bence eşinide ikna et aile terapistine beraber gidin aksi taktirde eşin hep böyle olur bir ortaklık bulamazsınız yinebu anlattıklarına göre eşinde problem hep alttan alamaazsın tek beraber gitmeniz konuyu çözmeniz gerek ikna eedin bebeğiniz için
Yazdıklarınız bir evliliği bitirmek için yeterli nedenler değil. Ama diyorsunuz ki saygı da yok sevgi de. O halde devam etmesi içinde yeterli hatta en önemli nedenler de ortada yok. Belki şuan kızgınlıkla kırgınlıkla böyle düşünüyor olabilirsiniz. Eğer eşinizde kabul ederse yardım alın. En azından bunu teklif edin. Elinizden geleni yaptığınıza ilerde pişman olmamak için emin olun. Yıkmak en kolayı.
Yapmayın allah aşkına ne kadar kolay insanları ayrıl diye yonlendiriyosunuz. Konu sahibi arkadaşım lütfen şeytana uymayın bakın şeytan en çok karı koca arasına girmekten aralarını bozmaktan hoşlanır . Şiddet yok aldatma yok alkol kumar vs problemleriniz de yok değer mu evliliginizi bitirip çocuğunuz anne baba ayrı büyütmeye lütfen evladinizi da düşünün rica ediyorum. Çocuğunuz büyüdüğünde neden ayrıldınız diye sorduğunda onu ikna edecek bir cevabınız olmayacak suan söylediklerinize göre. Boşanmak için gerekli sebep yok bence ilişkinizde. Uzaktan davulun sesi hoş gelir diyeceksiniz belki ama emek olmaktan inanin hiçbir şey olmaz bi başkası ile olsanız onun da mutlaka olumsuz bi huyu olacak hepimizin vardır çünkü
geçmiş olsun çok ya.
banyoda çok korkarım ben, bir kez kendim düşmüşlüğüm var, unutamıyorum o acıyı, ki totomun üzerine düşmüştüm
dun belli olcude dersimi aldim sanirim, esimlede bir miktar konustuk, anladi gibi.
karsilikli anlayis lazim biraz belkide, bende super anlayisli bir es degilim sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?