Biz eşimle 3 yıldir evliyiz evlenirken ailemin rızası yoktu, dinlemedim.Evlendim.Daha kına gecesi günü sabaha kadar hem aileler hem biz tartıştık.Tartismalar bitmedi tabiki altınlarımi borç yatiralim diye verdim kumar oynamış .İkimizde çalışıyoruz,ama maddi durumumuz hep sıkışıktı.Sonra hamile kaldım o dönem yeminler etti oynamıyorum diye bu arada bende öfke kontrolsuzlugu var eşimde çok sinirli hamilelik sürecinde de kavga ettik,5 buçuk ayda bebeğimi kaybettim.O dönemde kendi ailem bana sırt döndü .Psikolojim çok bozulmuştu sonra görev yaptigimuz yere gelince birde eşimin hala kumar oynadığını ve kumarda 60 70 bin kaybettiğini öğrendim. Birde yetmemiş benim üstüme kredi çekmiş kredi kartı almış .tam boşanma aşamasına geldik ailesi durdurdu. Sonra tabi bu konu açıldı başka şeyler oldu hep boşanma dilimize gelmeye başladı . Esim kumarı bıraktı ama bu seferde çok rahat yaşamaya başladı. Maddi açıdan bana da sürekli pahalı hediyeler aldı.ben istemiyorum dedikçe aldı.Ben memleketten döndüm, öncesinde de küçük bir tatil yapalım diye plan yapmıştık o parayı da harcamış . Birde üstüne üstlük üste çıkmaya çalışıyor.Bende yumdum gözümü açtım ağzımı senelerin de dolmuslugu ile birde.ustune intihara teşebbüs ettim.esim dedi bitti şu saatten sonra,bende şimdi boşanmayı düşünüyorum hatta gidip direk anlaşmalı olarak bitirmek istiyorum ama nasıl olur sonu,zor atlatır mıyım birde milletini ağzına laf vermemek için memlekette herkese eşimle çok iyi anlaşıyoruz dedim ,.Ben ne yapicam şimdi