• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

EsraAyazzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
62
25
3
10 aylık evliliğim eşimin beni istememesi, artık sevgisinin nefrete dönüştüğünü söylemesi sonucu bitti. Üniversitede tanışmıştık .Onun için 1000 km uzağa ailemi her şeyimi bırakıp gittim. Hemşireyim, işimi değiştirdim küçük bir şehirden büyük bir şehire gittim başlarda çok zorlandım. Onun ailesi buradaydı ailesi sürekli benim soğuk olmam onları benimsememem gibi sebeplerle alttan alttan eşimi bana karşı soğuttular. Ben sessiz sakin bir insanım ailesine hiçbir saygısızlığım olmadı ama ben sanırım beklentilerini karşılayamadım. Evliliğimizde ilişkiye çok geç girebildik bir türlü başarılı olamadık bu konuda ve doktora da gitmedik uzun bir süre kendimiz deneyip başarılı oluruz diye düşündük ama bu durum eşimi benden iyice soğuttu ve evliliğim bitti. Şimdi o kadar çaresiz o kadar pişmanım ki sürekli kendimi suçluyorum ,kendimi başarısız görüyorum. Eşimi kaybettiğim için çok üzgünüm çok mutsuzum. Geçer mi bu günler biter mi bu acı bu pişmanlık…

Geçmez çünkü sizde bir sorun var bir sevgi için herşeye evet denmez iki aile kimseyi sogutmaz iş este biter üç doktora gitmeden çare bulunmaz dört sessiz sakin olmak herşeye susmak iyi insan değil pasif insan özelliğidir.Ve beş hala kendini suçlayan insan bir adım ileri gidemeyen insandır .Şimdi bir dolu motive söz yazılır bir anda çok iyi olur modunuz buradan çıkınca aynı hızla düşer.Bunun için sizin kendinize değer vermeyi öğrenmeniz gerekiyor hicmi kırmızı çizginiz prensibiniz yok sizin basıp basıp gecmisler üstünüze .Buna üzülmek yerine o kocaya üzülmek ilginç

10 aylık evliliğim eşimin beni istememesi, artık sevgisinin nefrete dönüştüğünü söylemesi sonucu bitti. Üniversitede tanışmıştık .Onun için 1000 km uzağa ailemi her şeyimi bırakıp gittim. Hemşireyim, işimi değiştirdim küçük bir şehirden büyük bir şehire gittim başlarda çok zorlandım. Onun ailesi buradaydı ailesi sürekli benim soğuk olmam onları benimsememem gibi sebeplerle alttan alttan eşimi bana karşı soğuttular. Ben sessiz sakin bir insanım ailesine hiçbir saygısızlığım olmadı ama ben sanırım beklentilerini karşılayamadım. Evliliğimizde ilişkiye çok geç girebildik bir türlü başarılı olamadık bu konuda ve doktora da gitmedik uzun bir süre kendimiz deneyip başarılı oluruz diye düşündük ama bu durum eşimi benden iyice soğuttu ve evliliğim bitti. Şimdi o kadar çaresiz o kadar pişmanım ki sürekli kendimi suçluyorum ,kendimi başarısız görüyorum. Eşimi kaybettiğim için çok üzgünüm çok mutsuzum. Geçer mi bu günler biter mi bu acı bu pişmanlık…
Geçerde giderde hiç üzülmeyin evlilik dediğiniz karşılıklı özveri gerektirir hep siz hep siz bir noktadan sonra tükenecektiniz. Bence eski eş kişisine teşekkür bile etmelisiniz hayatınız daha fazla bir gün bile çalmadan yollarınızı ayırdığı İçin

Geçmez de iddaliyim ben sizin gibi insanlar bir dahaki sevgilide eş adayindada kendinden veriyor veriyor tükenene kadar veriyor sonra da bu .Ben çok önemli bir noktaniza yazdım kendinize verdiğiniz değer bunun şu an bile farkında olsanız baya toplarsiniz .

Geçmez de iddaliyim ben sizin gibi insanlar bir dahaki sevgilide eş adayindada kendinden veriyor veriyor tükenene kadar veriyor sonra da bu .Ben çok önemli bir noktaniza yazdım kendinize verdiğiniz değer bunun şu an bile farkında olsanız baya toplarsiniz .

Yorumunuz için teşekkür ederim inanın o kadar haklısınız ki ama çıkamıyorum işin içinden hep pişmanlıklar var bende sürekli kendimi suçlama var belki de çok güzel bir şekilde manipüle edilmişim bilemiyorum.

