• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma.

Benim olayını bilseniz buraya yazdım dediler ki sen salak mısın boşanmak isteyen sen olmaliydin sonra karar verdim boşandık çoğu kişi beni haklı görürken arada çıkan oldu yok o öyle biri değil başıma birşey gelmiştir neden borç yapsın psikologa gidin falan yaw denedik herşeyi diyorum olmuyor adamın yalandan yere borçlarını odedim affettim bir sene sonra gene aynı şeyi yaptı diyorum kimse beni anlamıyor ama bir iki hafta sonra unutuluyor sende hayatına bakıyorsun zaten okullar açılınca oradan gidersin insanlar da zamanla unutur
Aynen ya diyor ki iki aydır yemek yapmadı diyorum heryer kapalıydı ne yedik diyorum insanlara anlam vermekte zor ya

Öğretmenim ama köye geldim köy hayatını bilirsiniz
Sizin köyde bı değişik mis bizim köyde sormaya çekinirler ha sorsalar da annesine sorarlar, köy köy demissinizde evler ayrı değil mi bı her ev bi avlu icindemi ayrı değil ki evler ,çıkmayın milletin içine lafta duymazsınız,milletin ağzı torba değilki buzesin herkes konuşur,sizde annenize anlatın kocanizin kusurlarını sorarlarsa söyler anneniz ,diğer tarafta suçu varsa milletten ağzının payını alır oturur,emin olun suçu varsa eşinizin lafları güzel yapıştırır millet bidaha ağzını acamaz kimse.

Kendini beğenmeyen insan var mi cidden? OnlariOnlarii begeneceksin işin yokta tabiki kendini begeneceksin. Zamanında esimi de beğendim artık sarmiyo bosaniyorum dersin
Ya yordular gerçekten adam bana zerre saygısı bulunmayan bana zerre tahammülü olmayan insan nefret ettim gerçekten.. Bunu anlamıyorlar suç buluyorlar hala

Sizin köyde bı değişik mis bizim köyde sormaya çekinirler ha sorsalar da annesine sorarlar, köy köy demissinizde evler ayrı değil mi bı her ev bi avlu icindemi ayrı değil ki evler ,çıkmayın milletin içine lafta duymazsınız,milletin ağzı torba değilki buzesin herkes konuşur,sizde annenize anlatın kocanizin kusurlarını sorarlarsa söyler anneniz ,diğer tarafta suçu varsa milletten ağzının payını alır oturur,emin olun suçu varsa eşinizin lafları güzel yapıştırır millet bidaha ağzını acamaz kimse.
Karşı taraf güçlü kalabalık biraz bizim akrabalar da pasif bizi savunmaları fln yok. Aynen her halta yorum yapıyorlar deli ediyor beyinsizler

Aynen ya diyor ki iki aydır yemek yapmadı diyorum heryer kapalıydı ne yedik diyorum insanlara anlam vermekte zor ya
Bak canım insanlar demekki ona inanmak istiyor insanların dedikodu yapmak hoşlarına gider boşver takma he he de geç ben hiç muhattap olmadım annem anlattı herşeyi ve kızıma hiç bir şey sormayın üzülüyor dedi beni kimse ne aradi ne sordu gerekirse senin ailende öyle desin bide bizim arada çocuk vardı yani herkes çocuk için dedi sanki ben çocuğu hiç düşünmüyorum o kadar hatalar yapan adama o yüzden katlandık herhalde ama insanlar işte senden daha iyi düşündüklerini sanarlar

Karşı taraf güçlü kalabalık biraz bizim akrabalar da pasif bizi savunmaları fln yok. Aynen her halta yorum yapıyorlar deli ediyor beyinsizler
En iyisi milletin arasına karışmayın oturun evde kimseyi de eve almayın boş boş konuşmaya devam etsinler,hayat sizin hayatınız duymayın,sizin akrabalarada söyleyin duyduğunu getirip söylemesin size,asıl savunma uğraş mahkemede olacak oraya hazırlayın kendinizi,şimdiden yipratmayin kendinizi

Bak canım insanlar demekki ona inanmak istiyor insanların dedikodu yapmak hoşlarına gider boşver takma he he de geç ben hiç muhattap olmadım annem anlattı herşeyi ve kızıma hiç bir şey sormayın üzülüyor dedi beni kimse ne aradi ne sordu gerekirse senin ailende öyle desin bide bizim arada çocuk vardı yani herkes çocuk için dedi sanki ben çocuğu hiç düşünmüyorum o kadar hatalar yapan adama o yüzden katlandık herhalde ama insanlar işte senden daha iyi düşündüklerini sanarlar
Aynen öyle bi de senin herşeyi abarttığımı düşünüyorlar sinir ediyorlar. Sizin de çocukla zor olmuştur ya düşünüyorum da.. Geçti gitti ama değil mi bu süreç

Nasıl bir zamandayız ne kadar çok boşanma konusu açılıyor yazık
Allah kolaylık versin hakkınızda hayırlısı olsun umarım çocuk yoktur ne diyim

