• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

Elfida0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2025
2
1
1
31
Arkadaşlar düğünden birkaç gün önce nikahım kıyıldı fakat sonra tam düğün günü iş bozuldu düğün iptal oldu, beraber yaşamadık cinsellik yaşanmadı vs. Fakat nikah iptali yapılmıyor anlaşmalı boşanma olacak 1 yıl dolunca.fakat kendimi konumlandıramıyorum evlenmiş bir kadınım desem bu bana haksızlık gibi geliyor, evlenmedim desem bu da eğreti duruyor bunun doğrusu dışardan bakınca nedir toplum açısından nasıl durduğu konusunda objektif fikirlerinizi alabilir miyim? Bana kalsa fiilen bir evlilik birliği yaşanmadı ve içim rahat bir şekilde düğünü iptal olan bir kızım öyle hissediyorum ama insan yine de toplumun düşüncesini merak ediyor.

Nikahın kıyılmış ise evlenmiş oluyorsunuz, toplumun ne düşündüğü bence çok önemli değil, önemli olan sizin güçlü durabilmeniz, elaleme göre yaşamayalım...

İptal için belli başlı birkaç madde var bizim durumumuz ona uymuyor boşanma şeklinde ayrılabiliyoruz

Arkadaşlar düğünden birkaç gün önce nikahım kıyıldı fakat sonra tam düğün günü iş bozuldu düğün iptal oldu, beraber yaşamadık cinsellik yaşanmadı vs. Fakat nikah iptali yapılmıyor anlaşmalı boşanma olacak 1 yıl dolunca.fakat kendimi konumlandıramıyorum evlenmiş bir kadınım desem bu bana haksızlık gibi geliyor, evlenmedim desem bu da eğreti duruyor bunun doğrusu dışardan bakınca nedir toplum açısından nasıl durduğu konusunda objektif fikirlerinizi alabilir miyim? Bana kalsa fiilen bir evlilik birliği yaşanmadı ve içim rahat bir şekilde düğünü iptal olan bir kızım öyle hissediyorum ama insan yine de toplumun düşüncesini merak ediyor.
Sen millete ne bakıyorsun ki? İnsanlar her zaman yorum yapacak bir şey bulur.

Evlenmişti olabilirsin olmaya bilirsinde
Ama evlisin düğünü olmayan nikahı olan evli bir kadın ay kızsın
Ay aman of Karadeniz fıkrası gibi

Millet konuşacak bir şey mutlaka bulur :)
3gün konuşulur sonra da unutulur
Önemli olan senin ne hissetiğin..

Soran olursa nikah oldu da düğünden önce döndük deyin. Bizim muhteşem toplum zaten düğüne kadar birliktelik olduğu ihtimalini akıllarına bile getirmediği için, en bakire siz kalacaksınız,😘

Çevreniz zaten şahit olmuştur kime neyin açıklamasını yapacaksınız ki bu durumda ? Hani toplum baskısı olacak bi durumda değilsiniz öyle olsa bile kime ne? evlilik birliğinin özü olan hiçbir deneyimi yaşamamışsınız. Bu yüzden kendinizi “evlenmiş bir kadın” gibi hissetmemeniz çok doğal ve haklı bir duygu.
o bölümü hiç yaşanmamış gibi, sadece bir hukuki kayıt oluşmuş öyle düşünün önemli olan sizin bu durumu nasıl tanımladığınız, duygusal sağlığınız toplumun düşüncesini düşünmeyin

Ben sizi anlıyorum. Evlilik adına hiç bir şey olmamış ama insanlar evlenmiş boşanmış olarak bakacak gerçekten sinir bozucu bir durum. Ama yapacak bir şey yok. Takmayın insanların ne diyeceğini.

Nikah iptali nedir yaaa
Baya bildiğiniz evlisiniz işte devlet kanununda
sadece boşanma olacak o kadar
Millete de neyin açıklaması olacak ki bırak ne düşünüyorsa düşünsünler çokda tın yani

İnsanlar hep konuşur.
Mutlu bi evliliğiniz de olsa, mutsuz bi evliliğiniz de olsa ve hatta evli olmasanız da konuşur.

O yüzden şuan yaşadığınız şeyin ne olduğunu sorgulamaktansa, kendi hayatınızla ilgili yeni planlar yapmak daha doğru bi seçenek olur sizin için.

İnsanlar ne der diye düşünmeyi bıraktığınız zaman huzur bulursunuz.
Bu da dipnot.

İki tanıkla bir yıl beklemeden çekişmeli boşanma açın ve kabul edin davayı karışıklıklı, hemen boşanin. Sorunuza gelecek olursak da benim yaşadığım bölgede asıl olan düğündur nikahın kıyilip kiyilmadigini kimse takmaz ve bilmez de önemli olan baba evinden teli duvaklı çıkılıp cikilmadigi.

İleride hayatınıza girecek olan insana anlatırsınız durumu diğerleri nasıl bilmek istiyorsa öyle bilsin.kendini üzmeyin hakkınızda hayirlisi olsun

Back
X