İçim kor alevlerle yanarken; dışım bir demir leydi. Nasıl davranmalıyım, ne yapmalıyım tavsiye verir misiniz?

her konuda haklısın harika kanıtların var. bırak onlar yana yakıla düşünsün bu dünyada neler ettik yetmedi bi de iftira atıyoruz diye bırak onlar tutuşsun!! sen de hüzün yerine rahatlık özgürlük ve yakında mutluluk hissedeceksin artık güzelliklere odaklan. bir kötüye denk gelmişsin hepsi bu
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Kanıtlarım çok var o yana sıkıntı yok. Sadece bu kötülükler çok ağır geldi. Sadece eski eşime çok zaman ve emek vermişim bu canımı sıkıyor. Sonuçta kadrimi kıymetimi bilen biri olsaydı şimdi evladım vardı anne olmuştum. Bana yaptığı kötülüklerin bedelini inşallah ödeyecek. Annesi bana ezik demişti saygımdan susmustum. Onlara kim ezikmiş çok güzel göstereceğim, bana yaptığı kalleşliklere çok pişman olacak.

Ama eski eşim insan psikolojisini hiç anlamıyormuş. Bence yapacağı en mantıklı şey bana iftira atmak yerine özür dileyip yanlışını kabul etmek olmalıydı. Ama onun yerine iftira atarak yıldırma politikası yapmaya çalıştılar tabi ki başarısız oldular. Ben onun avukatı olsam eski eşime, özür dile ne istiyorsa ver anlaş yoksa bu dava yıllarca sürer derdim. Yapmadı o zaman dava yıllarca sürecek. Tahminen 5 yıl sürer. Yapacak bir şey yok.

İçiniz yanıyor anlıyorum ama insanlara sen şusun, bunu yaptın, yalancısın, sadakatsizsin deyip boş yere sinir krizi geçirmenin kimseye faydası yok. Bir yerde okumuştum, yılana sen yılansın deyince utanıp yılan olmaktan vazgeçmez. Doğası neyse öyle devam eder. Kendinize hakim olamazsınız sadece mahkemede kötü görüneceksiniz. İnşallah en kolay şekilde kurtulursunuz.
Amin teşekkür ederim.
Evet ne yaparsam yapayım pişman olmazlar üstlerine de alınmazlar. Etik değerleri hiç yokmuş. Bakalım hakime karşısında ne iftiralar atacaklar. Sonuna kadar mücadele edeceğim gerekirse 5 yıl sürsün.

Sadece sinirimi kontrol etmem lazım. Bir insan kendini hep haklı görüyorsa sen ne yaparsan yap üstüne alınmaz. Ben kendim için davayı sürdürüyorum. Adalet arayışım var.

Sorularınıza cevap vereyim.
Çok delilim var, vajinismus idi kadınlık yapmadı cinsel ilişki olmadı dediler. Hormon iğneleri, smear testlerine kadar sundum.

Ev işi yapmıyordu, ev pislik götürüyordu, yemek yapmıyordu dediler. Eve her hafta yardımcım geliyordu yazışmaları sundum bir de yardımcım tanık olacak.

Sosyallesmiyordu dediler, gittiğimiz tüm gezilerden en az 25 fotoğraf sundum.

Eski eşim benden çocuk istemiyordu, kadınlara benden çocuk istemediğini anlatmış screenshot sunduk. Kadınlara para da gönderdiği için banka hareketlerini talep edeceğiz, hepsi çıkacak.

Üstüne annesine pasta göndermiştim bana sen annemi öldürmek mi istiyorsun demişti. Bunun üzerine mahkemeye güya ailem şeker hastası dedi. Ailesinin içtiği bira şarap resimleri olan yemek fotoğraflarını sundum.

Çok kanitim var daha kadın dogumcumdan her ay olan tedavi raporlarını isteyeceğiz. Hersey kanıtlı.

Ben aldatıldığımı öğrendim. Benim bildiğimi öğrenip iftiralar ile dava açtı. Ben şoktaydım açamadım sonra da ben açtım. Bende boşanma davası açtım. Sadakatsizlikten.

