boşanma

kartal1126

evli mutlu 2 cocuklu
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
1.196
115
363
slm arkadaşlar birşey sormak istiyorum boşanma davası açılmış eş davaya gitmese gitmeden hakim boşayabilirmi

Tabiki bosar hakim adamin keyfine bakacak birinin bosanmak istemesi yeterli Bizim bir komsu vardi kocasi hic durusmaya gitmedi en sonunda hakim bosadi tabii uzun bir zaman gectikten sonra

Dava gerekçesi, çekişmeli mi-anlaşmalı mı, haklı sebepte delil var mı bence bunlar da önemli tek celse de boşayabilir de, 2 yıl da sürebilir

anlaşmalı diye gitmiş imza olmadan dava açmış ister gel ister gelme hakim elinde sonunda boşayacak diyo

Boşar. Geçen kış bir arkadaşım bu şekilde kocasını boşadı. Koca ilk duruşmaya gelmedi. Dava ertelendi. Adam 2. Ye de gelmeyince hakim çat diye boşadı. Ben davada tanıktım. Gözümle gördüm.

Eşiniz mi bu? Boşanmak istiyorsa neden paçasından tutasınız. Yolu açık olsun

Boşanan kim ?
Nickinin altındaki yazıya bakınca başkası diye düşündüm . Eğer esin boşanmak istiyor sen istemiyorsan sebep ne ?

Şuraya konu açıyorsunuz ,yardım bekliyorsunuz fakat iki cümle yazmak zor geliyor .kapı komşun yada arkadaşın değiliz ki olayları bilelim .düzgünce bir konu oluşturursan ,yardımcı olacak birileri çıkar .

eşim boşanmak istiyor g,itmiş dava açmiş benden sogudugunu söylüyor sadece davaya gitmesem ne kadar sürer diye sordum

Siz gitmeden avukatınız sizin adınıza konuşma yetkisine sahiptir zorunlu değilsiniz
Ama boşanmak istemiyorsanız bunu avukatınıza bildirin size bir yol gösterecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…