Bir kapı kapanır diğeri açılır şer dediğinde hayır vardır
Yarim yar olsun dünya düşmanın olsun derler
Eşinin ailesi hiç bişey yapamazdı eşin seni sevse arkanda olsaydı

Daha 10 ay olmuş, 10 ayda ailesinin dolduruşuna geliyorsa içinde varmış o adamın. Başkasını bulmuş bile olabilir.Bir daha kimse için kendinden bu kadar ödün vermemen gerektiğini zor yoldan öğrenmişsin.

Yorumunuz için teşekkür ederim inanın o kadar haklısınız ki ama çıkamıyorum işin içinden hep pişmanlıklar var bende sürekli kendimi suçlama var belki de çok güzel bir şekilde manipüle edilmişim bilemiyorum.
Hirslansaniza siz bı kafanızı kaldirsaniza neler yaşatmış neler yapmış vefa gostermemis burnunuzdan getirmiş kim o kim .Ne pişmanlığı ne kaybetmesi neyi kaybettiniz ailenin ezdigi 1000 km öteye hayatınızı değiştirip gittiğiniz bu kocayimi bunun için 1 gün yas tutmayın.Kendinize dönün bakın ne kadar yanlış bir tercih yapmışsınız olabilir bir daha yapmayacağım yanlış hesap bagdattan döner coluksuz çocuksuz kurtuldum en azından bunu yapmadım bravo.Diyeceksiniz .Bırakın su duygusal argümanlari bı halta yaramaz kapatın şu arabesk şarkıyı .Yaşayın hayatta sağlıklı mesleği olan güzel genç kadinsiniz .Olay bu ısıtıp ısıtıp bunu düşünmeyin gene sevip sevildiginizde bundan sonra ses çıkaran size uyan fedakarlıkta ortada buluşmayı beceren birini seçmeye dikkat edin tecrübe var artık ikinci hata hata olmaz felaket olur .

Hirslansaniza siz bı kafanızı kaldirsaniza neler yaşatmış neler yapmış vefa gostermemis burnunuzdan getirmiş kim o kim .Ne pişmanlığı ne kaybetmesi neyi kaybettiniz ailenin ezdigi 1000 km öteye hayatınızı değiştirip gittiğiniz bu kocayimi bunun için 1 gün yas tutmayın.Kendinize dönün bakın ne kadar yanlış bir tercih yapmışsınız olabilir bir daha yapmayacağım yanlış hesap bagdattan döner coluksuz çocuksuz kurtuldum en azından bunu yapmadım bravo.Diyeceksiniz .Bırakın su duygusal argümanlari bı halta yaramaz kapatın şu arabesk şarkıyı .Yaşayın hayatta sağlıklı mesleği olan güzel genç kadinsiniz .Olay bu ısıtıp ısıtıp bunu düşünmeyin gene sevip sevildiginizde bundan sonra ses çıkaran size uyan fedakarlıkta ortada buluşmayı beceren birini seçmeye dikkat edin tecrübe var artık ikinci hata hata olmaz felaket olur

Bunlar çevremdekilerin bana hep dediği sözler ve çok da haklılar. Ama ben aynı şeyleri kafamda döndürüp duruyorum,umarım bu günler geçecek

Hiç kendinizi suçlamayın. Siz onun için fedakarlık yaparken o aile olduğunuzu kavrayamamış. Geçinmeye gönlü yokmuş. İnşallah bir an önce boşanıp hayatınıza bakarsınız 🙏

Bunlar çevremdekilerin bana hep dediği sözler ve çok da haklılar. Ama ben aynı şeyleri kafamda döndürüp duruyorum,umarım bu günler geçecek
İnanın bu sözlere güçlenmek için farklı düşünmek için acılara tutunmayı seçmeyin acıların komforuna mağdur da kalmayı seçmeyin .Değişmeyi seçin bu dersi kabul edin.Yoksa bilirsiniz gecemedigimiz her dersi tekrar çıkarır hayat karşımıza

İnanın bu sözlere güçlenmek için farklı düşünmek için acılara tutunmayı seçmeyin acıların komforuna mağdur da kalmayı seçmeyin .Değişmeyi seçin bu dersi kabul edin.Yoksa bilirsiniz gecemedigimiz her dersi tekrar çıkarır hayat karşımıza
İlaç gibi geldiniz sağolun🙏

Hiç kendinizi suçlamayın. Siz onun için fedakarlık yaparken o aile olduğunuzu kavrayamamış. Geçinmeye gönlü yokmuş. İnşallah bir an önce boşanıp hayatınıza bakarsınız 🙏
Boşandık, 3 ay oldu şu anda başka bir şehire tayinim oldu, ne güzel dedini geçinmeye gönlü yokmuş.

Arkanızda durmamıs, doldurusa gelmıs erkegı dehhleyın gıtsın. Aklı basında sevdıgının yanında koca bulursun

Back
X