• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma

sulale

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
4
0
1
28
Biz eşimle 3 yıldir evliyiz evlenirken ailemin rızası yoktu, dinlemedim.Evlendim.Daha kına gecesi günü sabaha kadar hem aileler hem biz tartıştık.Tartismalar bitmedi tabiki altınlarımi borç yatiralim diye verdim kumar oynamış .İkimizde çalışıyoruz,ama maddi durumumuz hep sıkışıktı.Sonra hamile kaldım o dönem yeminler etti oynamıyorum diye bu arada bende öfke kontrolsuzlugu var eşimde çok sinirli hamilelik sürecinde de kavga ettik,5 buçuk ayda bebeğimi kaybettim.O dönemde kendi ailem bana sırt döndü .Psikolojim çok bozulmuştu sonra görev yaptigimuz yere gelince birde eşimin hala kumar oynadığını ve kumarda 60 70 bin kaybettiğini öğrendim. Birde yetmemiş benim üstüme kredi çekmiş kredi kartı almış .tam boşanma aşamasına geldik ailesi durdurdu. Sonra tabi bu konu açıldı başka şeyler oldu hep boşanma dilimize gelmeye başladı . Esim kumarı bıraktı ama bu seferde çok rahat yaşamaya başladı. Maddi açıdan bana da sürekli pahalı hediyeler aldı.ben istemiyorum dedikçe aldı.Ben memleketten döndüm, öncesinde de küçük bir tatil yapalım diye plan yapmıştık o parayı da harcamış . Birde üstüne üstlük üste çıkmaya çalışıyor.Bende yumdum gözümü açtım ağzımı senelerin de dolmuslugu ile birde.ustune intihara teşebbüs ettim.esim dedi bitti şu saatten sonra,bende şimdi boşanmayı düşünüyorum hatta gidip direk anlaşmalı olarak bitirmek istiyorum ama nasıl olur sonu,zor atlatır mıyım birde milletini ağzına laf vermemek için memlekette herkese eşimle çok iyi anlaşıyoruz dedim ,.Ben ne yapicam şimdi 😔😔

Biraz uğraşır çokça da üzülürsün ama sonradan kendi hayatına bakar iyi ki dersin. Hayat senin hayatın bırak konuşan konuşsun bir süre sonra susarlar ama senin yaşayacağın tek bir hayatın var onu da heba etmeden zararın neresinden dönülürse kardır düşüncesiyle yoluna bak. Çocuk da yoksa ortada çabuk geçer

Kumar düşkünü adamlar düzelmiyor… Çocuğun olmaması da iyi olmuş. Hakkınızda hayırlı olmuş. Böyle bir adamdan çocuk yapsaydınız daha zor olacaktı her şey. Boşan ardına bile bakma. Elalem ne der diye yaşamıyoruz, bu bizim hayatımız. Biz muhteşem bir görüntü versek de elalem illaki diyecek bir şey buluyor, onlara göre yaşayamayız.

Kumar düşkünü adamlar düzelmiyor… Çocuğun olmaması da iyi olmuş. Hakkınızda hayırlı olmuş. Böyle bir adamdan çocuk yapsaydınız daha zor olacaktı her şey. Boşan ardına bile bakma. Elalem ne der diye yaşamıyoruz, bu bizim hayatımız. Biz muhteşem bir görüntü versek de elalem illaki diyecek bir şey buluyor, onlara göre yaşayamayız.
Bu sefer araya baya giren oldu, hesapları bende açık ama sürekli bu seferde borç alıyor borç veriyor 3 sene oldu diyorum ki bir arabamiz olsun en azından , günlük yaşıyoruz, o öyle oldukça bende benim neyim eksik diyip hırsıma harcamaya başladım. Ama ben bu değilim çok yorgun hissediyorum kendimi artık. Tek sorunum şu ailemle de aram açık tutunacak tek dalım yok belki de bu yüzden bunca sene kopamadim.Ama dün gece gözüm döndü iyice 50 60 tane hap içtim. Sabah yüzüğünü takmış ise gitmiş. Bende gidicem bugün oturup konuşup bitiricem galiba.

Biraz uğraşır çokça da üzülürsün ama sonradan kendi hayatına bakar iyi ki dersin. Hayat senin hayatın bırak konuşan konuşsun bir süre sonra susarlar ama senin yaşayacağın tek bir hayatın var onu da heba etmeden zararın neresinden dönülürse kardır düşüncesiyle yoluna bak. Çocuk da yoksa ortada çabuk geçer
Kendimi su an çok güçsüz hissediyorum.Cok yalnız hissediyorum,o korkutuyor beni ama çok boşanma aşamasından döndük.

