• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

Devletin verdiği eğitim haftada iki ders değil hanımefendi. 2 gün. Ayrıca o eğitimin maddi durumla ilgisi yok, her çocuğa veriliyor. Hangi doktor rapor çıkarmayın dedi? Bunu söyleyebilecek bir doktor olduğunu sanmıyorum ben. Emin misiniz doktora götürdüğünüzden?
Evet çok eminim hanfendi götürdüğüm dr larda prof. 2 gün derken ? Tüm gün mü veriliyor hanımefendi bu dersler .Ben neyin ne olduğunu gayet içinde olan biri olarak çok çok iyi biliyorum.çocukta belirtiler kalktığı sınavı kazandığı halde geçmişte içtiği bir ilacın yada kalkmayan rapor yüzünden kararan hayatları biliyorum.o güzel düşüncelerinizi kendinize saklayın.Ben çocugum için en iyisini yapmaya çalısıyorum

Merhabalar 2 tane bebeğim var teki otizmli ve eğitime gidemiyor babaları 4 aydır maddi manevi arayıp sormuyor ,belki döner düzelir diye bekledim ama yok .boşanma davası açıcam ama oda çözüm değil çok komik nafakalar veriliyor.Lütfen hiçbiriniz kınamayın ben döndürmek için büyü olmayan içinde enerji vs bi hocayla görüştüm ama sonuç hüsran .Bana önerebileceğiniz şeyler var mı çaresizlikten yazıyorum lütfen yargılamadan sadece çözüm üretin
Enerji ne enerji icecegi mi

Adam size nafaka bile vermek istemiyor, çocuğun sorumluluğunu kabullenmiyor. Adam dönsün istiyorum ne demek? Çocuğunu kabullenemeyen adam ne olacakta dönecek ailesine sahip çıkacak?

Çıkın şu kafadan ya, her yolu denemişsin büyü bile yaptırmışsın. Daha ne yapacaksın? Biz mi yazalım adama eve dön diye? Adam tutun dövdürün bir de isterseniz(!)
Gerçekten çok garipsiniz. Ayrıca büyüye iniyorsunuz Allah inancınız vardır, ne kadar günah olduğunu da biliyorsunuzdur. Allah gözlerinizi açsın ne diyeyim size, zaten herkes denmesi gerekenleri demiş ama sizin umurunuzda değil.
Kendinize dürüst olun, koca peşine değil çocuk peşine dolanın

Adam size nafaka bile vermek istemiyor, çocuğun sorumluluğunu kabullenmiyor. Adam dönsün istiyorum ne demek? Çocuğunu kabullenemeyen adam ne olacakta dönecek ailesine sahip çıkacak?

Çıkın şu kafadan ya, her yolu denemişsin büyü bile yaptırmışsın. Daha ne yapacaksın? Biz mi yazalım adama eve dön diye? Adam tutun dövdürün bir de isterseniz(!)
Gerçekten çok garipsiniz. Ayrıca büyüye iniyorsunuz Allah inancınız vardır, ne kadar günah olduğunu da biliyorsunuzdur. Allah gözlerinizi açsın ne diyeyim size, zaten herkes denmesi gerekenleri demiş ama sizin umurunuzda değil.
Kendinize dürüst olun, koca peşine değil çocuk peşine dolanın
Dalga mı geçiyorsunuz siz ya ne büyüsü büyü yaptıracak olsam buraya mı yazarım enerji çalısmalarından faydalanan var mı dedim bende yeni duydum bunu zaten .salak salak yorumunuzu kendinize saklayın .gitmeden önce bakıyodu eve şuan bakmıyor ve bende zaten boşanmak için talepte bulundum kabul etmedi çekişmeli de de çok düşük paralar veriliyor benim kirama mı neye yetecek.dalga gecer gibi yorum yapacaksanız hiç yapmayın derdim zaten çocuğum çocuğum olmasa o adamla ne işim olur benim niye dönmek istiyim.sanki yanımdaymıs gibi koca derdine düşmüş diyorsunuz

4 aydir kim ödüyo ev kirasini?
Ne meraklısınız ya zaten zar zor geçindiğimi belirtiyorum ailem destek oluyo diyorum .can sıkıntısından geldiniz sanırım buraya yoruma yargılamadan bilginiz varsa belirtin dedim yok enerji içeceğimi o mu bu mu nasıl insanlarsınız siz

Ben sizi anladım ama siz şu an içinde bulunduğunuz duruma dışarıdan bakamıyorsunuz, forumda otizmle ilgili bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlar zaten yazmışlar, öncelikle o raporu alın, en azından devletin verdiği iki günlük eğitimden faydalansın çocuk. Siz gelecekteki mesleğinden endişe edip rapor almıyorsunuz ama bu şekilde zaten o mesleklere erişimi imkansız olacak. Siz şu an borç öderken en azından devletin verdiği imkanı kaçırmasın çocuğunuz, eliniz rahatlayınca daha ekstra neler yapılması gerekiyorsa yaparsınız zaten ama bu işte zaman önemli, artık harekete geçmeniz lazım. Eşim geri dönsün düzen devam etsin en azından çocuklar meydana çıkar diye düşünüyorsunuz ama eşinizin böyle düşünmediği belli. İki minik yavrusunun ne yaptığını ne yediğini, nerede nasıl yaşadığını düşünmeyen p.... ten zaten insan olmaz, ondan insaf beklemeyi bırakın artık.

