- 18 Ağustos 2020
- 17
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi Cancan4444
Evet elinde iken kolay kolay kiymet bilinmiyor.Öyle de aptal herifler . Önemli olan beraberken kıymet bilmek sonra pişman olsa kaç yazar kendi derdine yansın geçmiş olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet elinde iken kolay kolay kiymet bilinmiyor.Öyle de aptal herifler . Önemli olan beraberken kıymet bilmek sonra pişman olsa kaç yazar kendi derdine yansın geçmiş olsun![]()
Siz beni cok iyi anliyorsunuzdur. Ben 2 aydir boyle degildim bir anda oldu. Cok duygusala bagladim. Sizin este mi cabalamiyor.Tam olarak benim gibisin bende rüyalarımda görüyordum hala bazen görüyorum ama adam istemedikten sonra çabalamadıktan sonra unutmaktan başka ne gelir elden
Dogru diorsunuz gururumu ayajlar altina almayayim. Iyi ki burada konu actim yoksa son kez sarilacaktim. Icimden oyke davranmak geliyir sarilip son kez konusmak.Sen öyle yaparsan o diyecek ki bu beni bırakamaz ya bensiz yapamaz bunu hissettirme o adama . Dim dik duracaksın ki adam korkacak ya .
Çabalamıyor umrunda değilim gibi bide sanki sapıkmışım gibi her yerden engelledi falan bende unutmaya çalışıyorum yoluma bakmaya çalışıyorumSiz beni cok iyi anliyorsunuzdur. Ben 2 aydir boyle degildim bir anda oldu. Cok duygusala bagladim. Sizin este mi cabalamiyor.
Duygusal düşünme artıkDogru diorsunuz gururumu ayajlar altina almayayim. Iyi ki burada konu actim yoksa son kez sarilacaktim. Icimden oyke davranmak geliyir sarilip son kez konusmak.
Değer versen boşamazdım deseydinizUmarim karsima oyle biri cikar. Eski es benim kadar sana deper veren zor bulirsun derdi. Beni dusundupu cok olurdu ama ne zaman ailesi ile gorusse ve sinir kupu gelirdi.
Kendini kusursuz sanan insan tipi işte.. Sen bitirdin sen öyle yaptın sen böyle yaptın.. Değer görmediğimiz insanKata değer verince beklentimizde fazla oluyor haliyle.. Ama sizi hayatından çıkarmış bunu bilin.. Pişman olur olmaz o onun bileceği.. Siz verdiğiniz karardan asla pişman olmayın güvenin olmadığı yerde sevgi zaten olamazBeni en cok uzen bu kadar cabasiz olmasi ve beni ve ailemi her yerden silip gorunce kosarak uzaklasmasi. Gelip ozur dileyip her seyi duzeltecegini soz berse ve cabalasa ben zaten bitirme tataftari değilim. Ama davayu ben actim diye sen yiktin bu yuvayi diyor.
Yaptim aslinda dediklerinizi ilk zamanlar kotu anilar daha baskindi. Simdi kendi kendine niye taktin diyorum. Keske takmasaydin da evliligim guzel olsaydi . Bilerek ailesi psikolojime oynadi evlilikte. Esim de dediklerinibyaparak beni kotu etkiledi.Çok normal tabii, çünkü O özlemle beynin o kötü anları unutturuyor sana, ya da suç bende miydi diye düşünüp kendini suçlamaya çalışıyorsun, yazdıklarını bi daha oku, mesela güzel anları ve kötü anları yazdığın bi kağıt hazırla, bakalım neler yazacaksın oraya.
Zaten oyle diyor suclu sensin diyor hep.O kendisi istemedikçe sen geri adım atsan nolucak gene seni kötü bilecek suçunu anladı geldi demez mi
sana deger veriyor olsa bosannamak icin caba gosterirdi. bunlari sana kendini kotu hissettirmek, seni uzmek icin söylüyor. arkadaslar da söylemiş, girmişsin bir yola, üzülüyorsun, ama zaman herseyin ilacı. kız, ağla, uyu. icinden nasil geliyorsa duygularini oyle yasa ve bu sayfayi kapat. eşin ailesinin sozunden hic cikmayacak, sana laf etmeyi hic birakmayacaklar, önüne bakman en iyisi.Umarim karsima oyle biri cikar. Eski es benim kadar sana deper veren zor bulirsun derdi. Beni dusundupu cok olurdu ama ne zaman ailesi ile gorusse ve sinir kupu gelirdi.
Benimkine kalırsa da çok çabalamış sanki sadece o uğraşmış ben uğraşmamışım suçlasın devam etsin o gelmezse kesinlikle geri adım atma benceZaten oyle diyor suclu sensin diyor hep.