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Memlekete geldim annemgildeyim. Eşimle gelmeden konuştuk boşanmak için. Buraya gelince ailesi sürekli bulunduğumuz yerde laf yayıyorlar. Çok kalabalıklar. Eşim olacak iğrenç insanda beni araya veriyor. Ve malum kırsal yerlerde bütün suç kadına bulunur sizde biliyorsunuz. Adamın ne kadar iğrenç olduğunu anlatmama gerek yok bence. Bana saygısı olmayan küfürbaz pisliğin teki.. Bu süreçte ne yapmam gerekiyor? Geri dönmek istemiyorum zaten yüz yumaz artık bu evlilik. İnsanlara derdimi anlatmalı mı yoksa susmalı mı.. Millet beni yordu sanki zevk için boşanıyor gibi gösteriyorlar
Ne varsa dökün zaten biten bitmis.Neden siz suclu olasiniz ki

Ya yordular gerçekten adam bana zerre saygısı bulunmayan bana zerre tahammülü olmayan insan nefret ettim gerçekten.. Bunu anlamıyorlar suç buluyorlar hala
Benim eşimle de ailesiyle de bir sorunum yok şükür ama eşim kiloyu saldik diyip diyete başlayınca annesibrnim güzel yapamadigimi düşünüp direkt 1 ay burda kaliyosun sana yemek yedircem demişti. Enfes yemek yaparım aslında. Demek istediğim sen suçlu olmasan bile toplum o kadar dedikodu magazin seviyor ki dediklerin de yaptiklarinda umurlarinda değil sadece bildiklerini konuşacaklar..
Aldatmadan dolayi boşanan bir komşumuza hemcinsleri olan diğer komşular rahat battı ne vardi sanki yuvasini yikacak bunun için deyip kadını haksizhaksiz çıkarmışlardı. Takma milleti yoksa karanlık kuyularda bogulursun düşünüp cevap yetistirdikce

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Memlekete geldim annemgildeyim. Eşimle gelmeden konuştuk boşanmak için. Buraya gelince ailesi sürekli bulunduğumuz yerde laf yayıyorlar. Çok kalabalıklar. Eşim olacak iğrenç insanda beni araya veriyor. Ve malum kırsal yerlerde bütün suç kadına bulunur sizde biliyorsunuz. Adamın ne kadar iğrenç olduğunu anlatmama gerek yok bence. Bana saygısı olmayan küfürbaz pisliğin teki.. Bu süreçte ne yapmam gerekiyor? Geri dönmek istemiyorum zaten yüz yumaz artık bu evlilik. İnsanlara derdimi anlatmalı mı yoksa susmalı mı.. Millet beni yordu sanki zevk için boşanıyor gibi gösteriyorlar
Ailenizle özlem giderdiyseniz kendi evinize dönün. Kimseye açıklama yapmaya çalışmayın. İnsanların ön yargısını kıramazsınız. Siz istediğiniz kadar anlatın onlar anlamak istediklerini anlayacak. Malesef vizyonu dar insanların tek derdi başka insanların hayatları. Gelecek sene herşey çoktan unutulmuş olur rahat bir nefes alırsınız.

Ailenizle özlem giderdiyseniz kendi evinize dönün. Kimseye açıklama yapmaya çalışmayın. İnsanların ön yargısını kıramazsınız. Siz istediğiniz kadar anlatın onlar anlamak istediklerini anlayacak. Malesef vizyonu dar insanların tek derdi başka insanların hayatları. Gelecek sene herşey çoktan unutulmuş olur rahat bir nefes alırsınız.
İnşallah ya.. Burda kalmak istemiyorum ama hangi eve döneyim evde hala o adam var çantamdan anahtarı bile almış pislikler

Aynen öyle bi de senin herşeyi abarttığımı düşünüyorlar sinir ediyorlar. Sizin de çocukla zor olmuştur ya düşünüyorum da.. Geçti gitti ama değil mi bu süreç
Çok zor oldu ben hep kızım için acaba mi dedim hep kafamda soru işaretleri ile gezdim aylarca ama şimdi daha iyiyim çok şükür. Ama benim konum baya farklıydı tanı her kesin konusu kendine göre zor ve farklıdır kimse durup dururken yuvasını bozmaz bosanmaz ama insanlar bunu almıyor

İnşallah ya.. Burda kalmak istemiyorum ama hangi eve döneyim evde hala o adam var çantamdan anahtarı bile almış pislikler
Git evini tut. Hem sana da iş olur kafan dağılır. Boşandıktan sonra en güzel aktivite. Valla ben pandemi çıktığı için çok mutlu oldum boşandıktan sonra 😂.

Biraz sabret sonra istedigin yere gidebilirsin
Tayinini alabilirsin
Küçük yerlerde insanların tek isi gücü dedikodu
İnsanların açıklarını bulmak
Bence daha medeni yere tasinin kafaniz rahat olsun
Şahsen ben bosansam bulunduğum yerde durmak istemem daha merkezi biryere gitmek isterim

Back
X