Biz eşimle 3 yıldir evliyiz evlenirken ailemin rızası yoktu, dinlemedim.Evlendim.Daha kına gecesi günü sabaha kadar hem aileler hem biz tartıştık.Tartismalar bitmedi tabiki altınlarımi borç yatiralim diye verdim kumar oynamış .İkimizde çalışıyoruz,ama maddi durumumuz hep sıkışıktı.Sonra hamile kaldım o dönem yeminler etti oynamıyorum diye bu arada bende öfke kontrolsuzlugu var eşimde çok sinirli hamilelik sürecinde de kavga ettik,5 buçuk ayda bebeğimi kaybettim.O dönemde kendi ailem bana sırt döndü .Psikolojim çok bozulmuştu sonra görev yaptigimuz yere gelince birde eşimin hala kumar oynadığını ve kumarda 60 70 bin kaybettiğini öğrendim. Birde yetmemiş benim üstüme kredi çekmiş kredi kartı almış .tam boşanma aşamasına geldik ailesi durdurdu. Sonra tabi bu konu açıldı başka şeyler oldu hep boşanma dilimize gelmeye başladı . Esim kumarı bıraktı ama bu seferde çok rahat yaşamaya başladı. Maddi açıdan bana da sürekli pahalı hediyeler aldı.ben istemiyorum dedikçe aldı.Ben memleketten döndüm, öncesinde de küçük bir tatil yapalım diye plan yapmıştık o parayı da harcamış . Birde üstüne üstlük üste çıkmaya çalışıyor.Bende yumdum gözümü açtım ağzımı senelerin de dolmuslugu ile birde.ustune intihara teşebbüs ettim.esim dedi bitti şu saatten sonra,bende şimdi boşanmayı düşünüyorum hatta gidip direk anlaşmalı olarak bitirmek istiyorum ama nasıl olur sonu,zor atlatır mıyım birde milletini ağzına laf vermemek için memlekette herkese eşimle çok iyi anlaşıyoruz dedim ,.Ben ne yapicam şimdi 😔😔
Herkesin ilişkisi leyla mecnun ilişkisi ya. Allah aşkina kendinizi kurtarin. Yaninizda zor gununuzde zerre destegi olmayan insanlari mi dusuneceksiniz? Kolay olmiycak ama olmasi gereken neyse onu yapin

1sene ugrasirsin.yine benden gizli kumar oynamis dersin bitirirsinde milletin payini. umarim adamin bankalara bi dunya borcu cikmaz yoksa seni paran yuzunden bosamaz bosan git hemen

Halen daha eşinize umut bağlıyorsunuz. Hep bir umut bir umut derken 3 sene geçmiş kavgalı gürültülü. Zaten kavga ile başlamış evliliğiniz siz söylüyorsunuz ve kavgalar ile devam ediyor sonrası ise bundan farklı olmayacak kendinizi kandırmayın. Kavga kavga derken çocuğunuzu bile kaybetmişsiniz. Kendi canınızdan bile vazgeçecek hale gelmişsiniz.
Önce kendiniz için yaşayın, maaşınız var. Önce bir psikolog bulun ve kendinizi toparlayın. Bir yandan da bir avukata gidin haklarınızı öğrenin, yolunuzu çizin, boşanın, bir nefes alın, yaşadığınızı anlayın.

Son düzenleme:
Aslında umut bağlanıyorum yalnızlıktan korkuyorum ailemde yanımda değil belki senelerdir beni bu çocukta tutan şey oydu ,yalniz kalma korkusu onun için doğru olan seyler bana savurganlık geliyor ama onun için bana sürpriz yapıyor . Anlaşamıyoruz şimdiye kadar sorunu hep kendi öfkeme bağladım.Yavas yavaş oturmaya başladı işte bir şeyler de .Bu sefer şok noktaya geldim ama yine beni ikna etmesinden korkuyorum.Simdi ki sebep büyük bir şey değildi ama şimdiye kadar olanlar hep aklımda .Korkumda şimdi ayrıldıktan sonra güzel gubleri hatırlamaktan korkuyorum.Boyle bir durumda olan var mı? Bu arada çocuğumu kaybettikten sonra psikoloğa gitmeye başladım hala da gidiyorum.
Halen daha eşinize umut bağlıyorsunuz. Hep bir umut bir umut derken 3 sene geçmiş kavgalı gürültülü. Zaten kavga ile başlamış evliliğiniz siz söylüyorsunuz ve kavgalar ile devam ediyor sonrası ise bundan farklı olmayacak kendinizi kandırmayın. Kavga kavga derken çocuğunuzu bile kaybetmişsiniz. Kendi canınızdan bile vazgeçecek hale gelmişsiniz.
Önce kendiniz için yaşayın, maaşınız var. Önce bir psikolog bulun ve kendinizi toparlayın. Bir yandan da bir avukata gidin haklarınızı öğrenin, yolunuzu çizin, boşanın, bir nefes alın, yaşadığınızı anlayın.
Daki

Boşan, kimseye de hesap verme ..