Evet anlaşmalı teklifiyle geldiler. Ve şartlarımızı kabul etmeyecekler ses seda yok.o günler hüzünlüydüm simdi de biraz öyleyim ama daha çok kendime hüzünlüyüm, çok emek verdim karşılığında hıyanet gördüm yapılan kötülük ağır geldi. Artık bu saatten sonra olmaz. Çok kötülük yapıldı sadece çocuk sahibi olmami engelleyip onun çocuğu olursa diye üzülüyorum. Tahminen şartlarımızı kabul etmeyecekler bende onun şartlarını kabul etmeyeceğim. Bu iş uzayacak 5 yıl vs.

Kendimi sıkarım ama eve gidip kendimi yerim. Orada demir leydi olacağım maksat onlara koz vermemek. Beni kötü göstermek için herseyi yapacaklar. Yapsınlar kanıtları fazla olan benim. Benim elim çok daha güçlü, çünkü ortada ihanet var. Öyle yemek yapmadı kadınlık yapmadı paramı çaldı ( iftira ) diyerek kendini inşallah kurtaramayacak.
Bu kadar kanıtınız varken, eliniz çok güçlüyken değer mi davayı riske atmaya? Belki de buna oynuyorlar, stratejiyi sizin kontrolden çıkmanıza güvenip hazırlandılar. Risk dediğim davayı kaybedersiniz falan değil, hakaret küfür vs olursa size de manevi tazminat çıkabilir. Bizde var mı bilmiyorum ama başka ülkelerde avukatlar müvekkillerini hazırlamak için gerçek olmayan duruşma sahnesi düzenliyorlar. Karşı tarafın sorabileceği en haksız en acımasız en absürt soruları sorup tepkiyi ölçüyorlar, bir bakıma hazırlıyorlar. Spoiler gibi düşünün. Karşı tarafın avukatı size soru sordu diyelim, daha önce bu soruyla karşılaştınız ve avukatınız nasıl cevap vermenizi veya vermemenizi gösterdi. İlk kez karşı taraftan duyup çıldıracağınıza önce sizin avukatınız sorsun size. Ya da yok ben asla sakin kalamam derseniz de doktora danışıp durumunuzu anlatın, duruşma öncesi sakinleştirici alın.

Sakin. Artik bir hukuki dava. Romantik inaan iliskisi ortami degil. Dikkatlice dinleyip avukatiniza yardimci olacak noktalarda uyaracaksiniz. Sonraki celseler icin gozunuzu acik tutacaksiniz. Tum cildirmalarinizi hukuki surec sinrasina saklayin.

Herkese Merhaba,

Daha önce kendimle ilgili tavsiyeler almıştım. Herkese çok teşekkür ederim. Şimdiki konum çok kritik, tavsiyelere ihtiyacım var çünkü birkaç güne hakime karşısına çıkacağım. İlk tanık duruşması olacak.

Eski eşimle çekişmeli boşanma sürecindeyim. Kendisi beni eskort kadınlarla aldattı, üstüne yetmedi kadınlara paralar gönderdi, yetmedi beni o eskort kadınlara kötüledi ve en sonunda ise bana çekişmeli boşanma davası açıp bir insan evladının yapamayacağı iftiralarda bulundu ( hırsız, dolandırıcı, potansiyel katil vs) Akla hayale gelmeyecek kalleşliklere uğradım, defalarca sinir krizleri geçirdim. 1,5 yılı geçti anca kendime geliyorum ama içim hala kor alev gibi yanıyor. Öfkem hala geçmedi.

Bu kalleşlikleri yapan eski eşimle ilk duruşmada yüzyüze geleceğiz. Bir de üstüne eski eşimin anne ve babasını da göreceğim. Onlar ilk duruşmada tanık olarak dinlenecekler.( İlk çekişmeli boşanma davasını eski eşim açtı o yüzden ilk tanıklar kendi anne ve babası olacak. Sonraki duruşmalarda benim tanıklarım dinlenecek.)

Bana ne gibi tavsiyelerde bulunurdunuz? Sinirime hakim olamamaktan korkuyorum. Ben tanık duruşmasına gitmek zorundayım çünkü avukatımın dediğine göre tüm olayları, yaşanan herşeyi bilen olarak orada olmam gerekiyormuş.

Hayatımda ilk defa adliyeye gideceğim çok gerginim. Eski eşimi 1.5 yıldan sonra ilk defa göreceğim. Ne hissedeceğim hiç bilmiyorum. Ya sinirime hakim olamazsam? Ya duygu durumumu stabil tutamazsam?

