Her şey geçer, bu düşünce hem sizde hem çocuğunuzda ömür boyu kalır. Herkes sizden nefret etsin, kızınız güldüğünüzü görsün yeter.kizim 7 yasinda anne niye gülmüyorsun diyor
Bence boşanın . Eşinizin açıklamaları bile çok saçma . Aileniz boşanmanızdan yana olmayabilir ama atanmışsınız ayakları üzerinde duran bır kadınsınız .Kocamla az önce tartıştık aldatmasini halâ sindiremediğimi söyledim geneleve arkadaşı istediği için gittiğini ama sarhoş olduğu için kadinin bunu kovduğunu hicbise yapmadan ciktiğini söyledi ağladı zırladı ve gitti. Ben bu psikolojiyi nasil atlatacam hanimlar kendimi suçlu hissediyorum niyeyse ağlayamiyorum içimde öyle tuhaf bi duygu var ki çocuklarım için üzülüyorum sadece ailem boşanmamdan taraf değil asla sıcak bakmiyorlar ve sanki herkes benden nefret edecekmiş gibi hissediyorum. Bu arada çok şükür atandım çalisiyorum kendi parami kazaniyorum ne olur akıl verin rahatlatın beni çok kötüyüm
Ne kadınlar gördüm ekonomik gücü çok iyi olan,iyi kazanan,herşeyi olan.Dağ gibi dersin bakınca.Dedikleri şey şu elalem şunu der,bunu diyecekler kesin,millete laf vermeyim.Ne kadar üzücü.Kocamla az önce tartıştık aldatmasini halâ sindiremediğimi söyledim geneleve arkadaşı istediği için gittiğini ama sarhoş olduğu için kadinin bunu kovduğunu hicbise yapmadan ciktiğini söyledi ağladı zırladı ve gitti. Ben bu psikolojiyi nasil atlatacam hanimlar kendimi suçlu hissediyorum niyeyse ağlayamiyorum içimde öyle tuhaf bi duygu var ki çocuklarım için üzülüyorum sadece ailem boşanmamdan taraf değil asla sıcak bakmiyorlar ve sanki herkes benden nefret edecekmiş gibi hissediyorum. Bu arada çok şükür atandım çalisiyorum kendi parami kazaniyorum ne olur akıl verin rahatlatın beni çok kötüyüm
Genelev kadını, bir sefere mahsus bile tercih etmemiş bu adamı, siz neden hayat boyu edeceksiniz ki?
Bak ne güzel kendi paranı kendin kazanıyorsun genelev de çalışan kadın bile istememiş sen neye çekeceksin ki bu adamı aynısını sen yapsan o bunu erkeklik gururu altında kabul eder miydi sanıyorsun?Kocamla az önce tartıştık aldatmasini halâ sindiremediğimi söyledim geneleve arkadaşı istediği için gittiğini ama sarhoş olduğu için kadinin bunu kovduğunu hicbise yapmadan ciktiğini söyledi ağladı zırladı ve gitti. Ben bu psikolojiyi nasil atlatacam hanimlar kendimi suçlu hissediyorum niyeyse ağlayamiyorum içimde öyle tuhaf bi duygu var ki çocuklarım için üzülüyorum sadece ailem boşanmamdan taraf değil asla sıcak bakmiyorlar ve sanki herkes benden nefret edecekmiş gibi hissediyorum. Bu arada çok şükür atandım çalisiyorum kendi parami kazaniyorum ne olur akıl verin rahatlatın beni çok kötüyüm
Kocası sallıyor.Bak ne güzel kendi paranı kendin kazanıyorsun genelev de çalışan kadın bile istememiş sen neye çekeceksin ki bu adamı aynısını sen yapsan o bunu erkeklik gururu altında kabul eder miydi sanıyorsun?
Aileler hiçbir zaman boşanmaya sıcak bakmazlar çünkü aldatmayı normalleştirmişlerdir. '' Her erkek yapar '' kafasındalar. Üzgünüm ama bu gerçek. Aksi halde zaten hemen boşanman için desteklerler. Ve siz neden kendinizi suçlu hissediyorsunuz ki? Bu erkeklerin yaptığı iğrençlikler için artık kendinizde kusur aramaktan, suçlamaktan vazgeçin. Bu karakter meselesi. Pişmanlık duymazlar asla sadece rol yaparlar. Evliliğin devam etmesini isterler zira etrafa karşı adının çıkmasını istemez ve evde ki düzeni, sorumluluğu sağlayan da kadın olduğu için bu düzenin bozulmaması adına ağlayıp zırlayıverirler. Pişmanlık duyacak adam asla bu işe kalkışmaz bunu anlamanız gerek önce. Doyumsuz onlar. Kendi işinizde varmış asla taviz vermeyin ve boşanın lütfen. Benim boşanmamı istemeyen anne babayı dinlemem ben.Kocamla az önce tartıştık aldatmasini halâ sindiremediğimi söyledim geneleve arkadaşı istediği için gittiğini ama sarhoş olduğu için kadinin bunu kovduğunu hicbise yapmadan ciktiğini söyledi ağladı zırladı ve gitti. Ben bu psikolojiyi nasil atlatacam hanimlar kendimi suçlu hissediyorum niyeyse ağlayamiyorum içimde öyle tuhaf bi duygu var ki çocuklarım için üzülüyorum sadece ailem boşanmamdan taraf değil asla sıcak bakmiyorlar ve sanki herkes benden nefret edecekmiş gibi hissediyorum. Bu arada çok şükür atandım çalisiyorum kendi parami kazaniyorum ne olur akıl verin rahatlatın beni çok kötüyüm
Boşa uğraşıyor kadınlar daha gururludur aldatılmayı kendilerine yediremezlerKocası sallıyor.
" Hiç bir şey yaşamadık" ayağına girip, eşinin sorun çıkartmasını engellemeye çalışıyor.
Konu sahibi boşanmayı düşünmüyor gibi geldi bana.Boşa uğraşıyor kadınlar daha gururludur aldatılmayı kendilerine yediremezler
Şimdi olmazsa bir süre sonra yine aldatılacak bunu bir kere yapan bir daha yapar demekki sevmiyor insan eşini sevse başka biriyle birlikte olmayı midesi kaldırmazKonu sahibi boşanmayı düşünmüyor gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?