Cocuk da yokken ayrılıp kendi hayatını kurtarmak en güzeli bana göre.Sizi tutan nedir ki bir imza mı?Cocuğumu 5 aylıkken eşim yüzünden kaybetsem onu affedebilir miydim bilmiyorum..Hem de kumar yüzünden cok zor ,yine de büyük konuşmamak lazım..Bu arada malesef kumar bırakılmıyor cok cok zor hatta bence imkansız..

Boşanmadan önce bi psikiyatriste gidin , dengeniz fazlasıyla bozulmuş . Neden intihara teşebbüs edıyorsunuz ?
Boşanın kurtulun o adamdan kendı hayatınızı niye hiçe sayıyorsunuz . O kim ki onun yüzünden canınıza kıyacaksınız?

Herkese ibret olsun senin gibiler, ailesi karşı çıktığı halde sırf sevdim denilen saçmalıklar yüzünden....

bakın ben de yaklaşık 5 senedir bagımlıyım, bunun bir destek almadan bırakılacagını sanmıyorum eve bazen birkaç ay uzak kalıyorum fakat tamamiyle bırakılma ihtimalı çok çok düşük. bunun bizzat içinde olan biri olarak söylüyorum o adamla devam ederseniz elinizde ne var ne yok gider. çocuk da yok boşanmak için ne bekliyorsunuz? hayatınız boyunca insanlar ne der diye mi yaşayacaksınız onlara göre mi hayatınızda karar alacaksınız

Bir avukat bulup çekilmeli boşanın o adamdan alacağımız maddi haklarınız var, onları alın enayi değilsiniz. Ve böyle kangren olmuş ilişkileri ve adamları defedin!

Aslında umut bağlanıyorum yalnızlıktan korkuyorum ailemde yanımda değil belki senelerdir beni bu çocukta tutan şey oydu ,yalniz kalma korkusu onun için doğru olan seyler bana savurganlık geliyor ama onun için bana sürpriz yapıyor . Anlaşamıyoruz şimdiye kadar sorunu hep kendi öfkeme bağladım.Yavas yavaş oturmaya başladı işte bir şeyler de .Bu sefer şok noktaya geldim ama yine beni ikna etmesinden korkuyorum.Simdi ki sebep büyük bir şey değildi ama şimdiye kadar olanlar hep aklımda .Korkumda şimdi ayrıldıktan sonra güzel gubleri hatırlamaktan korkuyorum.Boyle bir durumda olan var mı? Bu arada çocuğumu kaybettikten sonra psikoloğa gitmeye başladım hala da gidiyorum.

Daki
Kumar belasına bulaşmış adam düzelmez. Hala bahane arıyorsunuz boşanmamak için. Ne demek beni ikna etmesinden korkuyorum? Eşiniz olacak adam dağ gibi borç yapıp ortadan kaybolursa o elalem mi gelip çıkaracak sizi bataktan? Yoksa tam tersi, düşene bir tekme de onlar atıp çekmeseydi boşansaydı mı diyecekler. Elalem için yaşayanlara üzülmüyorum ben.
Ayrıca aileniz en baştan fark etmiş bu adamda bir pislik olduğunu. Yetmemiş yine destek olmuşlar ama siz gidip tekrar barışmışsınız. İnsan kaybettiği çocuğuna acır, hesabını sorar. Psikoloğa gidiyormuşsunuz, ne diyor size aman kaçırma bu üçkağıtçı kocayı bir daha bulamazsın mı diyor?

Kocanız pat diye ölse yalnız kalmayacak mısınız, o zaman ne yapacaksınız? Güzel günleri hatırlamakmış, hangileri onlar? Daha evlendiğiniz gün altınlarınızı alıp kumar oynamış. Sizin adınıza habersiz kredi - kredi kartı çıkartmış. Huzur vermediği için çocuğunuzu bile kaybetmişsiniz.
Borca batmış adamın aldığı lüks pahalı hediyelerden korkun bence. Ben de acımıyorum kendime harcıyorum kafasıyla devam ederseniz gün gelir bedelini de beraber ödersiniz.

Yapmanız ve yapmamanız gerekeni birazdan herkes yazar zaten. Aklınızı başınıza alın. Sizin olay aşk sevgi hikayesi değil. Bağımlı biriyle berabersiniz ve sizi de aşağı çekiyor. Yazık değil mi anne babanıza, doğur büyüt evlensin sonra pisliğin biri yüzünden kendini öldürsün. Gençsiniz ve her zaman herkesin 2. şansı vardır unutmayın.

Back
X