorum. Onu boşanmış bi anne baba ile büyüteceğim diye. Ama ben çok kızgınım mahkeme ayda 2 kere diyorsa 2 kereden fazla asla göstermem. Çünkü haketmiyor. Yanımda durmadı ailemizi bozdu çok kızgınım çok. Ailesine bile göstermek istemiyorum. Gidip beni mahkemeye versinler öyle gösteririm ancak

Telefonda da danışmanlık oluyor bir avukattan online danışmanlık al istersen tüm detayları konuşursunuz
Evet canım duydum. Evimden çıkmadılar ki ev bile müsait değil. Konuşacak alanım yok. Çocuğu alıp anneme gideceğim bi süre. O zaman konuşacağım

Baba madde bagimlisi, alkolik, siddet meyilli vb degilse cocugu gostermemeyi dogru bulmuyorum ben. Cocugun gelisimi açısından cok onemli bence ebeveynle bag kurması.
Cocugu gostermezseniz olacagi soyleyeyim ben. Babada ayni zamanda cocukla bag kuramadigi icin bisure sonra bu duruma alisacak ve hayatini yasamaya devam edecek.
gidip gezmesi, tatile gitmesi bile size batacak belki evlenecek. ondan sonra sizde buraya gelip eski esim bekar gibi yaşıyor arayip sormuyor, cocugum baba istiyor, tum sorumluluklar bende diye konu acacaksiniz. Bide cocuk ergenlige girdiğinde ya ofkeli ya ice kapanik olmasi gibi sorunlarla karsilasacaksiniz.

Cocugu babaya göstermemek babaya verilen ceza degil, cocuga verilen ceza

Hayır hayır yanlış anladınız. Babaya göstermeyeceğim demedim babaya mahkemenin verdiği karara göre göstereceğim. Yani 2 günse 2 gün fazlası yok. Eşimin ailesine göstermek istemiyorum sadece.

Şuan belki evlenecek dediniz ya o kadar üzücü geldi ki. Çok zor bi karar vermek üzereyim. Ve hepsi eşimin ailesi yüzünden. Allah'a havale ediyorum. Yuvamı elimden alacaklar.

Hayır hayır yanlış anladınız. Babaya göstermeyeceğim demedim babaya mahkemenin verdiği karara göre göstereceğim. Yani 2 günse 2 gün fazlası yok. Eşimin ailesine göstermek istemiyorum sadece.

Zaten o 2 gunu gostermek zorundasiniz. Sikayetci olursa basiniz agrir.
Ben daha fazlasindan bahsediyorum. 2 gun gercekten baba-cocuk iliskisi icin yetersiz

Zaten o 2 gunu gostermek zorundasiniz. Sikayetci olursa basiniz agrir.
Ben daha fazlasindan bahsediyorum. 2 gun gercekten baba-cocuk iliskisi icin yetersiz
Biliyorum yetersiz ama benim eşim o 2 gün annesinin yanına götürür çocuğumun gelişimine iyi bir katkısı olacağını düşünmüyorum babaannesinin. Küfürleri ve yalanları ile çocuğumun ahlağını bozacak bir kadın.

Ben size olacagi söyledim.
Sorsaniz benim kizimin dedesi bos isler müdürü, nobetci kaynana, herkesi elestirir bisey begenmez, karisina kölesoymis gibi davranir. Ama kizim gidiyor. Baba hayattayken ayda 2 kez gormesi cocuga haksizlik.

Ben size olacagi söyledim.
Sorsaniz benim kizimin dedesi bos isler müdürü, nobetci kaynana, herkesi elestirir bisey begenmez, karisina kölesoymis gibi davranir. Ama kizim gidiyor. Baba hayattayken ayda 2 kez gormesi cocuga haksizlik.
Bilmiyorum. Çocuğumu bana karşı doldururlar benden uzaklaştırırlar. Yanlış şeyler öğretirler diye korkuyorum

Şuan belki evlenecek dediniz ya o kadar üzücü geldi ki. Çok zor bi karar vermek üzereyim. Ve hepsi eşimin ailesi yüzünden. Allah'a havale ediyorum. Yuvamı elimden alacaklar.
Eşinizin ailesi yüzünden degil,eşiniz yüzünden. Eşiniz sınırlarını cizebilseydi bunların hiç biri yaşanmazdi

Maddi durumunuz nasıl ? Eşinizin mesleği, sizin mesleğiniz ve maddi durum önemli ancak bende velayet sizde kalır diye düşünüyorum. Avukat bir kk üyesi yorumu gelir inşallah

B.k alır iğrenç herif

Maddi durumunuz nasıl ? Eşinizin mesleği, sizin mesleğiniz ve maddi durum önemli ancak bende velayet sizde kalır diye düşünüyorum. Avukat bir kk üyesi yorumu gelir inşallah
Şuan çalışmıyorum ama bebeğim biraz büyüyünce tekrar çalışmaya devam edeceğim.

Alir da ne alicagini ben yazmiyim simdi buraya yakisik almaz

Utanmaz adam.

Mahkemede hepsini dilekcenize eklesin avukatiniz. Yuklu bir tazminat davasi acin. Bebeginizi asla sizden alamazlar . Kanit toplamaya calisin. Yakin size taniklik yapacak komsu, es dost varsa eve cagirin ve sahit olsunlar mahkenede. Eve geldikleri gun bir sekilde foto cekinin sahitlerinde gorundugu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…