Eski eşimin yüzüne yaptığı kalleşlikleri, hıyanetleri haykırmak istiyorum. Eski eşime, anne ve babasına siz nasıl Allah korkusu olmayan kalleş insanlarmışsınız demek istiyorum. Bana yaptıkları her kötülük için onlardan hesap sormak istiyorum ama maalesef demir leydi gibi durmak dışında bir şey yapamayacağım gibi görünüyor.

Nasıl davranmalıyım? Ne yapmalıyım? Ne yapmamalıyım? Ne yaparsam aleyhime olur?
Bu süreci yaşamış/ bir yakını yaşamış/ bu süreci bilen herkesin fikrine ihtiyacım var.

Şimdiden hepinize konumu okuyup değerli fikirlerinizi ilettiğiniz için minnetle teşekkürlerimi gönderiyorum.🌺🙏
Konuyla ilgili fikrim yok, geçmiş olsun. Fakat başlığı görünce geldim ve tahmin ettiğim gibi kendini ifade etmeyi bilen, kitap okuyan birisiniz. Başka konularda(sitedeki konuların yüzde 30 40'ı diyebilirim.) Anlatım o kadar dağınık ki okusam da anlamıyorum. Örneğin sadece 2. paragrafta yaşadığınız sorunları öz şekilde çok güzel yazmışsınız. Gereksiz ayrıntılar yok. Birçok kişi sizin sadece 2. Paragrafta anlattığınız sorunları dağınık şekilde 10 dakikalık yazi olarak yazardı ve çoğu kişi neyden bahsettiğini anlamazdı. Bu yazıyı size övgüden çok "anlaşılabilir bir şekilde konu nasil açılır"ı yazınız çok güzel gösterdiği için yazıyorum. Kendi adıma güzel bir şekilde anlattığınız için teşekkür ederim.

2. Olarak kendisini böyle iyi ifade eden birisi bence mahkeme için endişelenmemeli. Ne söyleyeceğiniz hakkında prova için yazabilirsiniz zihninizi toplaması için.

şöyle düşün söyleyeceklerinin karşı tarafta bir anlamı olacak mı? zaten utanacak, anlayacak insanlar yaptıklarını yapmazdı. Bi kulaklarından girip bi kulaklarından çıkacak, mahçup bile olmayacaklar. o yüzden sen de istediğin kadar bağır çağır küfür et rahatlamayacaksın hatta daha çok öfkeleneceksin. Allaha havale et bugün değilse bir gün hakkını onlardan alacak.

Herkese Merhaba,

Daha önce kendimle ilgili tavsiyeler almıştım. Herkese çok teşekkür ederim. Şimdiki konum çok kritik, tavsiyelere ihtiyacım var çünkü birkaç güne hakime karşısına çıkacağım. İlk tanık duruşması olacak.

Eski eşimle çekişmeli boşanma sürecindeyim. Kendisi beni eskort kadınlarla aldattı, üstüne yetmedi kadınlara paralar gönderdi, yetmedi beni o eskort kadınlara kötüledi ve en sonunda ise bana çekişmeli boşanma davası açıp bir insan evladının yapamayacağı iftiralarda bulundu ( hırsız, dolandırıcı, potansiyel katil vs) Akla hayale gelmeyecek kalleşliklere uğradım, defalarca sinir krizleri geçirdim. 1,5 yılı geçti anca kendime geliyorum ama içim hala kor alev gibi yanıyor. Öfkem hala geçmedi.

Bu kalleşlikleri yapan eski eşimle ilk duruşmada yüzyüze geleceğiz. Bir de üstüne eski eşimin anne ve babasını da göreceğim. Onlar ilk duruşmada tanık olarak dinlenecekler.( İlk çekişmeli boşanma davasını eski eşim açtı o yüzden ilk tanıklar kendi anne ve babası olacak. Sonraki duruşmalarda benim tanıklarım dinlenecek.)

Bana ne gibi tavsiyelerde bulunurdunuz? Sinirime hakim olamamaktan korkuyorum. Ben tanık duruşmasına gitmek zorundayım çünkü avukatımın dediğine göre tüm olayları, yaşanan herşeyi bilen olarak orada olmam gerekiyormuş.

