- Konu Sahibi EsraAyazzz
Boşandık, 3 ay oldu şu anda başka bir şehire tayinim oldu, ne güzel dedini geçinmeye gönlü yokmuş.
Ee! Ne güzel boşanmışsinız işte. Çocuk yok bir şey yok ne kafaya takıyorsunuz? Daha çok gençsiniz önünüze bakın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşandık, 3 ay oldu şu anda başka bir şehire tayinim oldu, ne güzel dedini geçinmeye gönlü yokmuş.
Teşekkür ederim yorumunuz için, ben onu kalmaya zorlamadım boşanmak istedi bende yalvarmadım ona sadece doktora gitme gibi bazı konularda çabalamadığım için suçluyorum kendimi.Kendinizi suçlamayın
Adama kendinizi sevdiremezsiniz, sevecek olan sever
Kimse kimseyi dolduramaz, dolmaya gönlü olan dolar
Sevişemedik diye kimse kimseden soğumaz, zaten soğuyası vardır
Adamı kalmaya zorlayanazsınız, isteyen zaten kalır
Sizlik bir durum yok.
Çok şükür boşanmışsınız, keyfinize bakın.
adamın neyini kaybettiğine üzüldğn mesela ?10 aylık evliliğim eşimin beni istememesi, artık sevgisinin nefrete dönüştüğünü söylemesi sonucu bitti. Üniversitede tanışmıştık .Onun için 1000 km uzağa ailemi her şeyimi bırakıp gittim. Hemşireyim, işimi değiştirdim küçük bir şehirden büyük bir şehire gittim başlarda çok zorlandım. Onun ailesi buradaydı ailesi sürekli benim soğuk olmam onları benimsememem gibi sebeplerle alttan alttan eşimi bana karşı soğuttular. Ben sessiz sakin bir insanım ailesine hiçbir saygısızlığım olmadı ama ben sanırım beklentilerini karşılayamadım. Evliliğimizde ilişkiye çok geç girebildik bir türlü başarılı olamadık bu konuda ve doktora da gitmedik uzun bir süre kendimiz deneyip başarılı oluruz diye düşündük ama bu durum eşimi benden iyice soğuttu ve evliliğim bitti. Şimdi o kadar çaresiz o kadar pişmanım ki sürekli kendimi suçluyorum ,kendimi başarısız görüyorum. Eşimi kaybettiğim için çok üzgünüm çok mutsuzum. Geçer mi bu günler biter mi bu acı bu pişmanlık…
Başlarda böyle değildi beni gerçekten sevdiğine inanmıştım bir çok konuda bana yardımcı da oldu başlarda karşılıklı fedakarlıklar da yaptık ama sonunda böyle oldu.bu
adamın neyini kaybettiğine üzüldğn mesela ?
Hiççç ilgisi yok sizinle. Evlilik iki kişilik bir şey. İki tarafın da çabası lazım. Gitsin, koşarak gitsin hatta.Teşekkür ederim yorumunuz için, ben onu kalmaya zorlamadım boşanmak istedi bende yalvarmadım ona sadece doktora gitme gibi bazı konularda çabalamadığım için suçluyorum kendimi.
Sorun sizde değil. Şuan anlayamıyorsunuz ama zaman geçtikçe taşlar yerine oturacak.10 aylık evliliğim eşimin beni istememesi, artık sevgisinin nefrete dönüştüğünü söylemesi sonucu bitti. Üniversitede tanışmıştık .Onun için 1000 km uzağa ailemi her şeyimi bırakıp gittim. Hemşireyim, işimi değiştirdim küçük bir şehirden büyük bir şehire gittim başlarda çok zorlandım. Onun ailesi buradaydı ailesi sürekli benim soğuk olmam onları benimsememem gibi sebeplerle alttan alttan eşimi bana karşı soğuttular. Ben sessiz sakin bir insanım ailesine hiçbir saygısızlığım olmadı ama ben sanırım beklentilerini karşılayamadım. Evliliğimizde ilişkiye çok geç girebildik bir türlü başarılı olamadık bu konuda ve doktora da gitmedik uzun bir süre kendimiz deneyip başarılı oluruz diye düşündük ama bu durum eşimi benden iyice soğuttu ve evliliğim bitti. Şimdi o kadar çaresiz o kadar pişmanım ki sürekli kendimi suçluyorum ,kendimi başarısız görüyorum. Eşimi kaybettiğim için çok üzgünüm çok mutsuzum. Geçer mi bu günler biter mi bu acı bu pişmanlık…
Belki de sevgimden göremediğim hiçbir şeyi ve en acısı da ondan nefret edemiyorum hala içimde sevgisi var ve kendime çok kızıyorum, umarım sizin içinde her şey çok güzel olurEski kocanız olacak karaktersiz sizi bi nevi bu çukurdan kurtarmış, hem genceciksin hem 10 ay gibi bi zamanda ne mal olduğunu göstermesi şans aslında. Bende ailesinin kuklası bi adamdan bosaniyorum 2 ileri 1 geri devam eden evliligim 7 yılıma mal oldu.Keske benim eşimde böyle yapsaydı da yıllarım gecmeseydi.7 yıllık anı 7 yıllık yük var omuzlarımda.
