• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma

Daphne133

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
391
423
23
Kızlar merhaba ilk defa buraya yazıyorum. Ben boşanmak sürecindeyim ama toparlayamıyorum kendine gelemiyorum. Ne insan içine çıkmak istiyorum ne giymek makyaj yapmak falan hiç birsey içimden gelmiyor bir kızım var onun için güçlü olmaya çalışıyorum ama olmuyor bu süreçten geçmiş olan arkadaşlarımız varsa nasıl atlattílar acaba yardım edebilirler mi geçecek mi hiç geçemeyecek gibi geliyor

Elbette geçecek daha her şey çok yeni
Dilerseniz yardım alın yavrumuz en az zararla atlatsin rabbim yardımcınız olsun

Çok sağolun çok zor süreçten geçiyorum çocuğumun yanında belli etmiyorum onunla oyunlar oynamaya çalışıyorum

Bu şekilde hissetmeniz gayet normal ama geçeceğini ve herşeyin düzeleceğini unutmayın.Eğer içinizde devamlı korku sıkıntı gibi hisler varsa psikiyatrdan yardım almanız iyi olur

Sadece biraz zamana ihtiyaciniz var. Ben de bosandim ilk esimden ama cocugum yoktu. Bir gunde karar vermistim bosanmaya,dugun hazirligi yaparken. Etkilendim elbet ama uc gunde kendime gelmistim. Herkesin yasadigi kendine zor,guclu olun, ne mutlu ki bir kiziniz var. O size en yakin arkadas olacak hem simdi hem de buyuyunce ♥️

Evet kızım için ayakta duruyorum herkesin yaşadığı kendine zor bende çok zorluklar çektim çok direndim boşanmamak için kızım için ama olmadı maalesef

çok zor bir süreç 1,5 yıl oldu hala iniş çıkışlarımı yaşıyorum çocugu almaya geldi görmek için yanında bir kızla gelmiş ama kardeşimi yoksa kim bilmiyorum ablam vermişti çocugu maske ile de dolaştıgımız için tanıyamadım emin değilim kardeşimi yoksa başka birimi dedi.çocugu aldı arkaya oturdular gittiler dedi içim bunu duydugundan beri ayrı bir kavruldu

çok zor bir süreç 1,5 yıl oldu hala iniş çıkışlarımı yaşıyorum çocugu almaya geldi görmek için yanında bir kızla gelmiş ama kardeşimi yoksa kim bilmiyorum ablam vermişti çocugu maske ile de dolaştıgımız için tanıyamadım emin değilim kardeşimi yoksa başka birimi dedi.çocugu aldı arkaya oturdular gittiler dedi içim bunu duydugundan beri ayrı bir kavruldu
[/QUOTE]
Çocuk olunca daha da zor oluyor sürekli görüşmek zorunda kalıyorsunuz bende öyleyim görüntülü arama falan yapıp gösteriyoruz severek ayrıldınız herhalde duygular bitmeden ayrılınca çok zor

Çocuk olunca daha da zor oluyor sürekli görüşmek zorunda kalıyorsunuz bende öyleyim görüntülü arama falan yapıp gösteriyoruz severek ayrıldınız herhalde duygular bitmeden ayrılınca çok zor
[/QUOTE]
ben hiç beklemediğim bir anda darbe yedim 1 hafta önce evime çicek gönderen adamın beni aldattıgını otele sevgilisi ile gittigini ögrendim dünya başıma yıkıldı hala sorguluyorum bu nasıl olur diye çünkü çok güveniyordum

ben hiç beklemediğim bir anda darbe yedim 1 hafta önce evime çicek gönderen adamın beni aldattıgını otele sevgilisi ile gittigini ögrendim dünya başıma yıkıldı hala sorguluyorum bu nasıl olur diye çünkü çok güveniyordum
[/QUOTE]
Ahh ya neden boyleler bende yalanlardan dolayı bitti hatta ben devam edelim dedim ama kendisi artık bana güvenin kalmadı dedi size borç ödetmek istemiyorum dedi bitirdi

Ahh ya neden boyleler bende yalanlardan dolayı bitti hatta ben devam edelim dedim ama kendisi artık bana güvenin kalmadı dedi size borç ödetmek istemiyorum dedi bitirdi
[/QUOTE]
emin ol bend ekendi gözlerimle görmesem inanamazdım ama herşey ilahi bir güç mü diyeyeim bilmiyorum tüm deliller bir bir döküldü önüme 1 haftada boşandım ve bu delilleri boşanmadan 15 gun sonra gördüm günü birlik bir kadındı yaptım dedi inanadım ama yine de kalamazdım o evde artık aldım çocugumu çıktım gittim 15 gun sonra herşey önüme geldi allah yardım etti belki de bilmiyorum belki yanında ki hala sevgilisi onuda bilmiyorum dün gece uyku tutmadı uyuayamadım ben bunları haketmedim kusura bakma sana teselli verecegime teselli bekliyorum

emin ol bend ekendi gözlerimle görmesem inanamazdım ama herşey ilahi bir güç mü diyeyeim bilmiyorum tüm deliller bir bir döküldü önüme 1 haftada boşandım ve bu delilleri boşanmadan 15 gun sonra gördüm günü birlik bir kadındı yaptım dedi inanadım ama yine de kalamazdım o evde artık aldım çocugumu çıktım gittim 15 gun sonra herşey önüme geldi allah yardım etti belki de bilmiyorum belki yanında ki hala sevgilisi onuda bilmiyorum dün gece uyku tutmadı uyuayamadım ben bunları haketmedim kusura bakma sana teselli verecegime teselli bekliyorum
[/QUOTE]
Hiç önemli değil çok zor bir süreç ben hala böyle olmasaniydi diyorum hala çıkış yolları arıyorum kendimi yiyip bitiyorum