Hayatımda ilk defa adliyeye gideceğim çok gerginim. Eski eşimi 1.5 yıldan sonra ilk defa göreceğim. Ne hissedeceğim hiç bilmiyorum. Ya sinirime hakim olamazsam? Ya duygu durumumu stabil tutamazsam?

Eski eşimin yüzüne yaptığı kalleşlikleri, hıyanetleri haykırmak istiyorum. Eski eşime, anne ve babasına siz nasıl Allah korkusu olmayan kalleş insanlarmışsınız demek istiyorum. Bana yaptıkları her kötülük için onlardan hesap sormak istiyorum ama maalesef demir leydi gibi durmak dışında bir şey yapamayacağım gibi görünüyor.

Bu süreci yaşamış/ bir yakını yaşamış/ bu süreci bilen herkesin fikrine ihtiyacım var.

Şimdiden hepinize konumu okuyup değerli fikirlerinizi ilettiğiniz için minnetle teşekkürlerimi gönderiyorum.🌺🙏
Sakin olun,en güzel cevap orada yokmuş gibi davranmak,sakin normal davranın rutin hayatınızda nasıl davranıyorsanız öyle yapın,ne demişler içi soğuyanın savaşı biter....Siz savaşı bitirdiğnizi belli edin o zaten yenilmiş olur,narsistlerin,çirkeflerin en büyük silahı karşısındakini kışkırtarak kendi seviyesine çekmek çünkü sadece o zaman muhattap alınıyorlar,siz o seviyeye inmezseniz zaten yukarıda olursunuz,hayat bu her türlü aksilik başımıza geliyor her zaman olgun soğuk kanlı otokontrollü olmamız bizim faydamıza.

Davanızda haklısınız, lütfen haklı olduğunu konuda haksız duruma düşmeyin.
Bırakın konuşsunlar. Siz delillerinizi sunun ve daha fazla bir şey söylememe gerek yok deyip susun.

Allah yardımcını olsun❤️

Onlar senin muhatabın değil. Onlara cevap verme, karşılık verme tahrik etmek isterler muhtemelen şöyle düşün bu zamana kadar onlarla konuşarak bir şeyler düzeldi mi ya da aa evet haklısın dediler mi, hayır. O yüzden söz hakkı kendine gelene kadar asla konuşma. İçinden siz benim muhatabım değilsiniz benim muhatabım mahkeme diye tekrar et.
karısını eskortla aldatan bir adam.ve ona sahitlik yapacak anası babası düşeceği kadar düşmüşler zaten Bosver debelensinler

Herkese Merhaba,

Öncelikle sizin için zor olsa da sakin kalmalısınız. Evet zor şeyler yaşadınız ama asıl isteğiniz boşanmak ise bu süreci sakin geçirmeniz gerekiyor. Bir tanıdığım önce duruşmalara katılmadı sonra katıldığında ise mahkeme salonunda rezillik çıkardığı için dava reddedildi boşanamadılar. Tekrar başa sarmak zorunda kaldılar. Siz o insanlara ne söylerseniz söyleyin boş siz çektiğiniz acılarla kalacaksınız onlar işledikleri günahla. Allaha havale edin. Bence yaşadıklarınızı tekrar kendinize hatırlatmak yerine uzlaşın bir an önce boşanın ve hayatınızda yeni bir sayfa açın. Zaten 1.5 yıldır uğraşmışsınız kendinizi cezalandırmayın. 5 6 yıl uğraşırım yazmışsınız ama yaptığınızın manası yok bu sadece sizi yoracak. Ayrıca artık süreç bu kadar uzun sürmüyor dava kapanmadığı sürece en fazla 1 yıl sonra mahkeme sizi otomatik boşuyor diye biliyorum. Siz hayatınızı yaşadıkça eski eşiniz yaptıklarının cezasını mutlaka çeker ilahi adalete güvenin.

Doktor tavsiyesi ile basit sakinleştirici takviye alabilirsiniz belki… aslında psikiyatristin vereceği ilaçlar var ama iftira için kullanılır mı avukatınız bilir.