Çocuğun raporunu alın, davanızı açın, ona göre de nafakınızı talep edin. Şartlarını zorlayın, onu harekete geçmeye mecbur bırakın, üstlendiğiniz borçlar konusunda da baskı yapın. Anladım çok yıpranmışsınız, yorulmuşsunuz ama şimdi pes edecek zaman değil. Biraz ailenizden destek alarak, nafaka, devlet yardımı vs... ile bir şekilde hayatınızı kuracaksınız, siz o yola çıkın Allah kolaylığını veriyor. Benim annem hiç bir geliri ve sosyal güvencesi, nafakası vs olmadan biri hasta dört çocukla boşanmış bir kadındır. Başarmak imkansız değil yani biraz toparlanmanız lazım. Bu adamdan bir halt olmaz, sorumlulukta taşımaz, boşa vakit kaybetmeyin
Teşekkür ederim

Allah yardımcın olsun canım
Allah o adamida bildiği gibi yapsın çocuklarının hakkını yanına birakmasın
Bol bol dua et evde ayet aç yüksek sesle
Annen bakabiliyorsa çocuklara baksın sende dimdik ayakta dur çocukların için en azından duşun çocugun birkaç yıl sonra inşallah iyilesecek ve yükün hafifleyecek
Bı bakmışsın dünya iyisi bı adam çıkmış karşına çocuklarıni çocukları gören herşeyi unutursun inşallah
O adamida Allah'a havale et mutlu olamaz insallah alabildigin kadar al nafaka yoluna bak altının varsa onuda al
Allah sabredenlerle beraberdir♥️
Allah razı olsun ❤️

Dalga mı geçiyorsunuz siz ya ne büyüsü büyü yaptıracak olsam buraya mı yazarım enerji çalısmalarından faydalanan var mı dedim bende yeni duydum bunu zaten .salak salak yorumunuzu kendinize saklayın .gitmeden önce bakıyodu eve şuan bakmıyor ve bende zaten boşanmak için talepte bulundum kabul etmedi çekişmeli de de çok düşük paralar veriliyor benim kirama mı neye yetecek.dalga gecer gibi yorum yapacaksanız hiç yapmayın derdim zaten çocuğum çocuğum olmasa o adamla ne işim olur benim niye dönmek istiyim.sanki yanımdaymıs gibi koca derdine düşmüş diyorsunuz
Adam boşanmayı size dönmek için değil, para vermemek için kabul etmiyor siz iyi misiniz?
İyi ne fark eder ha büyü. Enerjiye inanıyorsan o da başkasının hakkına girmek olmuyor muö? Napıyordun enerjide? Kendine yönelip, ışık görüp eşim geri gelsin diye imgeleme mi yapıyordun? Her türlü inanıyorsan kişi hakkına girmek oluyor bu.
Öyle böyle boşanacaksın. Benim annemde boşandı çok komik rakama nafaka verildi. Öyle böyle büyüttü bizi. O nafaka da verilmedi.
Adam eve gelmiyorsa napacaksınız ya? Neden bu kadar mantıksız bir insansınız. Adam eve gelmiyor EVE. boşanmayı kabul etmiyor NAFAKA vermemek için. Neyini anlamıyorsunuz siz bunun acaba.
Bu ne bencillik ya, uzaktan bile sadece yapacağı tek şey olan para göndermeyi yapmıyor da adam evinize gelip size kol kanat mı gerecek? Uyanın şu rüyadan.

Allah yardımcın olsun canım
Allah o adamida bildiği gibi yapsın çocuklarının hakkını yanına birakmasın
Bol bol dua et evde ayet aç yüksek sesle
Annen bakabiliyorsa çocuklara baksın sende dimdik ayakta dur çocukların için en azından duşun çocugun birkaç yıl sonra inşallah iyilesecek ve yükün hafifleyecek
Bı bakmışsın dünya iyisi bı adam çıkmış karşına çocuklarıni çocukları gören herşeyi unutursun inşallah
O adamida Allah'a havale et mutlu olamaz insallah alabildigin kadar al nafaka yoluna bak altının varsa onuda al
Allah sabredenlerle beraberdir♥️
🤲❤️

Merhabalar 2 tane bebeğim var teki otizmli ve eğitime gidemiyor babaları 4 aydır maddi manevi arayıp sormuyor ,belki döner düzelir diye bekledim ama yok .boşanma davası açıcam ama oda çözüm değil çok komik nafakalar veriliyor.Lütfen hiçbiriniz kınamayın ben döndürmek için büyü olmayan içinde enerji vs bi hocayla görüştüm ama sonuç hüsran .Bana önerebileceğiniz şeyler var mı çaresizlikten yazıyorum lütfen yargılamadan sadece çözüm üretin
Bosanma davasi ac avukat tut.istedigin nafakayi almaya calis.enerjiyle filan olmaz bu isler aranizdaki enerji bitmis.bosan yasal tum haklarini al ve onune bak.bence bu donsun caban seni cok yorar bosaninca en azindan onunu gorursun.

Back
X