- 21 Nisan 2021
- 702
- 1.989
- 63
- Konu Sahibi KurtlarlaKosanBilgeKadin
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.her konuda haklısın harika kanıtların var. bırak onlar yana yakıla düşünsün bu dünyada neler ettik yetmedi bi de iftira atıyoruz diye bırak onlar tutuşsun!! sen de hüzün yerine rahatlık özgürlük ve yakında mutluluk hissedeceksin artık güzelliklere odaklan. bir kötüye denk gelmişsin hepsi bu
Kanıtlarım çok var o yana sıkıntı yok. Sadece bu kötülükler çok ağır geldi. Sadece eski eşime çok zaman ve emek vermişim bu canımı sıkıyor. Sonuçta kadrimi kıymetimi bilen biri olsaydı şimdi evladım vardı anne olmuştum. Bana yaptığı kötülüklerin bedelini inşallah ödeyecek. Annesi bana ezik demişti saygımdan susmustum. Onlara kim ezikmiş çok güzel göstereceğim, bana yaptığı kalleşliklere çok pişman olacak.
Ama eski eşim insan psikolojisini hiç anlamıyormuş. Bence yapacağı en mantıklı şey bana iftira atmak yerine özür dileyip yanlışını kabul etmek olmalıydı. Ama onun yerine iftira atarak yıldırma politikası yapmaya çalıştılar tabi ki başarısız oldular. Ben onun avukatı olsam eski eşime, özür dile ne istiyorsa ver anlaş yoksa bu dava yıllarca sürer derdim. Yapmadı o zaman dava yıllarca sürecek. Tahminen 5 yıl sürer. Yapacak bir şey yok.