Boşanma (yorum benim için önemli kızlar)

Nurnures

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
89
538
8
Bu süreç çok yorucu ve sıkıcı. Karsi davanın içeriği midemi bulandırıyor. Eşim yazacak bir şey bulamayıp. Sevgililik dönemimizde ki kaçamak hikayeri bahsetmiş nasıl bir adamla evlenmişim bilemiyorum :( biz eşimle arkadasken şuraya gittik buraya gittik şunları yaptık. Ve bunu mahkemeye sunuyor ve iftiraları ile.. ailem görsün bana cephe alsinlar diye şunlara bakarmısınız.. mahkemede bunun cok önemi olur mu. Evlilik öncesi yaşananlar...

hic bir onemi olmaz.bi yakinim 2 sene once kocasin dovdugunu soylemisti mahkemede ona bile cok zaman gecmis ozaman sikayetci olsaydiniz dedi gecti hic onemsemedi.onu bile onemsemeyen hakim evlilik oncesine hiic bakmaz bence kizar bile.madem boyleydi neden evlendiniz diye sorarlar adama ozaman.senin elin saglam olsun onun dediklerine karsilik somut seyler bul haketmis cunku

hic bir onemi olmaz.bi yakinim 2 sene once kocasin dovdugunu soylemisti mahkemede ona bile cok zaman gecmis ozaman sikayetci olsaydiniz dedi gecti hic onemsemedi.onu bile onemsemeyen hakim evlilik oncesine hiic bakmaz bence kizar bile.madem boyleydi neden evlendiniz diye sorarlar adama ozaman.senin elin saglam olsun onun dediklerine karsilik somut seyler bul haketmis cunku
Yaa insallah öle olur BENİM avukatta ole dedi ama içim kurtlaniyor sonucta bu seyleri aileme duyurmak istediği için.. umarım bunu bozar hâkim. Hic benim yazıma doğru dürüst cvp vermemiski

Öncelikle geçmiş olsun. Rabbim feraha çıkarsın INSAALLAH. Eşinizin görevi dava dilekcesine cevap yazmak olacaktı. Sizin kişilik haklariniza zarar verip yalan beyanda bulunmak değil-dir. Mahkeme dikkate almayacaktır.

Öncelikle geçmiş olsun. Rabbim feraha çıkarsın INSAALLAH. Eşinizin görevi dava dilekcesine cevap yazmak olacaktı. Sizin kişilik haklariniza zarar verip yalan beyanda bulunmak değil-dir. Mahkeme dikkate almayacaktır.
Tesekkur ederim . Karşı dava açtığı için mi bole yazdı dun uyaptan ulaştım. Daha avukatımla cok net konuşamadım yarın gideceğim yanina. Avukatımda avukatına şaşırdı sevgililik dönemi bağlayıcı olmadığını sirf tazminatı düşürebilmeliyim cabasi olabilir dedi

Yazıklar olsun. Benim eski eş kişisi de eğer çekişmeli dava acarsan bekarken benim evime geldiğini sölerim mahkemede babana sen açıklasın demişti. Babama ne acıklıcaksam. Slak saçma beyinsiz insanların söleceği şeyler işte

Yazıklar olsun. Benim eski eş kişisi de eğer çekişmeli dava acarsan bekarken benim evime geldiğini sölerim mahkemede babana sen açıklasın demişti. Babama ne acıklıcaksam. Slak saçma beyinsiz insanların söleceği şeyler işte
Yaaa :( benimki de tam olarak bunu yapıyor ve iğrenç seylerle. Bunlar insan degil karekter yoksunu olduğunu gösteriyor. Aileme yuzeysel bahsettim çok şükür arkamdalar . Bosanma icin sebep bulamıyor sana leke atıyorlar dediler.

Yaaa :( benimki de tam olarak bunu yapıyor ve iğrenç seylerle. Bunlar insan degil karekter yoksunu olduğunu gösteriyor. Aileme yuzeysel bahsettim çok şükür arkamdalar . Bosanma icin sebep bulamıyor sana leke atıyorlar dediler.
Ya aslında erkek adamların bunu kendine yakıştırmaması lazım. Onun derdi şimdi ailen arkandaymış ya ailenle aranın bozulması. Tabiri caizse ailesi de arkasını dönsün yüzüstü kalsın diye düşünüyor. Hayır utanmadan devletin mahkemesini böle şeylerle upraştırıyor bide. Ne yaşandıysa yaşanmış sonucunda evlenilmiş(ki herkesin tercihi evlenilmiş te olunabilşrdi) karın hala senin namusun ama anlamaz çinkü kalp pis kafa pis canım benim. ALLAH yardımcın olsun

Ya aslında erkek adamların bunu kendine yakıştırmaması lazım. Onun derdi şimdi ailen arkandaymış ya ailenle aranın bozulması. Tabiri caizse ailesi de arkasını dönsün yüzüstü kalsın diye düşünüyor. Hayır utanmadan devletin mahkemesini böle şeylerle upraştırıyor bide. Ne yaşandıysa yaşanmış sonucunda evlenilmiş(ki herkesin tercihi evlenilmiş te olunabilşrdi) karın hala senin namusun ama anlamaz çinkü kalp pis kafa pis canım benim. ALLAH yardımcın olsun
AYNEN öle canim😔 namus diye kavram kalmamış pisliğin Allah soracak ama bu cirkin seyleri yanına bırakmayacak. Cok tesekkür ederim

Yok artik.
Bir tek bunu duymamistim, bunu da duydum.
Boyle insanlarla ayni havayi yutuyoruz bi de.

Bu süreç çok yorucu ve sıkıcı. Karsi davanın içeriği midemi bulandırıyor. Eşim yazacak bir şey bulamayıp. Sevgililik dönemimizde ki kaçamak hikayeri bahsetmiş nasıl bir adamla evlenmişim bilemiyorum :KK43: biz eşimle arkadasken şuraya gittik buraya gittik şunları yaptık. Ve bunu mahkemeye sunuyor ve iftiraları ile.. ailem görsün bana cephe alsinlar diye şunlara bakarmısınız.. mahkemede bunun cok önemi olur mu. Evlilik öncesi yaşananlar...
Olacağını sanmıyorum gerçek yüzleri ayrılmaya başlayınca çıkıyor zaten ortaya

Ben eşinize değil, bunu yazdıran avukata şaşırdım.

Komik duruma düşmüş.

Ben eşinize değil, bunu yazdıran avukata şaşırdım.

Komik duruma düşmüş.
Amaç ailemin duymasını sağlamak. Çünkü actigim dava da babasinin pisliklerini döktüm bana edepten bahseden adamın (edepsizligimde kendimi savunmam )

Bencede bağlayıcılığı olmaz üzerinden zaman geçmiş ve kabullenilmiş. Yalnız sen neden babasının pisliklerini döktün. Ayrılığınızla ilgili değilse onunda çok bağlayıcılığı olmaz.

Bencede bağlayıcılığı olmaz üzerinden zaman geçmiş ve kabullenilmiş. Yalnız sen neden babasının pisliklerini döktün. Ayrılığınızla ilgili değilse onunda çok bağlayıcılığı olmaz.
Çünkü bu adam bana edepsiz diyor. Kendimi savunmam edepsizlikmis. Surekli edep yok edepsiz diye diye bu noktaya getirdi. Bana edepten bahseden adamın kendi evimde bulduğum birtakim ozel seylerini buldum yediği haltlari

Back
X