Hiç önemli değil çok zor bir süreç ben hala böyle olmasaniydi diyorum hala çıkış yolları arıyorum kendimi yiyip bitiyorum
[/QUOTE]
aradan onca süre gecti bende öyleyim bilmiyorum kimse mutluyken ayrılmak istemez yaşattıklarını yaşasınlar inş.He dersenki mutsuzmusun hayır aslında maddiyatım var evimi aldım araba almayı düşünüyorum çocugum saolsun beni hiç baba konusunda üzmüyor o da bu salgını vs bahane edip 2 aydır görmüyordu ama hep görüntülü aradı vs bunlar insanı çok yoruyor tek eksigim bir yol arkadaşı o da olur mu bilmiyorum

İnşallah dediginiz gibi olur ya bazen nefes alamıyorum sürekli iletişim halindeyiz çünkü yavrumuz var

Üzüntünuzü sinirinizi serebstce yasayın, ne kadar rahat bosaltırsaniz icinizi o kadar hızlı biter.

Cocugum gormesin etrafa laf dusmesin diye diye icinize atarsaniz yillar gecer hala temizleyemezsiniz icinizdekileri.

Benm hala bosanma sürecinde söyleyemediğim laflar aklima gelir de pisman olurum. 4 yıl oldu düsünun yani.

Çok üzülmeniz sizi yanıltmasın, dogru mu yapiyorum basarabilecek miyim diye supheye dusmeyin. Gerekirse psikolojik yardm alın.

Hersey geçiyor inanın.

Zaman geçtikçe "nie o kadar uzüldüm "diye degıl "nie o kadar uzun süre üzüldüm" diye pisman olursunuz. En azından benm öyle oldu

Üzüntünuzü sinirinizi serebstce yasayın, ne kadar rahat bosaltırsaniz icinizi o kadar hızlı biter.

Cocugum gormesin etrafa laf dusmesin diye diye icinize atarsaniz yillar gecer hala temizleyemezsiniz icinizdekileri.

Benm hala bosanma sürecinde söyleyemediğim laflar aklima gelir de pisman olurum. 4 yıl oldu düsünun yani.

Çok üzülmeniz sizi yanıltmasın, dogru mu yapiyorum basarabilecek miyim diye supheye dusmeyin. Gerekirse psikolojik yardm alın.

Hersey geçiyor inanın.

Zaman geçtikçe "nie o kadar uzüldüm "diye degıl "nie o kadar uzun süre üzüldüm" diye pisman olursunuz. En azından benm öyle oldu
Biliyorsunuz insanlar dedikoducu üzüntümü yaşamak istiyorum ama bir yandan da bu şey anlatırım on tane katıp birbirlerine anlatırlar diye de korkuyorum onların yanında güçlü mu durmaliyim yoksa bitkin mi bilmiyorum

Bir çocuğunuz varsa daha zordur.
Zamana ihtiyacınız var.
Şimdilik böyle hissetmeniz çok normal.
Çocuğunuzla daha çok zaman geçirin , çalışıyorsanız işinize odaklanın , hobilerinize daha çok zaman ayırın.
Hersey geçecek.
Hiçbir üzüntü kalıcı değildir

Biliyorsunuz insanlar dedikoducu üzüntümü yaşamak istiyorum ama bir yandan da bu şey anlatırım on tane katıp birbirlerine anlatırlar diye de korkuyorum onların yanında güçlü mu durmaliyim yoksa bitkin mi bilmiyorum

"dedikoducular" her zaman bi konu bulurlar onları boşverin.

Güçlü dursan baska bisey derler, bitkin dursan başka? Baskalarinin sozlerini davranislarini kontrol edemezsin.

Kasma kendini nasil icinden geliyorsa o an, oyle davran.

Herkese herseyi anlatma, insaniz tabiki birierine dert yanmak geliyor icimizden , ama abartmayin.

Hatta profesyonel yardım bu konuda en iyisi, seni yargılamadan dinler, seni rahatlatir, arkani döner gidersin, bir daha da gormezsin doktoru.

Es dost akraba öyle olmuyor, anlatıyorsun ve o anlattiklarin sonsuza kadar hafizalarda kaliyor.

Kisiler bilincli sekilde kotu niyetli davranmasa bile bi sekilde seninle ilgli o bilgiler, hatiralar onlarin senle ilgli yargılarina etki ediyor.

Kotu niyetlilerin varligini da asla unutma.

Back
X