Boşanma

Pardon bır yerınız mı agrıyor?

keşke öğretilebilen bir şey olsaydı duyarlılık, burda dert olarak yazılanlar okuduğunuz kitaplardan gulmelik pasajlar değil, gerçek insanlar, gerçek kadınlar, gerçek bir ev, gerçek bir zor durum...
emojilerle hayat geçmiyor, bilinse keşke.
neşe bir ihtiyaç tamam ama heralde cenaze evine gidip de birilerine komiklikler yapmıyorsunuzdur.
herşeyin vakti var, keşke öğretilse...

keşke öğretilebilen bir şey olsaydı duyarlılık, burda dert olarak yazılanlar okuduğunuz kitaplardan gulmelik pasajlar değil, gerçek insanlar, gerçek kadınlar, gerçek bir ev, gerçek bir zor durum...
emojilerle hayat geçmiyor, bilinse keşke.
neşe bir ihtiyaç tamam ama heralde cenaze evine gidip de birilerine komiklikler yapmıyorsunuzdur.
herşeyin vakti var, keşke öğretilse...
Bir yerinizin agrıdıgı kesin

boşanma sebebiniz nedir?
neden siz gidecekmişsiniz?
bi kurtulayım da ev onun olsun kafasında bakmayın, eğer boşanmada suclu taraf o ise bi de ödül gibi kurulu ev mi bırakcaksınız?
Ben de aynen sizin gibi düşünüyorum fakat evi ona birakmamanin hukuki yaptırımı nedir merak ettiğin için açtım konuyu

Bu tipler boşanma davasını acmadikca gitmezler evden o kağıdı görecek öyle,ayrıca evi sana bırakmak istemiyor gidecek yeri yok anlaşılan ailesi felan.
Gidecek yeri var başka evleri de fakat kurulu düzen midir derdi, yaşadığımız evi bana bırakmama isteği midir tam anlayamadım

Arkadaşlar selam, bilen birileri vardır burada diye danışmak istedim. Boşanma davası açmak istiyorum fakat eş kişisi evden gitmeye yanaşmıyor, çocukların düzeni bozulmasın diye ben de istemiyorum (ayrıca evi terk de boşanma sebebi olabilir ) . Bu durumun hukuki yaptırımları var midir , ne yapabilirim ?
Evi terk boşanma sebebi evt .. bırak o gitsin sen gidersen maddi birşeyler alamiyorsun

Eğer boşanmayı evliliğin temelinden sarsılmasından açacaksanız aynı evde kalmanız açılan davayı düşürebilir.

Canım önce iyi düşün gerçekten boşanmak istiyor musun? Eşinin evden gitmemesi devamı için bir yol. Taraflardan biri evden çıktı mı geri dönüşü zor oluyor. Biraz yatışın geri dönüşü olmayan bir şey değilse kendinizi dinleyin. Çocuğunuzda varmış gerekirse terapi alın.

Boşanmanın blöfü olmaz bi başladı mi geri dönüşü çok zor. Geri dönüşü olmayan bir sıkıntı yoksa bence konuşmayı deneyin.

Gidecek yeri var başka evleri de fakat kurulu düzen midir derdi, yaşadığımız evi bana bırakmama isteği midir tam anlayamadım
Evi bırakmak isteyebilir yada boşanmak istemiyordur ama iyi olayım diyede ugrasmazlar zor adamı nasıl atican ki gerçekten adam olan çocuğunda var bırak git işte, ama iş ayrılma deyince erkeklerin gozu çocuk felan görmüyor benciller.

Eğer boşanmayı evliliğin temelinden sarsılmasından açacaksanız aynı evde kalmanız açılan davayı düşürebilir.

Canım önce iyi düşün gerçekten boşanmak istiyor musun? Eşinin evden gitmemesi devamı için bir yol. Taraflardan biri evden çıktı mı geri dönüşü zor oluyor. Biraz yatışın geri dönüşü olmayan bir şey değilse kendinizi dinleyin. Çocuğunuzda varmış gerekirse terapi alın.

Boşanmanın blöfü olmaz bi başladı mi geri dönüşü çok zor. Geri dönüşü olmayan bir sıkıntı yoksa bence konuşmayı deneyin.
Uzatmaları oynayan bi evlilikti zaten, yıllardır terapist konusunu da erteliyor, bu evliliğe dair umudum,beklentim,inancım kalmadı.

Ayni suecteyiz sizinle benim iki cocugum var 10-12 yaslarinda yillardir uzatmalari oynuyoruz bizde ama yurumuyor.
Artik cocuklarin yaninda surekli kavga ediyoruz ve inanin gercek bir sebebimiz bile yok kavga etmek icin ama adamin cenesi durmuyor artik dayanamiyacagim isin kotusu ise calismiyor olmam:(
Cocuklar icin suruyor yillardir ama onlarin yaninda da dejenere olduysak.onlar icin devam etmemin bir anlami kalmafi artik

Terapi bile almaya gerek yok bana kalsa delinin teki ona sorsan o da benim icin ayni yorumu yapıyor boyle bir evlilik iste...

Back
X