Diyorum ben sana deger vermesem kalkip sana ise gitmeden yemek hazirlamam diyor. Ben de zamninda cok yaptim deger sadece bu degil ailen konu olunca ezme beni arkamda dur onlarin niyeti kotu degil deyip yaptiklarini normallestirme diyorum sana ne yapiyorlar diyor sen takmissin diyor. Kulaklarimla duymasam sana inanirdim dedim.Değer versen boşamazdım deseydiniz
Malesef guvensizligi kendi baslatti durumu duzeltmek yerine de her seye sifre koydu sirf arkamdan donen dolaplari yakalamayayim diye.Kendini kusursuz sanan insan tipi işte.. Sen bitirdin sen öyle yaptın sen böyle yaptın.. Değer görmediğimiz insanKata değer verince beklentimizde fazla oluyor haliyle.. Ama sizi hayatından çıkarmış bunu bilin.. Pişman olur olmaz o onun bileceği.. Siz verdiğiniz karardan asla pişman olmayın güvenin olmadığı yerde sevgi zaten olamaz
Bunlarin ayniaini kendime surekli diyorum ama duygusal bir insanim yapilanlara goz yumuyorum ailem de her evlilikte olur boyle deyince ben mi yanlis yaptim diyorum. Ama ayni evin icine girince yasadiklarimi biliyorum huzur yok .sana deger veriyor olsa bosannamak icin caba gosterirdi. bunlari sana kendini kotu hissettirmek, seni uzmek icin söylüyor. arkadaslar da söylemiş, girmişsin bir yola, üzülüyorsun, ama zaman herseyin ilacı. kız, ağla, uyu. icinden nasil geliyorsa duygularini oyle yasa ve bu sayfayi kapat. eşin ailesinin sozunden hic cikmayacak, sana laf etmeyi hic birakmayacaklar, önüne bakman en iyisi.
Aradığınız cevaplar yazdiklarinizin icinde zaten. Mutsuzsunuz bir kez esiginden dönmüşsünüz degisir umuduyla yeniden esikten donmeye calisiyorsunuz ve karsi tarafin hicbir cabasi yok. Hayat birine feda etmek icin cok kısaymış. Kendinizi düşünün cocugunuzda yok.Arkadaslar merhaba,yeni uye oldum.Calisan bir bayanim cocugum henuz yok.Esimle surejli sorunlar yaşıyorduk.Nisanlilik zamani da benzer sorunlar vardi.esim surekli ailenin lafiyla hareket eder her seyi onlara danisirdi.Ben ilk zamnlar hic sorun etmezdim . Ama zamanla esimin ailesiyle konusmalarini takip ettim ve surekli beni esimle beraber cekistirdiklerini gördüm. Esimin bunu yapmasi beni cok yaraladi.Eskisi gibi esime guvenemez oldum.Evde surejki huzursuzluk vardi esime ben ailesiyle gorustupum halde o bize gelmiyirsa sen de onun ailesine gitme evde bagir karin haddini bildir diyorlardı arkamdan. Esim de laflarindn etkilenir evde huzursuzluk cikarirdi.Zamanla kazandigim paraya arkadaslarima her seye karisir oldu.Cok agir hakarette de bulunur her yaptigimi eleştirirdi.Zamanla cok yiprandim artik ailesi icin bana cok kizar oldu ve pek cok anlatamadipim sey.Bosanma davasi actim ilk kararimdan cok emindim 2 ay gecti dava eylulden sonra gorulecek. Bu aralar cok ozler oldum gozlerim hep onu arar oldu. Ruyakarima da neredeyse her gun giriyor. Ben ne yapacam bilmiyorum yasadipim hayati da cekmek istemiyorum esim de bosanmayalim diye cabalamiyor cunku ayni sorunkardan dolayi yine ayrilmistik.Bosanma sonrasi cok uzuldunuz mu bebim kusana kadar aplamalarim oluyor. Donsun duzelsin istiyorum ama duzelir mi bilmiyorum. Zaten hic bir cabasi da yok ama ven gun gectikce cok ozluyir ve üzülüyorum. Pisman olmak beni cok korkutuyor. Benzer yollardan gecenler neler yasadiniz yol gosterin.
Bak ne güzel söylüyorsun işte.. Geçer hiç üzülme kafanı dağıtıcak şeyler yap.. Yapamadığın aklında kalan ne varsa yapmaya çalış.. zor bi süreç ama emin ol hepsi geçicek.. Allah içine ferahlık versinMalesef guvensizligi kendi baslatti durumu duzeltmek yerine de her seye sifre koydu sirf arkamdan donen dolaplari yakalamayayim diye.
eskiden olurmus her evlilikte, kadin boyun eğermiş, ezilir, mutsuz olur ama caresizlikten de bir sey yapamazmis. simdi oyle degil. simdi inan bana her evlilikte olmuyor. tabi her evliligin farkli sorunlari olabiliyor ama insan birbirini sevince ustesinden gelmek icin caba harcıyor. eşiniz bu cabayi harcamıyor. onun icin emek vermeye, zaman kaybetmeye degmez. vakit cok kıymetli. anlattığın kadarıyla sen yanlis yapmamışsın sana yanlis yapilmis.Bunlarin ayniaini kendime surekli diyorum ama duygusal bir insanim yapilanlara goz yumuyorum ailem de her evlilikte olur boyle deyince ben mi yanlis yaptim diyorum. Ama ayni evin icine girince yasadiklarimi biliyorum huzur yok .
Evwt esim ben cabaladim diyor ilk ayrilijtan sona hercektwn cabaladi bir sure ama sona yine ailevi bir seye tartistik ve bir gun yine dolup evw geldi kavga cikardi sonra duzeltmeye calisti ama hissetrim yaptiklarindan ne zaman aile ile ilgili bir sey olsa bana cok sopuk davranıyor. Aile bunu bildigi icin surekli ince ince doldurdu. Esim hep onlari savundu beni ezdirdi.eskiden olurmus her evlilikte, kadin boyun eğermiş, ezilir, mutsuz olur ama caresizlikten de bir sey yapamazmis. simdi oyle degil. simdi inan bana her evlilikte olmuyor. tabi her evliligin farkli sorunlari olabiliyor ama insan birbirini sevince ustesinden gelmek icin caba harcıyor. eşiniz bu cabayi harcamıyor. onun icin emek vermeye, zaman kaybetmeye degmez. vakit cok kıymetli. anlattığın kadarıyla sen yanlis yapmamışsın sana yanlis yapilmis.