eşiniz ne düşünüyor bu konu hakkında sadece kayınvalide ve görümceniz yüzünden mi ayrılmak istiyorsunuz yoksa eşinizin de payı var mı ?Merhaba. Kısaca kaynanam ve görümcem yüzünden boşanmaya karar verdim. İnanılmaz haksızlıklara uğradım canım yanıyor. Bu sebepten boşanan ve kendisiyle çocuğuna güzel bir hayat kurabilen güçlü hikyelere ihtiyacım var. Bir de bu konuda güçlü avukat önerilerine. Türkiye'deyim şu anda normalde Almanya'da yaşıyorum. B özel durumdan dolayı buna hakim olabilen, yurtdışında boşanıp güçlü durabilen hikayelere ihtiyacım var. Dileyen özel mesajdan da iletişim kurabilir. Sabaha kadar uyuyamadım umarım yardımcı olabilecek birilerine ulaşabilirim.
Umarım benim de aklımda sadece bunlar var maalesef çok fazla çevrem yok. Güvenebileceğim insan sayısı çok az. Ailem olsaydı orada bu kadar dert etmezdim. Ama her zorlukla bir kolaylık vardırAlmanya'da maddi zorluk cekmezsın.
Komşu dedikodusuna da maruz kalmazsın.
Kendinin ve çocuğunun duzenını kırarsan sıkıntın olmaz.
Gönül yorgunlugun olur onun tek ilacı zaman.
Ben bosansam en çok takılacagım şey çocuk hasta olsa kım bakacak okuldan kım alır o an ısım olursa gibi en çok bunları düşünürdüm.
Aıle ya da tanıdık birileri varsa daha kolay olur.
Şu kesin kı Türkiye de boş anmaktan orada boşanmak daha iyidir.
Cahıl cahıl konuşup kafa utuleyen insanlar olmazsa daha kolay atlatırsınız.
Yani bu konuşmaları defalarca yaptım ama göz göre göre eşime atılmış bana karşı dolduran mesajlara bu ne dediğimde yalnız bırakıldım. Ömür boyu anne abla mobbingi yiyeceğim ve eşimin asla yanımda durmayacağını gördüm. Çocuk için sözde ölüyor ama klasik vicdan rahatlatma çabaları. Sorumluluktan kaçıyorPeki ya eşiniz ? Yani kaynana ve görümce için sizin birbirinizi bırakmanıza değecek mi oda bu yolda hep karşınızda mıydı hiç yanınız da olmadı mı ? Eğer eşinizle aranız iyiyse eşinizin size saygisizligi yoksa, ailesi çok saygısız ve eşiniz bunun karşısında duramıyorsa alın eşinizi karşınıza güzel güzel konuşun Çünkü gerçekten bazı aileler o kadar çok arsız oluyor ki artık adamlar da tükeniyor . İçini bilemem tabi hiç eşinizden bahsetmediğiniz için sormak istedim .
çocuğunuz için kendi ailesini silebilme olasılığından bahsedin kabul ederse tekrar deneyin etmezse de bu saatten sonra artık sadece kendinizi ve çocuğunuzu düşünün evet sancılı bir dönem olabilir ama emin olun bir son olmayacak hayat bir şekilde akmaya devam etmek zorunda çünkü ve günün sonunda başardığınızı gördüğünüzde siz bile kendinizi şaşıracaksınız çocuğunuzun gurur duyduğu bir anne olacaksınız
Çok bir olay yok evlendiğimden beri süregelen klasik kaynana görümce terörü ve denge kuramayan gerçekleri göremeyen asalak bir eş. Klasik boşanma sebebi yani. Bu şekilde boşanıp özellikle çocuğuna yetebilen, ayakları üstünde durabilen güçlü hikayelere ihtiyacım olduğu için konuyu açtım.Olay nedir anlatsanız
Olay sadece onlardan ibaret. Birbirimizi seviyoruz ama inanılmaz bir doldurma mobbing kötüleme var bana karşı. En sonunda seçim seviyesine getirdiler. Bir buçuk senedir görüşmedim. Annesi büyücülere gidiyor ne zaman boşanacak diye. Öyle bir kadıneşiniz ne düşünüyor bu konu hakkında sadece kayınvalide ve görümceniz yüzünden mi ayrılmak istiyorsunuz yoksa eşinizin de payı var mı ?