Zona geçirdiğimde bir ilaç vermişti , sinirlenmeden konuşabiliyorum 😏

Allah kolaylık versin, tez zamanda kurtulun inşallah

Dava çekişmeli olduğu için isterseniz gitmezsiniz diye biliyorum, benim de süreç çekişmeli ve avukat istemezsen gelmezsin dedi.Eğer öyleyse boşuna stres olmayın bence

Herkese Merhaba,

çok zor bir durum ama sükunetinizi korumanız gerekiyor. haklıyken haksız duruma düşmemek için lütfen onun sizi zıvanadan çıkarmasına izin vermeyin. durusmaya cok erken gitmeyin, koridorda o şahısla ve ailesiyle yüzyüze ne kadar geç gelirseniz o kadar iyi. kendi aileniz nasıl davranır? o size iftira atınca eğer müdahale edip savunmaya, sinirlenmeyr baslarlar diye düsünüyorsanız belki onları da yanınızda götürmeyin ya da iyice tembihleyin. umarım hayırlısıyla en kısa zamanda kurtulursunuz

Bu kadar delil varken elinizde boşanma davası açmış mıydınız yoksa eşiniz siz her şeyi öğrendikten sonra mı dava açtı ?
Ben sizden eşine deliler gibi aşık olan bir kadın vibe aldım.
Vaktinde boşanmayıp eşi evden gidince emekleriniz aklınıza gelmiş sanırım.
Bu kadar kin öfke bünyenize zarar.
Eger siz bunları öğrenip affetmeye hazır eşinizden bir adım bekleyip göremediyseniz buna müsaade eden sizsiniz bir nevi.
Neden ömrünüzün güzel yıllarını 5-6 sene daha bir adamı boşanma davası süründürmek (!) için harcayasınız. Sürünmeyecek ki..
Hani bu adamı bunca yaptıgı haksızlık için idam etmeyecekler bu adamın da hayatı sizin ümit ettiginiz gibi kararmayacak.
hayatında bir kadın varsa eşim boşanma davasını uzatıyor benim suçum yok diyerek karşı tarafı ya da tarafları ikna edecek.
Tazminat deseniz komik ücretlerle sizi üç evetle gönderecekler.
Ha adam çok zenginse alırsınız da değilse ne verecekler ki ?
Yazık en güzel zamanlarınıza.
Hayatta bizlere zorluk yaşatan insanlara karşı duydugumuz öfke evet çok insani fakat bizden götürüyor inanın.
Çocuklugumu heba eden babama defalarca iyi bir baba olmadıgını söylesem de o inatla bize mükemmel babalık yaptıgına inanmış bir şekilde hayatına devam ediyor :)
Değiştiremiyoruz.
O halde ben kendi hayatımı güzelleştirmekle mükellefim.

Son düzenleme:
Çok kötülük yapıldı sadece çocuk sahibi olmami engelleyip onun çocuğu olursa diye üzülüyorum.
Dünyanın en iyi insanıyla çocuk varken boşanmak mı, yoksa çok kötü bir insan ile çocuk yokken boşanmak mı diye sorsalar, ilkinin daha zor olduğunu söylerdim.
İnanın bir yerde bu öfke , bu duygular bitecek. Nötrleşeceksin. Ancak çocuk olunca, kadın ömrü boyunca yarasını taşıyor, erkek de yoluna bakıyor.
İnanın çok şanslısınız çocuk olmadan boşandığınız için.
Yaşınız da çok ileri değil. Hayatınıza yeni biri girerse çocuk sahibi olma şansınız elbet vardır.

Bir tanıdığım da onları çıplak hayal et demişti, o zaman ciddiye almaz, gerilmezsin demişti
Kesınlikle sozlerını kesmeyın bu hakim karşısında sizin aleyhinize olur kendi avukatınızın da sözünü kesmeyin eklemek istediğiniz bir şey olursa söz hakkı isteyin inşallah hakkınızda hayırlısı olur

Herkese Merhaba,

bu evlilik biteli 1.5 sene olmuş anladığım kadarıyla. çocukta yok sanırım. sizin onların attığı ifitrayla hayatınızdan, karakterinizden, özgürlüğünüzden eksiltme güçleri var mı? yok. bu iftiralar üzerinize yapışsın istiyorsanız ortalığı birbirine katın. potansiyel katil? eminim hakim yüzünüze baktığında potansiyelinizi anlayacaktır. sükut kadar düşmanı deli eden, sakinlik kadar namerde koyan bir şey olamaz. kendinizin en iyi versiyonuyla orada bulunun ve sadece gerekeni, gerekenle konuşun. sizin karşı taraftan bir alacağınız var mı?

Back
X