Benimde içim acıyor, anılar gözümün önüne geliyor ama olmayınca olmuyor.Bır taraftan üzülüyorum ama bir taraftanda kendime kızıyorum keşke şu olayda ayrilsaydim buna nasıl tamam dedim diye kızıyorum geçmiş olumsuz olaylarla ilgili.Sende zamanla daha iyi olacaksın bu bir süreç, kendi değerini bil, kimsenin üzmesine izin verme,kendine acıma. Burada çok güzel yorum yapmış arkadaşlar onlara kulak ver. İnsan bazen kendi yaşarken mantıklı değerlendiremiyor ama yorumlar gerçekten çok doğru, ara ara buraya gir yorumları oku ben öyle yapıyorum.Rabbim biz kalbi kırık canım kadınlara değer bilen eşler nasip etsinBelki de sevgimden göremediğim hiçbir şeyi ve en acısı da ondan nefret edemiyorum hala içimde sevgisi var ve kendime çok kızıyorum, umarım sizin içinde her şey çok güzel olur![]()
Elimi soğuttular benden dıye bısey yok eşin adam olsaydı sogumazdı zaten10 aylık evliliğim eşimin beni istememesi, artık sevgisinin nefrete dönüştüğünü söylemesi sonucu bitti. Üniversitede tanışmıştık .Onun için 1000 km uzağa ailemi her şeyimi bırakıp gittim. Hemşireyim, işimi değiştirdim küçük bir şehirden büyük bir şehire gittim başlarda çok zorlandım. Onun ailesi buradaydı ailesi sürekli benim soğuk olmam onları benimsememem gibi sebeplerle alttan alttan eşimi bana karşı soğuttular. Ben sessiz sakin bir insanım ailesine hiçbir saygısızlığım olmadı ama ben sanırım beklentilerini karşılayamadım. Evliliğimizde ilişkiye çok geç girebildik bir türlü başarılı olamadık bu konuda ve doktora da gitmedik uzun bir süre kendimiz deneyip başarılı oluruz diye düşündük ama bu durum eşimi benden iyice soğuttu ve evliliğim bitti. Şimdi o kadar çaresiz o kadar pişmanım ki sürekli kendimi suçluyorum ,kendimi başarısız görüyorum. Eşimi kaybettiğim için çok üzgünüm çok mutsuzum. Geçer mi bu günler biter mi bu acı bu pişmanlık…
O gitmek istemiş miydi? Siz mi karşı çıkmıştınız?Teşekkür ederim yorumunuz için, ben onu kalmaya zorlamadım boşanmak istedi bende yalvarmadım ona sadece doktora gitme gibi bazı konularda çabalamadığım için suçluyorum kendimi.
Böyle bir istekte bulunsa karşı çıkmazdım kendisi benden habersiz ürolojiye gitmiş ve onda bir sıkıntı yokmuşO gitmek istemiş miydi? Siz mi karşı çıkmıştınız?
E bosversene bacım o zaman önümüzdeki yakışıklılara bakalımBoşandık, 3 ay oldu şu anda başka bir şehire tayinim oldu, ne güzel dedini geçinmeye gönlü yokmuş.
Ondan başkasıyla bir hayal bir gelecek düşüncesi kuramıyorum sanki o çok mutlu olacak ben hep mutsuz olacakmisim gibi hlssediyorumE bosversene bacım o zaman önümüzdeki yakışıklılara bakalım![]()
Bu şekilde yapmadığım için kaybettim zaten çok haklısınız,boşandık bu aradaBoşanırsınız, boşanmazsınız bilemem ama ailesine bir ağzınızı açıp gözünüzü yumun. Bu tipler böyle üsluptan anlar.
Mutsuz olacağım derseniz mutsuz olursunuz. Mutluluk olaylardan bağımsız bir duygudur bence boşandığınız için mutlu olmalısınız çünkü o adam sizi hak etmemiş hepi topu 10 ayOndan başkasıyla bir hayal bir gelecek düşüncesi kuramıyorum sanki o çok mutlu olacak ben hep mutsuz olacakmisim gibi hlssediyorum
Hala kaybettim de kaybettim diyorsunuz ya asıl o kaybetmiş bu devirde hem atanmış hem fedakar bjr kadın bulmak kolay mı hem başka bjr ile de atanmışsın önündeki maçlara bak sacmalama lutfenBu şekilde yapmadığım için kaybettim zaten çok haklısınız,boşandık bu arada