Boşanma

grandeeee

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2022
8
0
1
Kocamla az önce tartıştık aldatmasini halâ sindiremediğimi söyledim geneleve arkadaşı istediği için gittiğini ama sarhoş olduğu için kadinin bunu kovduğunu hicbise yapmadan ciktiğini söyledi ağladı zırladı ve gitti. Ben bu psikolojiyi nasil atlatacam hanimlar kendimi suçlu hissediyorum niyeyse ağlayamiyorum içimde öyle tuhaf bi duygu var ki çocuklarım için üzülüyorum sadece ailem boşanmamdan taraf değil asla sıcak bakmiyorlar ve sanki herkes benden nefret edecekmiş gibi hissediyorum. Bu arada çok şükür atandım çalisiyorum kendi parami kazaniyorum ne olur akıl verin rahatlatın beni çok kötüyüm

Manipülasyon tam olarak böyle bir şey olsa gerek.Suçsuz olduğun halde suçlu hissettirilmek.Konuyu tam olarak bilmiyorum ama genelev ziyadesiyle yeterli.

Ekonomik gücünüz var,ne konuda kararsızsınız ki,olamazsınız.Ben forumda çok eskilerden değilim yeniyim ben bile yıldım artık çocuklar için mevcut durum daha vahim demekten.

Ne kendinize ne evlatlarınıza reva görmeyin ya. Ne bileyim anlayamıyorum sınırları olmalı insanın,kırmızı çizgileri,taviz vermeyeceği noktaları olmalı.

Neden bu kadar zayıf duruyorsunuz ki?

Bence boşanın . Eşinizin açıklamaları bile çok saçma . Aileniz boşanmanızdan yana olmayabilir ama atanmışsınız ayakları üzerinde duran bır kadınsınız .
Aldatan affedilmez benım nezdimde çünkü yine yapar , bakın hiç şaşmaz bu . Belki arada istisnalar olabilir .

Alkolü zamaninda dibine kadar içen birisi olarak size soyleyeyim eger esiniz istemese o geneleve gitmezdi. Evet alkol cesaret veriyor ama iradeni butunuyle ortadan kaldirmiyor. Soyledigi yalan bile sizin zekanizi kucumsuyor.
Cocuklar icin demeyin.
Bosanmak istemiyorsaniz sizin tercihiniz. Tercihlerinizin sebebini cocuklariniza yuklemeyin. Ondan sonra cocuklar buyuyunce babanizin nelerini affetim diye basinin etini yiyorsunuz cocuklarin

Geneleve gittiğini kendimi itiraf etti? Arkadaş ne derse yapıyor bu erkeklerde hep suç arkadaslarda zaten. Eğer içinize sinmiyor ve affedemeyeckseniz ekonomik özgürlüğü olan bir bayansiniz yollarinizi ayirirsiniz. Surekli kavga edip tartışma yasayacaksaniz evde çocuklar için daha sakıncalı öyle bir ortamda büyütmeyin onları. İnsaAllah en iyi kararı verirsiniz . Bizim için uzaktan her şey demesi kolay. Siz ölçün, tartin düşünün

Boşanmak için neyi bekliyorsunuz? Daha ne olmalı boşanmak için?
Ekonomik özgürlüğünü eline almış, atanacak kadar iyi bir puan yapmış birisinin bu kararı hala verememesinin tek bir nedeni olabilir ; ciddi derecede manipülasyona maruz kalmak.
Adam hem sapık hem de psikolojik şiddet uyguluyor size

Ne kadınlar gördüm ekonomik gücü çok iyi olan,iyi kazanan,herşeyi olan.Dağ gibi dersin bakınca.Dedikleri şey şu elalem şunu der,bunu diyecekler kesin,millete laf vermeyim.Ne kadar üzücü.

Pınar Altuğ'un bir konuşmasını dinlemiştim.İlk evliliği soruluyor kendisine.Pınar Altuğ diyordu ki sanane diyorum soranlara.Ben evlilik kararı alırken kimse neden evleniyorsun demedi ki...Çok haklı.

Elalem için yaşayıp,komşuya göre giyinip,akrabaya göre oturup,kocaya göre ye.Sonra zor durumda kal.Herkes üç maymunu oynasın.Sen yine komşuya,akrabaya,falana filana yaraşır şekilde kalkmaya çalış.

Düştüysem de kalktıysam da doğruysam da eğriysem de ben benim demeli. O el alem ya takdir eder ya puuu der. Ve inanın ikiside umrumda değil.Aynada gördüğüm kadın bana göz kırpsın yeter.

Siz birinin demesiyle, başka bir erkekle sevişmeye gider misiniz ?
Kabul edilebilir şeyler değil.
Bir de genelevde alkollü insan çoktur bence, kadın reddetmemiştir. Onlar eşinin kullandığı alkolü her gün alıyorlardır belki.

Bak ne güzel kendi paranı kendin kazanıyorsun genelev de çalışan kadın bile istememiş sen neye çekeceksin ki bu adamı aynısını sen yapsan o bunu erkeklik gururu altında kabul eder miydi sanıyorsun?

Bak ne güzel kendi paranı kendin kazanıyorsun genelev de çalışan kadın bile istememiş sen neye çekeceksin ki bu adamı aynısını sen yapsan o bunu erkeklik gururu altında kabul eder miydi sanıyorsun?
Kocası sallıyor.
" Hiç bir şey yaşamadık" ayağına girip, eşinin sorun çıkartmasını engellemeye çalışıyor.

Aileler hiçbir zaman boşanmaya sıcak bakmazlar çünkü aldatmayı normalleştirmişlerdir. '' Her erkek yapar '' kafasındalar. Üzgünüm ama bu gerçek. Aksi halde zaten hemen boşanman için desteklerler. Ve siz neden kendinizi suçlu hissediyorsunuz ki? Bu erkeklerin yaptığı iğrençlikler için artık kendinizde kusur aramaktan, suçlamaktan vazgeçin. Bu karakter meselesi. Pişmanlık duymazlar asla sadece rol yaparlar. Evliliğin devam etmesini isterler zira etrafa karşı adının çıkmasını istemez ve evde ki düzeni, sorumluluğu sağlayan da kadın olduğu için bu düzenin bozulmaması adına ağlayıp zırlayıverirler. Pişmanlık duyacak adam asla bu işe kalkışmaz bunu anlamanız gerek önce. Doyumsuz onlar. Kendi işinizde varmış asla taviz vermeyin ve boşanın lütfen. Benim boşanmamı istemeyen anne babayı dinlemem ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…