• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma.

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Memlekete geldim annemgildeyim. Eşimle gelmeden konuştuk boşanmak için. Buraya gelince ailesi sürekli bulunduğumuz yerde laf yayıyorlar. Çok kalabalıklar. Eşim olacak iğrenç insanda beni araya veriyor. Ve malum kırsal yerlerde bütün suç kadına bulunur sizde biliyorsunuz. Adamın ne kadar iğrenç olduğunu anlatmama gerek yok bence. Bana saygısı olmayan küfürbaz pisliğin teki.. Bu süreçte ne yapmam gerekiyor? Geri dönmek istemiyorum zaten yüz yumaz artık bu evlilik. İnsanlara derdimi anlatmalı mı yoksa susmalı mı.. Millet beni yordu sanki zevk için boşanıyor gibi gösteriyorlar

Zevk için boşanıyor olsanız kime ne? Sizi anlıyorum ama siz şimdi açıklama yaparsanız iş daha da büyüyecek. Susun demiyorum ama kime ne kafasında olun, böyle bir adamdan hayır gelmezmiş zaten size. İnsanlar siz haklı da olsanız haksız da olsanız konuşmak için bir laf bulurlar. Takmamak en iyisi

Zevk için boşanıyor olsanız kime ne? Sizi anlıyorum ama siz şimdi açıklama yaparsanız iş daha da büyüyecek. Susun demiyorum ama kime ne kafasında olun, böyle bir adamdan hayır gelmezmiş zaten size. İnsanlar siz haklı da olsanız haksız da olsanız konuşmak için bir laf bulurlar. Takmamak en iyisi
Doğru söylüyorsunuz ama akrabalar susmuyor burası Avrupa olmuş fln diye laf sokuyorlar. O da kendi suçu üstlenmek istemediği için laf yayıyor sürekli yıpratmaya çalışıyorlar insanı

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Memlekete geldim annemgildeyim. Eşimle gelmeden konuştuk boşanmak için. Buraya gelince ailesi sürekli bulunduğumuz yerde laf yayıyorlar. Çok kalabalıklar. Eşim olacak iğrenç insanda beni araya veriyor. Ve malum kırsal yerlerde bütün suç kadına bulunur sizde biliyorsunuz. Adamın ne kadar iğrenç olduğunu anlatmama gerek yok bence. Bana saygısı olmayan küfürbaz pisliğin teki.. Bu süreçte ne yapmam gerekiyor? Geri dönmek istemiyorum zaten yüz yumaz artık bu evlilik. İnsanlara derdimi anlatmalı mı yoksa susmalı mı.. Millet beni yordu sanki zevk için boşanıyor gibi gösteriyorlar
Mesleğiniz nedir?

O yüzden mi gerçekten? Ya pislikler sinirimi bozdular
Hiç umursamayın kim bilir neler yaşadınız bu kararı alana kadar ve siz bunları yaşarken herkes kendi işine bakıyordu şimdi de kendi işlerine baksınlar. Eşiniz ve eşinizin ailesiyle muhatap olmayın artık. Onlara bir şey anltma görevi sizin değil. Atın meşgule, yapın bol köpüklü bir türk kahvesi, kendi hatrınıza için .

Boyle durumlarda içinizden geldiği gibi davranın yoksa aklınızda kalır bende bosandim bazılarına anlattım baştan sona kadar bazılarına da anlatmadım kime içimden ne geldiyse öyle yaptım sizde öyle yapın.

Hiç umursamayın kim bilir neler yaşadınız bu kararı alana kadar ve siz bunları yaşarken herkes kendi işine bakıyordu şimdi de kendi işlerine baksınlar. Eşiniz ve eşinizin ailesiyle muhatap olmayın artık. Onlara bir şey anltma görevi sizin değil. Atın meşgule, yapın bol köpüklü bir türk kahvesi, kendi hatrınıza için .
Evet yaşadım ve karşımdaki ile olmayacağıno biliyorum onun adam olmayacağından sonuna kadar eminim. Ama bu insanlar ruhumu emiyor beni bitiriyor

İyi niyetli davranıp kuzu kuzu açıklamayın sebeplerinizi... Bu durumlarda direkt ters cevaplar vermek en iyisi diş göstermezseniz etraftaki yırtıcılar size diş geçirmeye çalışır. Vahşi doğada yaşıyoruz malum yırtıcılardan korunmanın en iyi yolu piramidin en üstünde olup hepsini avlayabiliyor olmaktan geçiyor.

Boş vakitlerim de National Geographic izlediğim doğrudur Hakim Bey... 🤣🤣

Hayattan öğrendiğim bir şey varsa insanlara zayıf yönünü aslaa göstermeyeceksin. İlk oradan vuruyorlar çünkü. Eğer onların laflarından rahatsız olduğunuzu hissederlerse daha çok gelirler üstünüze. Zor ama içinizde fırtına bile kopsa umursamaz davranın. Bir süre sonra vazgeçerler.

Peki sizede böyle muamele ettiler mi? Herşeyi abartıyoruz gibi davranıyorlar
Benim olayını bilseniz buraya yazdım dediler ki sen salak mısın boşanmak isteyen sen olmaliydin sonra karar verdim boşandık çoğu kişi beni haklı görürken arada çıkan oldu yok o öyle biri değil başıma birşey gelmiştir neden borç yapsın psikologa gidin falan yaw denedik herşeyi diyorum olmuyor adamın yalandan yere borçlarını odedim affettim bir sene sonra gene aynı şeyi yaptı diyorum kimse beni anlamıyor ama bir iki hafta sonra unutuluyor sende hayatına bakıyorsun zaten okullar açılınca oradan gidersin insanlar da zamanla unutur

Kendini beğenmeyen insan var mi cidden? OnlariOnlarii begeneceksin işin yokta tabiki kendini begeneceksin. Zamanında esimi de beğendim artık sarmiyo bosaniyorum dersin

Back
X