olay sadece görümce ve kaynanadan ibaretmiş gibi bahsetmişsiniz
eşiniz durumun farkında mı ?Olay sadece onlardan ibaret. Birbirimizi seviyoruz ama inanılmaz bir doldurma mobbing kötüleme var bana karşı. En sonunda seçim seviyesine getirdiler. Bir buçuk senedir görüşmedim. Annesi büyücülere gidiyor ne zaman boşanacak diye. Öyle bir kadın
Bunları konuştuk direkt yüzüme seçimimi yaptım seni seviyorum ama onları istiyorum dedi. Ben de bunu sindiremem. Çocuğumuz bile o kadar kıymetli değilmiş aldığı akıllarla bu noktaya geldi.eşiniz durumun farkında mı ?
erkekler bazen bazı şeyleri görmek ve anlamak konusunda yetersizler.
ayrıca yuvanızı bozmak isteyen eşinizin ailesi ise eşiniz bu konuda bir tercih yapmalı bunu da ona söyleyin.
yok kabul etmez ise o zaman ben tercih yapıyorum deyip boşanın.
Çocuğum 14 aylık uzaktan çalıştığım bir işim vardı part time ama şimdi iş araştırıyorum ben tam zamanlı bir işe girene kadar maddi imkan sağlayacak çünkü çocuğumuz var. Daha sonra çocuk için devamı olacak şu an iş araştırıyorum bir anda böyle bir döneme girildiği için de sudan çıkmış balık gibiyimAlmanyada isiniz var mi? Cocugunuz kac yasinda?
O konu 14 ay sonra önüme geldi ve 14 ay boyunca bana hak verdi diye bilirken ve öyle görürken içten içe öyle olmadığını öğrendim :)Önceki konularından “içinden çıkamıyorum “ a benzer başlıklı konunu okudum. Az çok biliyorsan kimseye kolay kolay boşan demem ama lütfen boşan. Bu ruh emici asalaktan çocuğunu ve kendini kurtar.
Olay sadece onlardan ibaret. Birbirimizi seviyoruz ama inanılmaz bir doldurma mobbing kötüleme var bana karşı. En sonunda seçim seviyesine getirdiler. Bir buçuk senedir görüşmedim. Annesi büyücülere gidiyor ne zaman boşanacak diye. Öyle bir kadın
İyi birisiydi ama bu olaylar bakış açımı çok değiştirdiZamanla düzeliyorlar. Erkeklerden kaynaklı birazda ama kabul etmiyorlar. Sonradan dank ediyor bazı şeyler sabret. Eşin iyi biriyse.
Evet. Haksızlığa uğramak ve sevdiğin insan tarafından buna maruz bırakılmak geçmiyor. Özür de telafi etmiyor. İçten içe doğrusu başka çünkü.Sabretmek kolay değil. İnsan hem doluyor, hem yaşlanıyor. Bir gün her şey düzelse bile insanın içinde kin birikiyor. Yaş kemale erince eşi ona düşman gibi görünüyor. Her hareketi batıyor ve insan sürekli laf sokuyor farkında olarak ya da olmayarak. Yaşlı kadınlara bir bakın. Çoğunluk, kocasından nefret ediyor gibi davranır. Hep het höt eder. Siz de yaşlı adama üzülürsünüz. aman be sessiz sakin adamcağız sana ne yapıyor teyze? diye sorarsınız. O sessiz sakin amcalar zamanında o kadıncağıza etmediğini bırakmamıştır...
İnşallah. Ben de böyle umuyorum. Teşekkür ederimArkadaslar eski konuyu okuyun. Adam gercekten berbat bi insan. İnsallah tez zamanda kurtulur yavrunla mutlu bi yuva kurarsin konu sahibi.
Allah akıl fikir versin ne diyeyim ki inşallah bundan sonrası senin ve bebeğin için çok iyi olurO konu 14 ay sonra önüme geldi ve 14 ay boyunca bana hak verdi diye bilirken ve öyle görürken içten içe öyle olmadığını öğrendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?