- Emoji Skoru
- 1.149
- Puanlar
- 108
- Konu Sahibi nailpolish
-
Evi dün terkettim. Oturup anlaşmak için ağlamalarımın bitmesini bekliyordum ki bugün dava açtığını mesaj atmış. Şu an çekişmeli olarak tarih verebilirler, bir an önce anlaşalım diyor.Ne yazisi gondermis? Bosanma dilekcesi mi?
Anlasmali bosanmiyor musunuz?
Benimkinde de aynı kızlık soyadım var bu arada boşanma sebebiniz özel değilse neMerhaba hanımlar,
7 aylık evliyim ve kısmetse boşanıyorum. Sebepleri ve sonuçları çok ayrı bir başlığın konusu yalnız öğrenmek istediğim bir durum var.
Müstakbel eski eş kişisi bugün davayı açmış. Bana bir fotoğraf gönderdi. Davacı isminde onun adı yazıyor davalı isminde ise benim. Masraflar şeklinde devam ediyor yazı. Yalnız benim takıldığım davalı kısmında soyismim kızlık soyadım, şu anki soyadım değil yani. Boşanan bir arkadaşım gönderdiği şeyin gerçek olmayabileceğini söyledi bu yüzden.
Başına böyle bir durum gelen var mı?
Canim valla bosver inan kötü bir evlilik yapcana boşan gitsin keşke benimki de anlaşmalı istese o istemyrEvi dün terkettim. Oturup anlaşmak için ağlamalarımın bitmesini bekliyordum ki bugün dava açtığını mesaj atmış. Şu an çekişmeli olarak tarih verebilirler, bir an önce anlaşalım diyor.
Belge gerçek o zaman. Fiziksel ve psikolojik şiddet sorunlarımız maalesef.Benimkinde de aynı kızlık soyadım var bu arada boşanma sebebiniz özel değilse ne
Tamam cani m benimki de aynı hatta çok büyük sorunlar 3 aylıkken dava açtım kendisi korksun şiddet varsa bırak naparsa yapsinBelge gerçek o zaman. Fiziksel ve psikolojik şiddet sorunlarımız maalesef.
Dilekçede şimdiki soyismimi yazmış kendisi ama davanın açıldığına dair masraflar, tanık sayısı gibi bilgilerin olduğu kağıtta kızlık soyismim yazıyor. E-devlete bakayım, evet. Teşekkür ederim. Bu kafa karışıklığında aklıma hiç gelmediE devlet üzerinden hakkınızda açılmış dava olup olmadığın bakabilirsiniz . Eğer dava açmışsa gercekten zaten görülür . Sadece dilekçe vermişse Dilekçede eski soyisminizi yazmışta olabilir .