• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

Benimde kısa süren evliliğim oldu. Ailem arkamdaydi, yengemin hakaretlerinden kendi ayaklarimla gitmeyi bile düşündüm, sevmiyordum , boşanmak istiyordum ama toplum baskısı işte. Sen kendini nasıl tanimlarsan öyle oluyor. Yengem şu an bütün büyük konuştuklarını yaşıyor. Ve çocuk yoksa bekar muamelesini goruyorsun. Ben söylüyorum evlendim diye baştan.
Ama hazır olmadigim için ben redeediyorum. Açık ol baştan konuş istemeyen olursada saygı duy. Yengem dul muhabbeti çok yapıyordu, şu an oğluna evlenmiş ayrılmış bir kızı istiyor, çok evlendirmek istiyor ama kız istemiyor. Bende sen gibiydim hatta buraya da yazmıştım. Sen kendi degerini bildikten sonra sorun olmaz. Artık toplum eskisi gibi değil. Eski şahıs ailen senin arkanda durarak sana kötülük yapıyor diyordu. Boşver, şimdi düşünüyorum da onunla evli kalacağıma bekar dururum daha iyi. Olmuyacaksa baştan kurtulduk zamanla anlıyorsun.

Back